kort lektion, sol, blåbärsmos.

Blev en kort lektion idag och tog därefter cykeln hem för att möta upp mamma, syster och Linus vid stationen. Härligt att träffa familjen. Vi skyndade oss hem en snabbis för kisspaus och hämtandet av en filt. Därefter gick vi ner på stan och köpte mackor på subways. Med dom i högsta hugg begav vi oss ner mot Boulongern skogen för att avnjuta dessa. Blev lite blöta i baken när vi upptäckte efteråt att sprinklern hade varit igång tidigare där vi satt. Hahaha en stund i lekparken där även jag och syster lekte av oss. Gick en sväng på stan och fick en jättefin midsommarklänning av mamma. Vi gick hemåt och fikade, gick en sväng till lekparken bakom vårt hus, lekte och blåste såpbubblor. Så fint! Blev köttfärssås och spagetti till middag och glass med hallon och blåbär till efterrätt. Hahah har nog aldrig sett en blåare mun än Linus. Smaskens var det och vi satte i oss massor. Har varit en underbar dag och det var tråkigt när dom åkte. Ska åka hem om en vecka för att kika på "lilla Karin"s student.

Nej, tv nu och ihopplock av saker till morgondagen.



Trevlig kväll!
Lisa

sol, jordgubbar och pumpade däck

Jag avbröt min snabba billiga shoppingrunda med att cykla ner mot lilla vall och kika på fotboll och sola med Elin och Janaki. Plockade upp lite jordgubbar på vägen dit och den satt vi där och mumsade och bara sög i oss av solen. Jag och Janki pumpade våra cyklar och jag med ett positivt resultat dock blev hennes ett lite mer negativt.. haha däcken var troligen plattare än när vi började. Haha... Tog en snabb tur på stan och införskaffade ramar till fotografigrupperingen. Därefter blev det en sväng till fjällbacken och hämtade mitt paket. Tur att jag tog cykeln, blev en hel del att bära. Lagade chili con carne till middag, duktigt av mig eftersom jag åt själv eftersom bejb är på jobbet. Kvällen har jag ägnat åt fotografier, städa och diska. Blev riktigt nöjd med fotografierna på väggen. Duktigt av mig måste jag säga! ;-) Nu är det Grey´s och sen är det bara slappa som gäller. Tar det bara lugnt nu och ska inte göra något mer. Imorn blir det en shoppingrunda med mamma, karin och linus. Måste hitta något till midsommar. Nej nu ska jag se resten av programmet.




Ha en trevlig kväll!
Lisa

utlovade prognoser...

Sovmorgon var det idag, Micke och jag låg och drog oss länge i sängen. Kikat på dagens Våra Bästa År nyss och ska ta en sväng ner mot stan... Ska köpa två ramar och sen kika lite på midsommarklänning. Ska även upp mot fjällbacken och hämta ut mitt paket. Fullt med trevligheter! =) Sol idag, men det blåser fruktansvärt mycket faktiskt.. Hoppas på bättre väder snart. Imorn skulle det bli fint vad jag hört. Kommer bli en kul dag med mamma, syster och linus.

Nej, ner mot staden!

Rumplandning...

och magvärken vägrar lämna mig.. Jag ringde iaf sjukvårdsupplysningen men hon sa ju inte direkt något jag inte visste innan. Bara bortkastade pengar från telen. Men, sånt ska väl också göras. Jag kan ju vända det så att istället för att prata med någon jag ville prata med fick jag då snällt prata med henne... hmm inget positivt i det där. Nej hon tipsa mig om att undvika mjölkprodukter i tio dagar och typ käka någon medicin. (För vilka pengar då skrek mitt huvud iaf!) Sen skulle jag väl prova äta lite igen. Ja vi får se hur det går. Ja, i slutet av nästa vecka ska jag hem. Grannen tar studenten och där ska jag närvara. Sjukt att det gått ett år sedan man själv stod där och skrek och bara sken som en sol. Kan säga att den dagen kommer jag så himla väl ihåg att det är sjukt. Skratten i parken med klackarna som sjönk ner i jorden så jag trodde jag skulle sätta mig på rumpan. Uppradning för tonvis med kort. En underbar dag verkligen! Hmm.. åter till verkligheten. Ikväll är det ju som sagt möte igen, ja vi får se hur många timmar som går åt denna gång. Men jag ska absolut hem innan Desperata börjar ikväll. Ett måste på tisdagskvällarna. Det blir lite konstiga kvällar och middagar när inte Micke är hemma... Blir lite knäppt, men ikväll blir det sallad med räkor och avocado. Borde väl inte vara någon laktos idet?!

Imorgon blir en lugn dag, städa lägenheten. Mamma, Karin och Linus kommer ju på torsdag. Ingen vidare idé att lillpojken ska sätta i sig några dammråttor. Och sen så behöver jag något att göra imorn. Huvudvärken börjar komma smygande också, vet inte om det kanske vore på sin plats med en värktablett. Tror så....


Jag vill också kunna designa min blogg!!! =(

Solsken...

Upp tidigt imorse för lektion men nej, vi sitter i halvklass där och väntar.. Alla börjar fundera var läraren egentligen är. Nej han kommer inte. Han trodde vi hade eftermiddagslektion. Det var bara att gå hem igen. Skönt med ledig dag men hade varit skönt att sova i morse ist. Har redan hunnit legat ute i solen och tagit det lugnt. Tänkte om jag tog det lugnt, åt lite jordgubbar och bara slappade skulle magvärken gå över. Nej är svaret och jag får nog lida med detta ett  tag till. Vet inte vad jag ska göra för att bli av med det!? Vet inte vad jag vågar äta för ingen verkar vilja trivas i min mage just nu. Om en timme är det Våra Bästa År som ska kikas på. Är så trött, men har en del jag skulle behöva ta itu med. Högen med papper bakom dörren möjligtvis! Ja det är en sak utav tusen. Sovrummet ser ut som ett bombnedslag. Vem är det som går och lägger massa kläder på golvet överallt? Inte är det Micke eller jag heller! Har börjat spåna på tavlorna. Det blir nog snyggt tillslut! =) Nej, dags att ta tag i dagen. Möte ikväll och ja, det får väl vara dagens stora aktivitet.

ont och ont om tid...

Börjar ana att jag troligen är laktosintolerant. Vilket är jobbigt. Gårdagen gick jag och hade allmänt ont och senare blev kvällen en sängliggande sådan i fosterställning. Idag tänkte inte jag på vad jag skulle äta utan tog en smothis till frukost. Det har resulterat i att jag hela dagen gått med ont i magen. Ja väldigt ont i magen! Hoppas det går över... Men ja, vi får se! Otroligt trött måste jag säga att jag varit de senaste dagarna. Usch. Men det kanske blir bättre med att det blir bättre väder i veckan.


Trött...

Schlager och en del annat...

Lång sovmorgon och bara ta det lugnt fram till jobb ett tag. Skönt att bara vara också. Men det behövdes. Kvällen blir lugn med grönsaksdip och schlager. Gårdagen blev en kväll med trevliga inslag. Middag på Heartbreak med styrelsen. Massa god mat men Richard åt väl all potatis. =P Den nya "håkan bråkan". Härlig stämning och bara massa skratt, till sällskap vid bordet bredvid oss hade vi "riktiga män" som även slängde ur sig en och annan busvissling medan vi tjejer vred oss av obehag. Mellanfesten som blev hos Linda. Där jag drack godaste drinken med mosade hallon. =) Massa trevligt folk och vi bara umgicks och hade trevligt. Den vanliga stressen in på krogen men denna gång promenad förbi kön och utan att behöva betala ett dugg. Alla svängde runt på dansgolvet och jag blev bjuden på en drink av min kära pojkvän. Alltid lika trevligt! Många pedagoger var ute och släppte loss vilket var trevligt.

Nej, om bara två timmar är det dags att sitta framför tvn och heja på Perrelli. Vi får hoppas på det bästa och att vi slipper kvala nästa år!

Ha en mysig kväll folk!

effektivt

En dag med blandad kompott, gick upp tidigt. Ringde CSN usch men det var tvunget. Sen iväg för att träna och sola. Därefter frukost och en promenad till Willys. Promenad hemåt och sen bussen till öb. Har blivit en del gjort idag och nu är jag lagom mör i kroppen. Ikväll är det middag med styrelsen som gäller. Ska bli trevligt men dock nyktert. Ska jobba imorn och har inte direkt ekonomi för att supa. Fint väder. Funderar på att ta en filt, en bok och mp3 och lägga mig i solen på innergården.

Haha, jag är en expert på att stressa upp mig iaf. Men det är som de är.. ;)

Ja har du vägarna förbi så kom in och gör mig sällskap.

Nöjd med mitt liv!

lugnet kanske börjar närma sig...

Ja, med fyra inlämningsuppgifter kvar och sommarn som närmar sig med stormsteg är det inte långt kvar av terminen. Ska bli underbart med förhoppningsvis sol och lite ledighet. Imorn är det lektion och sen träning som gäller. Idag var det tvätt och städning. Känns som det är det enda jag gör hemma. Men när ingen av oss är hemma och bara vänder så blir det stökigt. Tro mig! =P Börjat kika noggrant på biljetter till USA nu, blir lite pengar men det kommer det vara värt. Ska bli riktigt kul. Ska boka tågbiljetter i veckan också inför midsommar. Får inte glömma det.

Ja, de nya phaddermärkerna har kommit, super fina och bra. Ska bara sättas fast på overallen också. Hahah, det får bli ett sommarprojekt. =)

Trött och seg, kan bero på maten. Inte vet jag. =P Men blev ett snedsteg idag. Nje, det får vi ta igen. Hahha men är så gott med popcorn. Imorn blir det träning och även en långpromenad. Gäller bara att man får med karln ut och promenera. Men ska väl inte vara några problem.

Nej, sängen och tvn sen är det nanna kudde.

Sov gott

Stress, regn och magont.

Allt hänger väl inte ihop men de mesta. Ska duscha snart och börja packa inför dagen. Ska sticka vid ett och kommer väl inte hem på länge. Massor att göra på kåren och det kommer nog bli kul. Stress men det ska nog lösa sig. =) Imorn åker jag även hem till storvreta. Ska träffa mamma och familjen. Ska bli mysigt! Har hemlängtan faktiskt.

Nej, dags att duscha och fixa sen ner mot hig och kåren.

Jag tar tillbaka det där!!

Nej, det var inget skönt väder på eftermiddagen. Fy vad det var drygt! Det regnade och var blåsigt. Usch jag ville bara in igen! Ja efter biljettförsäljningen hamna jag hemma hos janki och softa. Käka lunch och kikade på Saltkråkan. Mysigt! Sen blev det möte och ja, tre timmar som vanligt! Jag är trött..

God natt!

Härligt väder...

faktiskt så tycker jag det kan vara skönt med såna dagar också. Man kan ha jacka utan att frysa och vindarna är inte iskalla. Det är faktiskt inte så dumt. Fullt upp idag, nje... biljettförsäljning snart och ikväll är det möte. Vi får se hur mycket vi kommer fram till då. Blir nog skoj. Rätt seg är jag faktiskt men så blir man väl när man väl insett att det värsta kanske är över! Borde städa men det får vänta tills imorn när jag inte ska iväg såhär på dagen. Seminariumet igår gick bra, det var inte så svårt som jag trodde och det var bara att prata lite om vad man hade upplevt. Men tråkigt att vara tillbaka i skolan och bara sitta och lyssna. Ger så otroligt mycket mer av att vara ute i verkligheten och träffa barn. Ska väl tillbaka dit snart och lämna lite böcker och även hälsa på. Får se vilken dag det blir. Får nog bli nästa vecka eller något sådant. =)

Nej, kanske ska slänga i mig en macka innan jag ska ner mot högskolan.

Färdig!!

Ja, arbeterna är klara och ligger ihopsatta och väntar på inlämning. Ska bli skönt att få lägga det bakom sig, nu är det inte många arbetstillfällen kvar och då är det mycket som ska skrivas. Eller efter dom här arbeterna är det bara en till inlämning i denna kurs. I den andra är det tre tror jag. Sen är det sommarlov. Ska bli skönt måste jag säga! Ledig fram till midsommar och då blir det norrland. =P Därefter jobb i Uppsala.

Idag är det skola klockan ett, ska in tidigare. Vårtjuts-biljettförsäljning. =)
Nej annat att göra då eftersom jag fick så mycket tid över. =) Underbart, nu ska vårt bombnedslag städas undan! Inge vidare kombination när en av oss jobbar och båda måste skriva två stora arbeten. Vardagsrummet ser ut som jag vet inte vad. =P Det färskaste minnet från en film jag har är Undergången, när Hitler inser att det närmar sig hans undergång ska dom bränna alla dokument och handlingar. Så ser vårt vardagsrum ut, precis som den innergården! =P


Tvättning och pluggande...

Fullt upp vill säga, ska försöka få ihop något användbart till arbetet och så är det tvätt som står på schemat. Ikväll är det möte och ja, innan dess ska jag vara klar. Går nog hoppas jag, lite segt nu på förmiddagen, vill egentligen ut och gå, träna. Men hinner faktiskt inte! Nej ska kika en sak sen åter till arbetet!

Jobb en sån här dag.

Gick kvart i åtta till jobbet i tshirt. Så varmt! Helt otroligt, men nej jag måste jobba. Och jobbar jag inte så måste jag plugga! Funderar på att verkligen plugga järnet ikväll så kan jag ligga i solen imorgon! Skulle vara så skönt. En timmes jobb kvar och sen är jag ledig för denna helg. Kunde ta det sena tåget redan nu så det blev bara ett tåg kvar.

Vill ut i solen!!

Sommarkänslor...

Underbart väder och jag känner nog för första gången på länge att jag ligger rätt bra till i tiden. Igår var en lugn kväll. Micke och jag var hem till Bomhus. Drack lite vin och satt ute till halv nio på kvällen. Mysigt med uteplats och en vovve busandes i bakgrunden. Promenad hemåt och en stund i soffan. Idag har det varit pluggande och en timmes jobb. Vi grillade och åt ute. Mysigt på innergården. En promenad snart och sen är det tv och jordgubbar som gäller. Imorgon är det jobb som gäller hela dagen. Men det rullar på, pengar rullar in sen också. Det är toppen! Nej, promenad var det!

Kvällen uppbokad!

Ja, uppbokad med möte. Nollemöte var det dags för och vi ska sitta länge. Ja, ska och ska var väl att ta i men kommer sitta länge då. Trött redan, har haft en okej dag, ut i solen och promenera en del runt brynäs. Handla lite och pluggade. Har städat lite snabbt även och nu väntar jag på folket. Hungrig är jag dock men jaja, det får nog bli mat efter mötet!

På återseende...

Ove eller OVERALL?

Ja gårdagen blev en hektisk dag men det var dock väntat. Först var det aktivitet i skolan där alla föreningar samlades och visade upp sig. Trevligt, fick chansen att knyta lite kontakter med andra föreningar. Ska även vara med på gefla högtryck deras nollenummer. Haha en från varje förening. =) Blir nog fint eftersom Rossar måste hitta någon bra bild bland alla de hundra han tog. Hem en sväng mellan halv tre och halv fyra, duscha prata lite med Micke och sen iväg igen för att lyssna på Olle Walner som föreläste på kåren. Mycket intressant och kul. Massa skratt och fånigheter, han är verkligen som på tv. Han hade tydligen varit lärare i typ 15 år innan han byte karriär. (lite onödigt vetande =P) Därefter skulle kåren fixas iordning och snyggas upp inför sittningen. Blev en lite annorlunda sittning med en hel del stökiga teknologer. Kvällen skulle fortsättas med singstar och kåren därefter. Nje blev en ganska tråkig kväll med inte så mycket folk. Nej jag och Marie började dra oss hemåt innan tolv. Skönt att vara hemma. Äta en macka och sen krypa ner i sängen. Vaknade till när älsklingen kröp ner i sängen vid halv sju. Så nu ska han sova halva dagen och jag måste vara tyst!! JOBBIGT! =P Ja alla som känner mig vet att jag har svårt att hålla tyst under längre tider. Får väl ta mig ut i solen ett tag och promenera! Ser riktigt mysigt ut. Skulle ner och känna på vädert om man behöver tröja men långt ner så det får bli till att släpa på tröjan hela vägen om det är för varmt. Affären nästa och därefter kanske lite plugg!

Ses i solen! =)

Lättnad i virrvaret

Ojojoj, vilken pärs, jag var duktig och gick upp klockan sex imorse för att senare bege mig till VFUplatsen. Blev en kort dag där med iaktagelser och skoj. Skoldagen gick fort och jag begav mig hemåt för mys med älsklingen och matlagning. Därimellan hann jag även med en liten tupplur i soffan. Otroligt skönt och välbehövligt. Däremot vaknade jag med ett ryck när Micke stod vid kanten med min mobil i högsta hugg när det pep. Jag hade ju varit duktig och satt igång alarm när jag skulle gå. Problemet var bara att jag inte hörde! Jag som vaknar av minsta lilla oväsen. Nej, det var otäckt! Ja, cykeln ner mot högskolan och planering av bara tusan. Vi kom väl en bit på väg men det är mycket som ska göras. Kvart i nio kunde jag börja trampa på cykeln igen efter nästan tre timmars möte. Möta älskling vid hans buss, han ska jobba natt och jag får sova ensam. Haha bott tre månader i lägenheten men detta är första natten ensam! Knäppt. Kikade på desperata och käkade lite frysta bär. Massa smaskens, får värsta nyttighetskicken! Snart ska väl sängen besökas och jag ska vila ögonen lite. Lång dag imorgon och jag behöver min sömn. Verkar som jag börjar få klarhet i några saker som ska ordnas närmsta veckorna iaf. Men vette katten vad det hjälper när högen med saker att göra är enorm!

Nej inget snack om sådant när jag ska sova då blir det bara grubblande!

Tack Sofie för den värmande kommentaren! Gullvännen!!

God natt alla därute
Puss!


Faktiskt!

Jag har det rätt bra måste jag säga!

En pojkvän/sambo som älskar mig till tusen! Han är den underbaraste jag har. Sju månader ihop och jag älskar dig så mycket!

Du gör mer än du tror!! <3

Massa att göra.

Fullt upp med skola och förening. På onsdag är det Ovesittning och då blir det röj. Ska bli riktigt kul. Men börjar bli trött på föreningens dåliga engagemang. Varför ska vi anordna aktiviteter när intresset inte finns?! Jag är besviken.

Orkar inte ens skriva ett längre inlägg som jag tänkte göra eftersom jag faktiskt blev riktigt besviken. Var är alla "gamla" föreningsmedlemmar? Det är nästan bara nya som anmält sig till sittningen på onsdag!

Helgkalas.

Helgen har verkligen varit full med händelser, i fredags var det städ och tvätt dag sen kom syster och Linus. Mycket trevlig kväll med tacos och mys i soffan. Sen i går kom mamma, pappa och även mange upp. Vi skulle på scrapmässa. Mycket inhandlades och det var skoj. Senare kom även Lars och Eva och det blev grillning ute på gården. Mysigt! Massa mat och prat. En lyckad kväll och idag är det en snabb sväng till Storvreta och Uppsala som gäller. Kusinvitamin Elin fyller faktiskt 17 idag! GRATTIS, grattis! =)
Nej måste göra mig iordning, tåget går snart!!

Valborg

En annorlunda dag jämfört med Uppsalas firande. Dagen började lugnt med nästan inge folk i stan alls. Dock blev det riktigt trevligt när vi närmade oss högskolan. Tävlingar och massa folk. Grillning blev det senare och därefter kåren. En trevlig kväll och en jättestor majbrasa.

Idag blev det en lugn dag med tv. Mat snart och sen tvn igen. =P Imorgon kommer syster! Ska bli riktigt roligt! Helgen blir även den full av aktivitet. =)

På återseende!