Gott Nytt År!

Ja, sista dagen på året. Känns lite konstigt, detta år har sanerligen varit mycket, mycket mysko och jobbigt och otroligt kämpigt! Så jag är rätt bra inställd på att nästa år inte kan vara så dumt för det kan inte bli värre.

Iaf en kort sammafattning av året som varit.
Första dagen firades på vaksalatorg med vänner och fyrverkerier.
Året fortsatte och allt var bra, mycket i skolan men man överlevde.
Tråkigheter i slutet av terminen som gjorde dem sista veckorna till katastrofer.
Man undrar om dessa tråkigheter då någonsin tog slut, vilket det kändes som att dom aldrig gjorde.
Sommarn gick med glans, firade midsommar ute på arholma med vänner, riktigt mysigt!
Semester i danmark och mycket umgänge med vänner var vad som gällde!
Blev 18, inte en sån stor förändring förutom att krogen väntar på shaking!
Blev även moster vilket är ett så enormt stort plus, världens underbaraste Linus!
Skolan börja och med ens allvaret, man försökte dölja att man visste att detta var sista höstterminen i gymnasiet. Blev konstigt när mycket ändrades men man klarade sig igenom vardagarna.
Alla började så småningom fylla 18 och krogen blev det med alla vänner. Tilda fyllde i september vilket vi firade med tårta på bryggan. Skolgången satte fart och man blev medveten av att man borde kanske ha börjat på projektarbetet. Men tid finns det än.
Hösten började ta slut trodde man när snön kom tidigt, den smälte visserligen bort och hösten var här igen. Livets konstigaste vinter, december och ingen snö så långt ögat kan nå...
Julen kom och massa mys med släkt. Linus lärde sig sitta på juldagen när han öppnade julklappar. =)
Nyår här nu(fortfarande ingen snö och plusgrader) och man tänker tillbaka på året som varit, läskigt hur så mycket saker kan hända under en sån kort period. Blev en lite längre sammanfattning än jag trott med det är frivilligt att läsa.

För att återgå till det normala och prata om något annat så har jag absolut inget på g just nu utan jag lämnar denna blogg för i år och hoppas ni får en dundernyårsafton m. mycket trevligt.
Ska spendera den med älsklingen och vi ska ha en riktigt mysig kväll!
Gott Nytt År på er alla och så ses vi nästa år igen!

Lördagsmys.

Ja kvällen blir nog rätt mysig med m & p. Ska väl kika på någon film och ta det lite lugnt antar jag.
Myskväll med andreas var det igår, han slaggade här och drog iväg på innebandy mitt på dagen idag. M, P och jag åkte in till staden och köpte täckbark, tänk om rosorna fryser tänkte mamma. Vidare tvingade jag bilen till ikea, Trodde förblindat att jag skulle hitta något jag kände för att köpa men inte då... Det vart mamma som handlade av sig litegrann. Mycket fuskigt. Vidare tog jag över ratten så pappa fick vila i baksätet och hosta ifred. =) Jobbigt när familjen är sjuk. Styrde in oss till årstahallen och handla lite käk till kvällen. Och det sista godiset till morgondagen. Ja johanna och jag ska börja vara duktiga! Det sista onyttiga jag tänker göra är att käka på amazing thai sen ska det vara lugnt till sommarn åtminstonde. Träning är vad som gäller!  Me like! =) Krogen räknas inte tycker jag ;P haha

Blev visst rätt tidigt med maten, har just inget att göra för tillfället. Tråkigt måste jag säga men överlever väl antar jag. Ska väl lämna över datorn till m senare oxå. Bör då fundera på vad som skall bäras på onsdag på krogen. Kanske kan styla om något gammalt. =) Ja vi hittar väl på något! Funderar om man ska ta svängen ut till johanna redan på dagen så kan vi fixa oss ihop. Mycket roligare! Men då måste jag lämna sakerna där.. Hmm jaja det löser sig med tiden allting =)

Usch vilket sug jag fick efter apelsin.
Nej då ska man kila då och ge sig hän åt sitt sug!
Mors!

Torsdag.

Ja torsdag, vilket betyder att imorn är det fredag. Ja ska iaf upp till linus och kika på någon film.
Idag var det trevligt med flickorna, men mycket jobbigt på stan med väska och allt. Usch undviker nog det i fortsättningen. Ska nog in en sväng imorn för att kika lite mer på rean. Får se hur det går med det.
Hitta något fint partylinne möjligtvis =) skulle verkligen inte vara så dumt.

Skeppohoj!

Sleeptime soon...

Ja sitter hos Johannis, fixade just lite med bloggen =) vart ju riktigt snyggt måste jag säga. Ska in till stan imorn och träffa Tilda och även Siiri. Ska se om man kan hitta något skoj på stan på rean, eller om det blir på ordinarie priser man tvingas handla =P eller tvingas och tvingas det är väl lite olika hur man ser på det. Har iaf haft en bra dag idag, har inte pluggat och har gått på promenad och varit till kiropraktikern. Provat på Knivstasfriskis har man hunnit med. Måste då få säga att Svretas är mycket bättre och jobbigare. (För det är väl det man är ute efter?!) Iaf så har jag ätit en apelsin i kväll :) Mycket gott om man får säga det. Mitt nya godis eller vad man säga kalla det, får se hur länge det håller. Kanske tills imorn, vi får väl se hur pass godissugen man blir. Men popcorn får man äta, eller hur johanna?! Hoppas jag iaf, för annars kommer jag inte klara vårat nyårslöfte :S

Nyårsfirandet blir hemma hos älsklingen med mysmiddag och allt som hör till. Absolut vad vi kan behöva unna oss! Och på fredag kommer studiebidraget in på kontot. Me like =) Saknar något så fruktansvärt pengar just nu, men om man säger att jag har ca 900 att bränna på stan imorn, låter det inte så synd om mig men måste jag säga att 600 av dessa är på lindex och det tycker jag inte är så jättetoppen, för 600 kr vill jag inte lägga ner på underkläder :P Men då kanske man kan rensa ur lådan ordentligt visserligen =)
Konstigt hur man kan komma ifrån nyårsfirande till att prata om underkläder.. Läskigt det där ;)

Tror absolut att morgondagen blir trevlig, ska ju få umgås lite =) men vill verkligen gå och käka på Amazing Thai ju. Får väl göra det nästa vecka då kanske... Vi får se hur det blir. Men innan lovet är slut så ska det vara gjort! Eller hur J?!
Fredagen och lördagen blir nog till att umgås med familjen och så ska jag plugga. Just ja, man kanske skulle plugga lite PA oxå så det kommer igång. Hmm hur var det nu med sådant arbete.

Nej man kanske inte bara ska skriva för skrivandets skull utan att ha något att skriva om...
Sitter här i johannas rum medan hon står i duschen, värst vilken tid hon tar =)
Beundrar hennes konst hon har på väggarna.  Mycket fin rena Da Vinci.

Nej om man ska ta och göra något annat ist....
Tjings och god natt!

Julen över

Ja nu är julen över oxå, känns rätt okej tycker jag. Tycker det möjligtvis är lite överspelat med den och man förväntar sig massor och så blir det bara okej. Hmm men det kanske har att göra med dessa stora underbara jular man hade som liten som man tror händer jämt och varje år fast man blivit några år äldre..?! Iaf så var det en trevlig jul med familjen.
Andreas och jag firade halva delen hos honom och halva hos mig, gick förvånande bra och var riktigt mysigt, men nästa år tror jag jag inte orkar springa igenom halva Svreta. Men det får vi lösa om ett år. Ja, onsdag idag. inte långt kvar till nyår. Varför har man inga pengar på kontot för? =( Jag blir så arg. Jag vill festa, jag vill shoppa. Först och främst vill jag shoppa, varför fick jag inga pengar i julklapp för?! =( Iaf så löser det väl sig, rean är väl över på fredag när jag får pengar... Ska in till stan m. Tilda imorn men får se hur mycket shopping det blir, tror inte det blir så mycket med tanke på kassan man har.

Ska iaf in till kiropraktorn i eftermiddag och kika på ryggen min. Se om man får någon dom. :P
Nej om man skulle kila härifrån och göra något vettigare?!

På återseende
//Lisen

Lite mer...

Jo men undrar om veckan kommer gå så fort, vill bara göra proven imorn så jag slipper dem och så ska man då ut på kvällen och dansa loss. Dom flesta ska väl med ut om jag hört rätt och sen så får vi väl se vad som händer. Firade annika i lördags iaf :) Trevligt. Hade en helt okej kväll med alla vännerna =) Visserligen lite tjafs och så men det är vi vana med. Nej om man skulle gå och plugga lite mera så man kan ta sig en sväng ut i snön senare.

På återseende

19 December

Äntligen snö!
Visserligen kommer den försvinna imorn men iaf så är det snö! Jag upprepar, snö!
Har haft en lugn dag med lite flängande till stan fram och tillbaka för att fixa lite saker. Andreas var här en sväng och sa hej. Mys. Ska käka lite middag nu så har väl egentligen inte tid.
Utgång imorn, hmm blir nog ganska eller snarare otroligt lugnt! Haha, no money så det blir en nykter kväll. Men det funkar det med tycker jag iaf =)
Nej som sagt mat
Tjings

16 December

Ja helg äntligen och fredagen var rätt soft, kikade lite på tv hos andreas innan man kilade hem och kika på walk the line. Yeah! Den var så fin :) Rekommenderas verkligen...
Fest ikväll, blir nog nice kan jag tänka mig =) Måste kila förbi affären sen bara så man inte glömmer bort det. Hoppades att linus skulle sitta vid datorn men det gjorde han inte... Hmm typiskt.

Verkar inte som vi får någon snö här i år. Hörde på vädret att det inte blir någon i jul och sen så är ju året nästan slut. Oj låter läskigt när man säger att nu så har vi ingenting förrän nästa år. Oj fast det är ju en vecka kvar visserligen som man måste kämpa sig igenom med prov och så vidare.
Thinking att möjligtvis kila ut på krogen på onsdag då. Skulle då vara trevligt och så kankse man då kan sova sig igenom sista dagen på höstterminen och säga verkligen till lärarna att man är för trött för att jobba =P

Känner att kvällen kommer vi fin, och vi ska gratta annika som fan. Den sista bland oss att fylla 18. =) Förutom lilla emlan som inte fyller förrän i vår. Men det är en annan femma. Ska väl kila iväg senare och hämta kajsa vid bussen tänkte jag. Ska bli urkul att hon hakar på! Borde nog kliva upp för trappen och städa undan lite grejer i rummet så man kan få rum att stå på golvet ens. Men linus ser du detta kan du väl höra av dig lite till mig. Skulle uppskattas =) Fast det finns ju tele man kanske skulle ta och lyfta på luren litegranna. Jaja, vi får se hur det blir.

Nej men här var det ju inget kul så man får väl ta och överlämna datorn till mor min.
Tjings!

15 December

Idag tappade jag skrivlusten som jag har haft i flera dagar bara för att bloggen inte funkat. Men så är väl livet, iaf så är det fortfarande ingen snö och bara drygt en vecka kvar till jul. Känns inte bra de här...
Iaf så är det fredag och det låter som något trevligt, för man slipper skolan på några dagar. Har en rätt lugn dag i dag tror jag, ska kika lite på film på svenskan förhoppningsvis och så blir det väl inte så mycket mer, har hål på nkn och sen PA-möte. Kulturhistoria och sen idrott, kommer nog gå fint de här. Om jag bara inte hade varit så glömsk att jag glömt siiris julklapp, hon åker ju på söndag så detta var enda chansen innan jul! =( Mycket tråkigt. Men finns inte så mycket att göra åt saken så. Kan ju inte direkt åka hem bara för det.
Helgen blir nog bra, ska kanske inte köra på lördag iaf =) vi får väl se hur det blir med den saken. Papsen lät inte fullt så glad över fyllechaffis så vi får se hur det blir. Lutar i dagsläget åt att papsen får köra. Men vi får se. Undrar var min johannis är, sitter i skolan och hon brukar alltid vara här =( Hope she´s not il.

Hoppsan där kommer hon =)
Tjing på er!

Lucia

Ja då var det luciamorgon och pappa och jag bänkade oss tidigt framför tvn och kikade på luciatåg. Fint men kändes lite överspelat och att man möjligtvis hade tappat känslan för det. Sen bar det av in till skolan för nästa luciatåg, detta tåg behöver inte beskrivas med ord för dom som var där och såg vet hur det var...
Ska då möjligtvis in och titta på Linas luciatåg ikväll. Skulle vara mysigt, men vi får se hur det blir.

13 December och fortfarande regn och ingen snö!

hmm. jag vet inte riktigt vad jag vill, känns som jag bara vänds upp och ner hela tiden.

11 December fortfarande regn...

Ja inte är det lätt i december månad när växthuseffekten gjort att vår kalla månad har blivit på plussidan.  Men det finns inte mycket att göra åt den saken. Iaf så ska jag väl sätta mig att plugga snart, behöver få något annat i mina tankar är just jobbiga saker. Johannis min kom med en sån fruktansvärt bra idé att när nästa studiebidrag kommer in på kontot så drar hon och jag ut och käkar på Amazing Thai =D Något jag kan behöva för att muntra upp mig lite. Är iaf klar med alla julklappar så nu är det nästan snustomt i plånboken.

Borde väl då gå och plugga men datorn lockar lite mer just nu så det blir svårt...
Ska väl oxå ladda på mp3n med lite musik, men hittar ingen bra =(

December månad...regn

Ja inte kan man bli mer deprimerad?! Inte något kul alls. Regnet öser ner och man känner att det inte kan bli något sämre. Iaf så var P och jag in till stan, släppte av mamma i city och drog vidare för att hämta ut mitt körkort och sen köpte vi jättefina skor åt mig :) me like =)
Åkte iväg och fixa mammas present från P så nu är det fixat oxå. Bara att jag ska fixa min då. Men det får bli senare när jag fått pengar av andreas oxå.

Nej men känner mig verkligen inte på topp, känns verkligen inte kul alls.
Men man kanske får finna sig i det ett tag, men vet egentligen inte varför jag känner mig nere...
Känns bara konstigt saker och ting. Tiden att vara glad över körkortet är lixom över, nu är det bara så att jag har det =) nej men vet inte riktigt vad jag ska vara glad åt. Måste gå och handla julklappar imorn som jag egentligen inte har råd med. Hatar att vara fattig i december för det är då man behöver pengar som mest. Men man får väl snåla ner på småpengar då. De är väl som det är... Inte så mycket att göra åt den saken.

Men ska iaf gå och titta lite på tv nu så man kan ta det lite lugnt innan man somnar av utmattning eller ligger och stirrar upp i taket pga att man känner att man inte vill att morgondagen ska komma.

Tisdagsledig

Ja då var det tisdag igen och man var ledig igen :) Inte mig emot, tycker bara det är väldigt skönt att vara lite ledig. Men kan inte fatta att imorn är det redan onsdag och sen är veckan nästan över och det är helg igen. Läskigt, snart är det jullov. Och om tjugo år finns det ingen snö här på vintern! =( snyft, tycker jag låter väldigt, väldigt trist. Mina framtida barn kommer inte få uppleva snö här. Då kommer man säkert låta som den gamla klychsan att "Det var bättre förr"... Hmm tycker inte om att det ska bli så. Men man kanske bara får finna sig i det. Men enligt mig är det iaf inget någon riktigt jul utan snö.

Ta en tur in till stan ikväll med papsen och möjligen kika på nya träningsskor, dom jag har tar livet av mig, kunde inte köra ett helt pass igår utan det blev att vackert bara titta på. Tycker jag verkligen inte om! Och om jag ska ha träning på torsdag så måste jag ha nya skor snarast. Får se vad P säger. Ska iaf in och kika lite på födelsedagspresent åt mamsen. Och hämta ut mitt körkort. Undrar varför vissa sagt att man får det hem?! Hmm, nej man måste ta sig ända till kungshörnet för att hämta ut de dumma kortet. Okej möjligtvis inte ett så dumt kort men iaf, det blir ju lite omständigt.

Min lilla johanna har iaf haft sin första körlektion idag =) Duktiga flicka. Hoppas det gick fint tjejen.

Funderar på om jag ska sätta mig och plugga eller om jag ska ta och städa garderoben ett slag. Inget av förslagen som lockar något otroligt men båda är något som behöver fixas. Vi får väl se vad jag känner på när jag stänger ner bloggen.

Imorgon blir det iaf julklappshopping med adde och gusten =) Ska bli kul och få fixa klart allt, sen så är det budget som gäller för hela slanten! Tyvärr.. Men det är vad som gäller.... tur att man har snälla föräldrar :)

Nej om man skulle ta sig för något då....
En kopp te skulle iaf var rusktigt gott!

Fy fan vad bäst!

Ja har då fått körkort :) Säg är det inte underbart :D
Har iaf varit runt lite och kört en del. Körde till allians ikväll me fupps o berra, trevligt värre hade mycket trevligt. Så var man ju så klart ut i torsdags och körde lite =) Man bara måste. Är så kul!

Nej men om man skulle ta sig i säng och få sin välbehövda skönhetssömn.
Men hade dunder och kör försiktigt! ;P