Julstämning

I tisdags var mamma  och pappa här för att hjälpa mig med adventspynt. =) Var så mysigt att ha dom här under dagen, lagade mat åt dom och vi fixade i lägenheten. Sen åkte vi hem till micke och hans familj så fikade vi där, trevligt. Nu är det så mysigt i lägenheten att jag inte vill lämna den alls. Så härligt med tända ljus och alla röda färger. Nästa helg är det hemfärd till uppsala som gäller. Ska fira mamma. Hoppas på massa god mat. =) Snart kommer sötnos hit så ska vi gå ner till Willys och handla. På söndag är det advent och skyltsöndag. Mys tycker jag! Nej nu ska jag kika lite på tv och gosa ner mig i soffan innan micke kommer.

/\

Mycket som väntar...

..mycket som är avklarat...
Jo, VFU:n är slut, tyvärr..har varit en sån underbar period. Tur att det inte är slut på långa vägar. Frågan är bara om man ska stå ut tills dess. Om man klarar sig igenom åren tills man är klar. Men det är bara att ge sig fan på det! Fest igår då, kul tills vi hamna på kåren, vi får ta ett snack m PO om att det inte funkar med liveband på kåren. Menmen.. de blir nog bra de där. =P
I veckan kommer mamma och pappa hit. =) Ska till IKEA och så ska vi göra adventsfint i min lägenhet. Så sjukt att det redan snart är jul. Måste ta och börja kika på julklappar!
Snart fyller mamma år också, men den saken är redan fixad. =) Jag är så duktig ;-)

Nej nu har jag viktigare saker för mig!

long time...

Jo, de var ett tag sen jag skrev här. =P Blir inte så mycket nu faktiskt. Sitter egentligen inte vid datorn särskillt ofta. Viktigare saker för mig. ;-) VFU i full gång. Superkul, så underbara barn och lärare! Vill inte sluta redan på fredag. menmen jag kommer ju tillbaka. =)

Hemma i sätra... Tvättar och lagar mat. Haha känner mig värsta duktig. =P
Jaha, snart dags att springa ner och byta i tvättmaskinen.

Annat att göra....

1 månad.

Avklarat min andra dag på VFUn. Haft jättekul, de e hur gulliga som helst de där barnen. Bara massa kul. =)

1 Månad älskling!!
Många fler kvar. =)

Hemma i Gävle igen.

Yes, efter en helg i Uppsala så är man nu hemma. Sitter och väntar på att sötnos ska komma över. Alltid trevligt med lite middagssällskap. =)

Helgen har varit trevlig, en kväll hos syster med linus. Mycket mysigt! =) Sen födelsedagsfirande hos farmor. Alla kusiner och fastrar m.m. Mycket trevligt. Nej snart kommer bejb hit!!


Heejhopp

Hemresa...

Jo, imorn åker jag till Uppsala, jaa uppsala inte Storvreta. Ska till syster. =) Skönt att jag inte behöver åka så tidigt.

Praktik på måndag!!!
Läskigt, men det ska bli grymt kul. Så läskigt att ha en 6a men det kommer gå bra.

Måste komma ihåg att boka tvättid.

// L