Solväder.

Och inte är man ledig när man skulle behöva ligga i solen och lata sig, nej jag jobbar och står i. Rätt najs med pengarna efteråt dock. Fick mig iaf en stunds sol nu efter jobbet. Låg en timme och läste i solen. Svettigt måste jag säga! Idag fick jag åka till Enköping och jobba. Rätt skönt att slå dö på 40 minuter arbetstid enkelresa. Imorgon bär det åter ner mot Enköping och massa fönsterputs.

På fredag blir det en sväng till IKEA, ska bli riktigt skönt att få i ordning på det sista i lägenheten. Åker alltså hem till Gävle på torsdagkväll, tänkte ta en sväng förbi himla innan tåget går. Dom har ju öppnat nu igen och oj vad massa fint det brukar finnas där! Just ja, fick en kamera i födelsedagspresent och nu ska massor av saker förevigas och jag lovar... Jag ska bli bättre på att dokumentera och då lägga upp saker och ting!



Dags för en promenad!
På återseende.
Lisa

Två veckor kvar.

Ja, endast två veckor kvar att jobba sen bär det av hemåt mot gävle, plugget och nollningen. Kikade på bilder från året innan jag flytta, mestadels bilder från förra våren. Oj, insåg att ett och annat behöver tas tag i. Vi tar nollningen först med lugna tag och sen sätter vi i gång med allvaret. Måste!!! Läskigt vad man förändras.

Ja då gick man ur tonåren här i fredags. Kände inget speciellt med det förutom att nu är man ingen börda för någon. =P

Dags att krypa till sängs snart... upp klockan fem ska jag ju!




Sov gott!
Lisa

på allmän begäran...

Sommaren har verkligen gått fort, är inne på den femte veckan av sju och det börjar faktiskt kännas att jobbet är påfrestande. Dock så går det okej, har en fruktansvärd ryggvärk och armvärk efter att i en veckas tid torka skolsaker från en skola. Mycket påfrestande måste jag säga. Som sagt har veckorna flygit fram och jag har hunnit en del och inte hunnit massor. Skönt med ett break från skolplugget och få slappa på kvällarna. Syster har fyllt år och jag har tagit några turer upp till Gävle och Micke har kommit hit en del. I helgen kommer han och Ares ner eftersom jag och Linus fyller år.

Ledig på fredag iaf och det är skönt.
Höst snart och nollning. Kommer troligen bli en rolig höst!




Ha det fint!!
Lisa