Inte dumt inte...

Underbara skatteverk. Ja den där e-legitimations grejen är inte så dum. Tur att det går att ordna på två sekunder typ så då kunde man få veta sommarens orosmoment. Yes, pengar får jag tillbaka och det är inget att klaga över. Mer än förra året får jag tillbaka! Bara att tacka och ta emot. =) Iaf dagen blev lång med skola, gruppmöte och därefter möte med greven. Fick med mig älsklingen ut på promenad efteråt. Mycket skönt, blev den extra långa rundan och det tackade jag inte nej till. Imorgon är det vickning som gäller. Mycket trevligt, min lilla gamla klass. Det kommer bli toppen och därefter en fika på stan med storkusinen.

Nej, det är tvn som ropar nu så måste sluta.
Puss o kram

Våffeldagen

Nej, här blev det inga våfflor inte, det blev en hederlig köttfärssås med spagetti. Smaskens det med och eftersom vi inte äger ett våffeljärn så kändes det som de lättaste valet! ;-) Närmsta dagarna har varit rätt hektiska och har helt enkelt inte haft tid att skriva. I helgen var det visserligen lugnt, hade Ares medan Micke jobbade och jag hade det rätt skönt. I lördags var marie här en stund. Måste verkligen bättra oss på umgänget...! Iaf, imåndags var det skoljobb som gällde och därefter möte med Marie Nikander. Trubadurkvällen blir av. Kommer bli en verkligen toppen kväll och känner mig rätt stolt över planeringen! =) Därefter var det styrelsemiddag med de övriga föreningarna. En bra middag med trevligt umgänge. Alltid lär man känna lite nytt folk, lika trevligt varje gång. Upptäckte att en Gavleconit bor i trappuppgången bredvid. Sen hämtade Micke mig där då vid halv tio. Skola var det i tisdags och heldag dessutom, möte efter som blev tre timmar långt. Glömde hälften av sakerna i mötesrummet och halvvägs hem var det bara att vända om. Micke hämtade mig även denna gång och det blev lite skräpmat den kvällen. Inte någon höjdare men matlagning kvart över åtta en tisdag... Nej tack!!! Idag har det varit lugnare, lämnade Ares i Bomhus... =( tvättat, lagat mat och nu ska jag nog bara pyssla lite innan läggdags och förberedelser för ytterligare en dag i skolan imorgon.

Fredag...

Fredagskväll, trött som tusan och känner nog för att gå och lägga mig. Blev en lugn kväll med Ares. Micke åkte och jobba för någon timme sen. Måste dock ut en sväng till med Ares innan sängdags. Blev bowling igår då iaf, kul timme med iaf några pedagoger. =) Nej, inge känsla för skrivlust idag inte...

Sov gott!!
Kram

Jag har så ont!!

Blev inte bara tre dagar utan fyra. Ska iväg imorgon också, fick en till dag tack vare ännu fler sjuka barn. Tackar inte jag nej till måste jag säga. Dock börjar förfrågningarna från barnen bli lite väl många. "Varför är din näsa röd?", "Vad konstig din näsa ser ut!!" Nej, inte jobbigt på så sätt men börjar, bara börjar bli lite irriterande. Ja, min näsa har då fått en reäll infektion och sköterskan som kika på den förstod inte riktigt vad det var... Men ingen kur blev det, eller jo jag ska behandla med asollösning. Tackar, en röd näsa var beställd!! Förslag på hur jag ser ut... Rudolf med röda mulen.... Hedvig i Från A till Ö.... Ja, min näsa har växt nästan en cm i längd och blivit väldigt tjock!! Trevlig beskrivning.. jo tack jag vet!! Var glada att ni slipper se skiten. Nej, är det inte bättre imorgon eller fredag morgon så ringer jag igen och begär en pencillinkur. Mamma har alltid sagt att jag har en liten och söt näsa.... Hmm.. det stämmer inte riktigt!

Snyft har väldigt ont!! Nej, fixa mig lite inför sängen. Ska bara åka och hämta Micke när han slutar jobbet. Tyvärr fick han långkörning till Ockelbo... Suck!!! Inte blev det någon tidig kväll för mig inte.... Nej imorgon väntar jobb, möte och senare bowling! Kommer bli en bra dag bara min svullnad går ner lite... ber bara om lite mindre svullnad imorgon!! Snälla....

Astronaut eller kosmonaut?!

Det blev inte bara en dag med vick uppe i strömbro utan tre!! Oj vad glad jag blev att Kicki ringde och bad mig jobba. Så skönt att få göra något vettigt om dagarna. Avklarat första dagen och oj, jag var faktiskt nervös. Jag skulle ha 2or och 6åringar idag. Första lektionen idrott och haha, hjälp vad ungar kan skrika, göra sig illa och klaga! Kul var det och längtar tills imorgon då dag två inleds. Ska bara vara i 2an imorgon och på onsdag. Behöver inte gå ner till sexårs. Hade en jättemysig lektion på eftermiddagen med 2orna i halvklass där dom räknade matte så flitigt. Hela 50 minuter satt dom snällt på sina platser och räknade. Fick nästan dåligt samvete eftersom dom såg så trötta ut efter lektionens slut. Imorgon är det rymden som gäller och det ska bli spännande. Jag vet ju inte skillnaden mellan "astronaut" och "kosmonaut" dags att slå upp så man inte verkar dum! Haha.... Förstår varför man vill bli lärare iaf, dagarna bara flyter på och hippsomhapp är det slut på dagens lektioner och bara planering för den som behöver göra det. Inte jag då eftersom jag bara är vikarie!! Underbart att ha allt framme och sen bara behöva lämna efter lektionens slut. =) När man står där i klassrummet och har 24 par ögon kikandes på en så vet man att man valt rätt yrke!! Helt underbart.

Slogs ändå av skillnaden mellan låg- och mellanstadiet. Haha, första jag behövde göra var att knyta ett par skor och torka några tårar. I mellanstadiet får man se upp så man inte tappar hakan av vad dom kan i både ämnen och fula ord! Efter dagens slut blev det promenad med älsklingen och Ares och därefter möte om årets kommande vårtjut. Kommer bli kul kan jag lova. Tror även att vår planerade trubadurkväll blir av.. Kommer bli kul de också!

Nej som jobbande student är det sängen som gäller för mig...
Sov gott!!
Kramkram

Söndag

Blev en långis med Ares och Carro i förmiddags, travade runt i okända trakter men det slutade ju väl. Dock med en blöt sko och en något trött Ares. Medan jag gjorde detta tvättade älsklingen och sen tog vi på oss skorna igen, (dock torra sådana) och gick ut till Bomhus. Fikade där med mickes familj, farmor och farfar.  Sigge och Ares morrade/skällde lite mot varandra. Ätit en supergod kycklingröra med ädelost och sambal olek med pasta och kokta morötter till. Smaskens!!

En kort promenad väntar och sen bara väntan på Beck. Ska kanske ta och städa badrummet.. Ja vi får se om jag orkar!! ;-)

Kramkram

Efter finalen...

En spännande melodifestivals-final blev det. Ojoj, trodde där ett tag att "snälla, snälla" skulle vinna. Nej tack inte Ugglas till Moskva tack!! Menmen, jag orkar ändå inte engagera mig så värst. Det blir väl som det blir. Vi får väl se vart operalåten tar oss. =) Nej, en promenad med Ares och sen är det senare sängdags!!!


På återseende!!
Kramkram

Ares

Har hämtat hem min lilla Ares nu!!! Underbart att ha honom hemma igen. Massa mys och promenader!! Lovely =)

Ledig dag!!

Ledig idag!! Underbar känsla och inte alltför mycket att göra heller. Ska bli så skönt, ska snart börja dagen med en promenad!!! =) Ska bara leta reda på ipoden först. Igår blev det nästan heldag i skolan vilket var okej så slapp vi åka dit idag. Sen kom Micke och hämtade mig så stack vi och handla. Kikade även på Navy och Desperata senare. En helt ok kväll! Idag blir det lugnt, även om det är kåren så skippar jag nog den denna gång. Bara för att man är ordförande i sociala utskottet måste man väl inte alltid vara ute?! Någon gång måste man få smita undan. ;-) Ska iaf ha en otroligt lugn kväll ikväll, Micke jobbar så jag bestämmer över tvdosan. Haha, vi får se vad jag ska hitta på då.

Nej, den där promenaden kallar!!
Kramkram

Så kan det gå när man är sjuk...

När man har annat för sig och inte känner orken blir det inte mycket bloggande. Har även tänkt lägga ut lite bilder men har inte blivit av. Väldigt dålig på att uppdatera måste jag erkänna. Men nu har jag laddat in bilder i datorn och har några minuter till övers för bloggning. Hela förra veckan låg jag praktiskt taget utslagen. Fick mina powerkickar ibland och kunde vara lite positiv men annars låg jag mest i soffan och var lite kinkig. Men sådant får man ta, kärleken har varit underbar under veckan. Fick vackra blommor i onsdags för att jag var så sjuk! Dom är fortfarande väldigt vackra. I fredags hade jag kartat på mig lite och mamma och pappa kom upp på besök. Vi fixade sladdar till telefon och internet och tog oss en lunch på stan. Det var väl allt både jag och mamma orkade för därefter var vi rätt trötta. Sen kom Ewa och Lars över på middag. Dom hade min älskade Ares med sig! Väldigt lovely!! =)

Hade en toppen dag med päronen och sen åkte dom hem vid tolv på lördagen. M drog på jobb och jag fixade och donade med Björns present. Ja vi skulle ju iväg på fest/kalas på kvällen. Ryktet sa att det bjöds på smörgåstårta!! =) Nöjd med resultatet tog jag mig en försiktig promenad. Gick fint men hade fortfarande bestämt mig för att inte dricka på kvällen utan vara chaufför ist. Så blev det också och en visit på Baracken blev det också eftersom Björns storasyster Maria fyllde även år och där var det partay. Nje, inge vidare partay... Lite dåligt med folk måste jag säga. Iaf så drog jag hem rätt tidigt och Micke kom hem vid halv två. Igår tog vi det lugnt, sov till halv tolv sen var jag duktig, följde med M till en hockeymatch där han skulle jobba vid. Ja satt där och frös, men fick åka ut till Bomhus sen för lite kaffe och pussas med Ares. Det blev en rätt tidig kväll igår och det var bara att kliva upp när klockan ringde imorse för gruppmöte. Mycket irriterande dock eftersom vi bara satt där i en timme!! Not okey!!! Men vad ska man göra, skola måste göras....

Nu har jag fixat lite för mig själv. Pysslar lite och bara tar det lugnt, ska nog ta kortprommiz snart!
Här kommer lite omaka bilder upp!
Puss o kram




Mina lovely blommor jag fick av älsklingen!!


Grattislådan till Björn fylld med massa godsaker


Min nya underbara jacka!! =)

Rastlösheten sätter in.. då kommer även hostan

Sjuk, tvätt och en himla massa rastlöshet. Men så fort jag gör något så börjar jag toksvettas och hosta. Nej, detta var inge roligt!! Kanske ska scrappa lite senare idag ist. Är ju faktiskt ensam ikväll så det blir nog så. Just ja, måste flytta ut skrivbordet och bokhyllan också. Iaf börja rensa ur!! Idag blir det färdiga rätter som ligger i frysen. Nix lisa tänker inte laga mat idag!!

Kanske ska våga mig på den där korta promenaden ikväll. Behöver ju lite luft!! =)
Kramkram

That´s it!!

Not that deprimerad idag dock. Men ingen röst och en näsa som Rudolf skulle vara avundsjuk på! Iaf, ensam hemma diag och det innebär nog bara tvtittande och massa, massa te. Har mängder med saker som behöver göras men nej, saker och ting får faktiskt vänta när man är sjuk. Tänker inte stressa ihjäl mig för det. hmm... hade för mig att jag hade något vettigt att skriva men måste ha nyst bort det för en stund sen. Iaf, tanken är att M & P ska komma upp på fredag, hoppas, hoppas, hoppas på att så är fallet! =) Var ett tag sen nu och behöver mina päron runt mig ibland. Vi får väl se det kanske blir en hel sommar med mina päron, beroende på hur sommarjobbsfronten lägger sig. Satt igår, duktigt trots febern och skickade iväg ansökningar till massa ställen. Vi får väl se hur det går. =)

Nej, nu kallar tevattnet på mig!!
Kramkram

Så måste det tydligen vara!

Nu börjar jag bli trött, alltid är det något att oroa sig för. Ta inte illa upp men faktiskt är det alltid något. Sen vet inte jag om jag är lite känslig?! Nej, det var ingen fråga.... Iaf nu när jag trodde lugnet hade lagt sig efter alla varsel och sånt skit så ska man bli orolig igen. Uppskattar verkligen att jag fick reda på saken men ändå. Det är jobbigt!! Speciellt när det är min lilla mamma det handlar om!!! Blir ju nervös!!! :-(

Iaf, det blev ett inlägg iaf, men hade tråkigt, M spelar dator och jag har precis sett säsongspremiär av Desperata... Lovely!

Allt ligger på hold idag, mår ju som sagt lite skit. Har fått aktiverat M hela dagen med, gör det, gör det... Väldigt underbart att bli uppassad på! :-) Jag som ville gå på träningspass på torsdag, tyckte om funken... Men det lär icke bli av!!


Nej gott folk, sovdags!!!
Kramkram

SJUK!!!

Idag blir det inget långt inlägg... snarare ett inlägg om varför det är bloggtorka.. Jag är sjuk!!! Ligger hemma och fryser och svettas om vartannat. Nej, detta var inge roligt!! Idag blir det pommes i ugn och kycklingfilé. Jag orkar inte laga mat! Vi var tvugna att lämna hem Ares också. Snyft!!! Bara för att Micke går i skolan och jag orkar inte ut och gå länge... Nej, ikväll blir det film och NAVY!! =)

På återseende när friskheten börjar komma!!

Sunday!

Idag var jag faktiskt duktig och kom upp vid nio imorse. Inte vanligt en söndagsmorgon inte!! ;-) Jag och Ares tog den korta morgonpromenaden och sen åt vi frukost. Därefter tog vi faktiskt förmiddagens långpromenad. Mycket skönt och fint väder var det. Nu har solen hunnit i moln och nästa promenad blir nog inte lika varm. Dock får jag trevligt sällskap då av Marie! =) Imorgon är det heldag i Rävhallen som gäller tätt följt av styrelsemöte. Så har du vägarna förbi skolan imorgon så tycker jag du ska kika in! =)

På återseende!!