Jobbiga onsdag.

Ja, dagen har faktiskt varit jobbig, imorse var man beredd på ett givande träningspass på idrotten men då skulle vi ha kampsport och det blev rätt lugnt... Ja, sen var det skola o massa att göra, visserligen ett besök på museum som var rätt okej. Menvi var så fruktansvärt trötta så det var rätt segt. Sen geografi o mer att göra. Sen iväg hem. ja, käkat har jag men nu sitter jag här med min artikel o skriver..
JOBBIGT!!

Nej åter till skrivandet.
Tjing!

Lång tisdag.

Ja, det blev en lång tisdag efter en jättemysig måndagskväll. Skönt måste jag säga!
Var naturkunskap för hela slanten idag, hmm dissikera var inte direkt min favorit. Men slapp iaf, fick titta på. =) Idag började bokrean, hmm vill oxå köpa böcker, men har nog tillräckligt med många olästa. Det får vänta till senare. Har iaf kommit igång med svenskan. Hmm mycket kvar att göra men endå. Vi får se hur det går. Träning blev det ikväll, skönt =) Behövdes. Ut och promenera imorn blir det.
Nej nu väntar Desperate Housewifes =)

Tjing!

Härliga måndag.

Hmm. vet inte om jag ska kalla det härligt, jag mår piss. Känner inte för något just nu!
Skolan går verkligen inte som jag tänkt mig. Hoppas bara att man kan stå ut till att kämpa och orka plugga sista månaderna. Belöning kommer ju sen...
Så svårt med uppsatser, hatar dem. Riktigt mycket oxå!!
Ja, iaf har jag kommit en liten bit på svenskan, en halv sida iaf. Det är ju tur det. =)
Se hur mycket som blir gjort imorgon. Tror inte jag kommer så mycket längre idag. Det får bli som det blir.
Nej nu ska jag till tilda<3
Tjing!

Söndag.

Sista dagen på lovet, har varit ett lugnt lov. Rätt skönt så det är inte så farligt att ta sig tillbaka till skolan imorn. Har iaf varit duktig och gjort klart kostarbetet, har visserligen inte gjort så mycket på svenskan men det får gå. Hinner nog skriva iaf. Hoppas jag =)  Fy, det enda jag tänker på är höstterminen 2007... hjälp vad läskigt. Blir lite disträ och trist genom att jag inte har så mycket annat i huvudet. Det blir till att vara duktig i vår. Hmm.. vi får se hur det går.. Ska iaf försöka, man får snåla. Visserligen är det väl inte rätt att snåla sista terminen i gymnasiet! Skit jag börjar bli stor, ja lilla plingan fyller 19 år idag! Tänk vad stor du blivit johanna, riktigt gammal. Det var ju iaf vad det lät som på henne. Haha! Nej, jag längtar riktigt till våren. Det ska bli underbart! =) Sommarn blir nog bra om man bara får något jobb.
Nej nu är det skolarbete som ska göras.
Hej!

Fredag.

Sista dagen inför helgen och sen skola igen då. Känns inte så jobbigt som jag trodde det skulle göra. Ska bli rätt skönt att komma tillbaka till vardagen igen. (hmm vad är det jag säger?!) Var iaf hos tandläkaren nu på morgonen, var tydligen inte den enda för Olle traska ut när jag hade kommit. Tandhyginisten satte igång med sin hälsokontroll av mig och undrade om jag hade tandläkarskräck. Hmm nje inte mer än andra sa jag =) Haha, hon var härlig, då sa hon ja, jag förstår inte varför vi är så läskiga. Iaf så gick det jättebra =) Jag hade jättefina tänder tyckte hon! Då blev jag glad. Fick se bilder på mina visdomständer som ligger och gnager under ytan. Tre stycken var dom. =)
Senare är det även doktorn som ska besökas, mycket på en och samma dag. Sen är det iaf helg!

Hej på er era fina människor!

Lov. Underbara händelse.

Idag var det PA som var planerat, jag o tilda begav oss till stadsbiblioteket för att vara duktiga. Blev mest prat, mycket skönt iaf. Behövdes verkligen! Sen ledsna vi och gick och kika i affärer. Fortsatte efter tilda åkte hem, vilket jag är väldigt glad för, för när jag gick till bussen sen så träffa jag Saska!! O så klart lotta o janne oxå. =) Helt underbart, tror jag. haha är så förvirrad vet inte riktigt vad jag ska tycka :) Underbart är min åsikt! Nej nu börjar tiden ta slut för mig måste skynda.
Puss!

Måndag...Och lov!

Så skönt att inse att det är måndag, när det faktiskt är lov. Slippa ge sig iväg till skolan och sitta där. Bara början på lovet och det är en vecka kvar. Mycket skönt! Men måste ju säga att lovet är på ett sätt lite trist genom att man inte träffar vännerna lika mycket, iaf inte dem i skolan. Helgen har varit bra och mysig, i fredags blev det mys hos andreas och lördag satt vi hemma med pappa och kika på melodifestivalen. Hade iaf tre rätt av fyra =) Haha, men vi får se hur det går. Ja gårdagen blev rätt lugn, var ut och gick i en timme först på dagen och sen på kvällen umgicks jag med linus. Trevligt!
Idag blir det nog inte så händelserikt, jag ska väl plugga, träna och ta det lugnt. Bra med insikt att börja plugga idag genom att jag vet att lovet brukar inte räcka till för att skjuta upp saker.
Nej men då ska jag fortsätta plugga.
So long!

Söndag.

Ja, lovet har börjat. jag var duktig och gick en långpromenad nyss. Mycket bra gjort av mig! Ja, då har man en veckas ledighet. Skönt, se vad som händer. =) Dagen blir nog rätt lugn, får se om det blir träning ikväll eller fler promenader. =)
Ska kanske till sthlm på tisdag iaf. hälsa på lite vänner. Annars så måste jag kankse plugga imorn =( Men man får väl stå ut. Nej nu orkar jag inte skriva mer
Hoppåhej!

Looov!!!

Ja, äntligen lov, gårdagen blev rätt seg med först redovisning på svenskan och sen lång håltimme så blev det idrott med tanken att vi skulle få skjuta lite. Men icke, vi fick bowla ist vilket är mycket kul och jag VANN då! Hihi, snacka bäst man är. Stackars emilié det var hennes första gång, tyckte hon var duktig iaf =)
Sen hem för middag med familjen framför tvn och kika på Anja. Drog hem till pojken min och kikade på tv och åt lite chips. (otroligt dumt men mycket gott) Sen upp tidigt imorse för den duktigt supportande flickvännen man är föjler man med in på match så upp halv åtta var det. Gick iaf bra för pojkarna idag så dom vann med typ 10-6 kankse. Kommer inte ihåg exakta summan. Ja sen skjutsades vi vidare till fyrishov för att kika lite på rullstolsinnebandy, fy vad duktiga dom är! Så grymt härliga att se på. Kvällen lär spenderas med älsklingen och pappsen. Tv-kikande och så. Lovet lär nog bli rätt lungt tror jag.

Måndag - Inga planer hittills förutom att träna

Tisdag - Heldag med mamma möjligen i Sthlm

Onsdag - Pa-jobb med tilda och sen vidare ut på krogen

Torsdag - Antagligen en lugn dag. Troligen lite plugg.

Fredag - Kanske umgås med linus

Lördag - Antagligen något roligt

Söndag - Inget speciellt planerat förutom att gratta Pinglan Johanna som fyller 19 då! =D

Det lät som en helt ok vecka. blir nog mycket mer inplanerat under veckan som går.
Nej middagsdags!
Hoppåhej!


Lite om gårdagen...

Ja, igår var det alla hjärtansdag som alla pratar om. Inte något märkvärdigt tycker jag... Rätt vanlig dag i skolan, god lunch visserligen med äklig glass. Men det får väl gå då. Sen ner på stan och träffa syster, linus och magnus. Kila runt där ett tag sen vidare och handla lite käk. In på willys (reklam) och fick ha hand om lillpyret. Gick omkring och myste. Underbara ögonkontakt! Min ängel du är så söt. Vidare och kika på braskamin åt dem, gick väl sådär se hur det blir. Sen hem för lasange supergod! Med mumsig sallad. Massa mys med syster och linus. Lillen blev visserligen lite ledsen senare för han fått en spruta tidigare på dagen och till råga på allt så var han förkyld. (börjar dessutom fundera på om han smittades...) Pojken kom sen efter maten och vi hade en riktigt mysig kväll. Kika lite på tv, åt tårta med dem andra. Och bara mös! En helt okej dag för att vara en sån dag jag egentligen inte tycker om. =)

Idag blev det upp tidigt för mig och andreas låg och snusa kvar i sängen men sen fick han minsan gå upp iaf ;P Iväg till skolan och rätt kort dag med redovisning på Naturkunskapen. Gick fint och kändes bra. Imorgon blir det fler redovisningar med svenskan. Ska skriva ner det sista ikväll. Träning ikväll även, skönt behöver röra på mig. Hade ju bara teori på idrotten igår. Tyckte jag visserligen var intressant även om man visste det mesta. Men ser faktiskt fram emot att göra detta arbete =) (har även lovat mig sj att skriva ner exakt allt!) Nej nu ska jag fika med mamsen min.

Hoppåhej!

PA-dag i stadsbiblioteket

Var egentligen ledig idag från skolan men jag o tilda har bestämt att vi ska ta alla tillfällen till Pa. Så då sågs vi även denna tisdag i stan och skrev lite. Det gick faktiskt bra tycker jag. Vi kommer längre för varje gång. Mycket kul! =) Så våran lilla berättelse går faktiskt framåt. Iväg till skolan sen för lunch men det gick verkligen inte ner. Blev en macka på subway ist. Mycket godare, tackar mamma för pengarna! Ska renskriva snart, men ville skriva av mig lite först. Imorn kommer linus med mor och far. Mycket trevligt att få träffa den lilla krabaten igen. Älsklingen kommer då oxå, ska bli mys.

Nej skolarbete som väntar...

Lugn måndag.

Dagen började med att jag absolut inte hade lust att åka in till skolan, Linus frestades med att åka hem igen och bara slappa. Mycket frestande men var duktig flicka och tog mig till skolan, väl där får jag reda på att jag bara skulle ha en lektion då på morgonen och sen var kerstin sjuk så vi sluta tidigt. Väldigt mycket i min smak. Så det var bara käka lite lunch och vidare ner på stan för alla hjärtans dag shopping, vet att jag bannlyst den kvällen men är man en snäll och rar flickvän så är man! Johanna och jag begav oss iaf ner på stan och hittade snabbt något fint att köpa, vidare hittade jag lite baby olja oxå billigt. Mycket bra...  Hem med rätt buss och så kika på tv med mamsen, vidare iväg till affären och handla lite käk. Bestämde att lisa ska göra bröd till maten oxå. Låter väldigt smarrigt, om jag orkar ta mig upp härifrån och knåda lite deg. Ska nog bli bra det till slut. Väldigt irriterad på att totalt nästan alla mina pengar är slut och hela lovet ligger framför en. Det blir ett hemmasittande lov... Men det får väl funka det med. Sitter och kikar i IKEA katalogen lite. Så mycket man vill ha, har precis inköpt ett skrivbord därifrån och det blev muy bien! Visserligen inte ett så toppklassigt men ett totalt ok bord. Vitt med svarta ben. Insett att det mesta i mitt rum kommer ifrån IKEA, t o m den gamla datorstolen. Haha, ja du,  IKEA is the shit!

Träning ikväll, längtar efter att få röra på mig igen. De e iaf torsdags som var sist. De blir ett tag imellan lixom... Ingen skola imorn men endå in för PA-jobb, vi ska jobba järnet och fixa massor hoppas jag. Imorn är det väl tilda som säger stop efter ett tag genom att hon har prov på onsdag. Menmen, ja nej om man skulle ta hand om degen då.

Det är kul att vara tillfrågad iaf...

Lördag.

Sitter här hos pingland och fixar oss iordning. Utgång om några timmar, mat först. Tacos mycket gott!
Väskan var otroligt tung att bära men det får väl funka. =) Fy vad hårsprej är dyrt, usch vad jag blev ledsen. Tack mamma för bidraget så jag slapp betala det sj!
Nej på återseende!

Fredag.

Ja, älsklingen sjuk och pappa ute på krogen så blir det mamma och jag hemma. Myskväll! Länge sen sist och det behövs. ska inte sitta här länge utan bara skriva klart. Sen blir det tv och popcorn för hela slanten. Blir väl kanske att kika på vänner eller någon film få se vad det är på tv. Är fruktansvärt trött och mat och lite vin gjorde mig tröttare. Inte bra de där =)
Nej nu får det bli annat
Morgondagen kommer den med...

Torsdag.

Hade sovmorgon imorse, så otroligt skönt att få sova en timme extra iaf. Upp och iväg till skolan. Naturkunskap och liten utskällning av läraren för ingen var redo att redovisa, förutom min duktiga johanna =) Proud of u darling! Svenska sen och plugg, hem och sköta läxor. Mycket jobbigt. Just nu sitter jag här med huvudvärk och magont. Träning om ett tag och vi får se hur det går. Är nu klar med redovisningen till imorn, går nog fint de där =) Imorn på indv. ska vi klättra =) Ska bli riktigt roligt tror jag. Hoppas jag...
Ska träffa andreas imorn kväll hoppas jag. Älsklingen är lite sjuk just nu stackarn.
Lördagen ska spenderas med flickorna! :) Bilåkning med pinglan! Mycket trevligt, ska vi se vad den bilen går för ;P haha

Nej dags att ta något annat för sig.
Det är ju en dag imorgon oxå!


PA-dag

Dagen blev inte så fruktansvärt lång som jag hade trott, vi jobbade på typ ungefär halv två kankse, sen bar det av hemåt. Skönt tyckte jag, genom att vi endå inte lyckades få ur oss något mer. Gick iväg till hemköp och köpte lite saker att bunkra upp i skåpet med. Mycket bra tycker min mage! =) Klarar inte av att gå hungrig flera dagar längre. Hem för att kika lite på tvn (hmm verkar som jag gör det mycket) sen iväg till affären och handla lite käk. Övertalade mamma så jag slapp svampsåsen =) Sen så händer det inte så mycket. Jag har lite trist men ska snart iväg på träning så då får man iaf fart på benen. Borde plugga lite men det är så fruktansvärt tråkigt så det får vänta iaf fem minuter till. Har en sak att tillägga, tycker faktiskt alla hjärtans dag är fruktansvärt överdriven. Någon som håller med mig? Bara ett till sätt för alla affärer att kamma in extra pengar. Totalt onödigt, varför ska såna saker som att ge sin älskling en present vara något tvunget? Att visa att man älskar varandra kan man göra på väldigt många fler sätt. Hade det inte varit för en pojkvän som man har så hade nog alla hjärtans dag bojkottas från min del. Helt onödigt enligt mig, hade han inte varit ett steg före mig och redan varit klar så hade det nog struntats i men ne, man får väl vara duktig flickvän ist. O nej det är inte för det att jag har dåligt med pengar som jag klagar. Tycker inte alls om alla hjärtans dag. Men man får väl som tjej i ett stadigt sällskap hålla låda då.

Har en liten kommentar till just dig, varför tycker du inte om mig längre? Gör du inte det så säg det ist för att bara vara allmänt dryg och fjånig!

Johanna min lilla pingla jag saknar dig ju redan! =(


Ny vecka.

Ja, måndag idag och ny vecka. Helgen blev mysig, fredagen spenderades hemma framför tvn m. andreas och pappa. Kikade på lite av varje. Rätt tidigt i säng och sen upp på lördagen och till mormor för att handla. P & A fick sitta kvar medan jag och mormor drog iväg i bilen. Senare var det hem på middag till Petterssons och supergod kycklinggryta. Smaskens! Iväg på andreas match och några timmars innebandytittade i allians. Mot förmodan mycket bra prestation mot årstagården. Iaf dom två första perioderna. Inlädde starkt genom att ta ledningen, sen bar det tyvärr utför... Iaf hem för att kika på tvn och mumsa i sig lite popcorn. Sova... Sen upp och ivög till västeråker och hälsa på syster m.fl. Lilla linus det charmtrollet är helt underbart. Älskar dig lilla du! Sen hem i mörkret i halkan och så var det nästan sängen som gällde, efter lite tv-tittande så blev det sängen redan kl halv tio! Men tyvärr slockna inte ögonen förrän vid halv tolv iaf så det var ju inte så bra.

Upp imorse pigg och glad (vem pratar jag nu om?), iväg till skolan för otroligt tråkig mattelektion. Men ja då är inte läraren där. Upptäcker att man kunnat sova till typ halv elva innan man åkt till skolan. Mycket frustrerande. Iaf dags för nästa lektion och litet prov... Gick nog rätt okej endå. Ska väl inte klaga. det är det andreas som får göra för att jag var lite tråkig i helgen ;)

Snart dags för träning och lite motion för min del, mycket efterlängtat. Imorn blir det pa för hela slanten. Hoppas jag är hemma innan mörkret faller iaf! =)

So long!

Torsdag.

Gårdagen blev riktigt konstig, massa skit och mycket pga mig. Inte en av mina bästa dagar direkt. Iaf så blev det en relativt tidig kväll mot vad det var tänkt. Pappa kom och hämta oss vid tolv. Blev inte riktigt som jag hade velat. Snetändning och massa skit. Kvällen sluta inte dirket bra. Eller bättre än tidigare på kvällen men hade nog varit smartast att stanna kvar på förfesten. Nej nu ska vi inte bara vara neggo. Ja imorse var det bara att finna sig i att kliva upp när klockan ringde. Observera att jag hade glömt att ställa min, vaknade av pappas som tur var. Matten skulle varit dumt att missa. Upp ur sängen och tvätta sig. Frukosten gick ner med förvåning och det var bara att knalla iväg till bussen med emelies supertunga väska. Inte direkt bra för min rygg som tydligen har bestämt sig för att göra ont. In i skolan som luktade fruktansvärt mycket nymålad. In på matten och fick tillbaka matteprovet som då jag redan visste att det skulle vara en flopp. Skriva när man är stenförkyld och febrig är inte det bästa. Lisa gick hem med 3 poäng! Mycket starkt gjort. haha fy vad vi garva. Sen naturkunskap och det gjordes inte mycket på den lektionen mest prat om allt annat. Sen svenska och då blev det lite mer jobb. Började skriva lite på föredraget/uppsatsen/redovisningen till Svenskan/NKn. lite jobbigt det där men iaf slipper jag göra 3 olika arbeten och får då ist hålla mig till samma ämne iaf. Sen var det bara att vackert sitta kvar i skolan och plugga. Men det gick okej... Måste jag säga! Sitter nu här, har inget bättre för mig. Borde kanske gå och sova lite kanske. Låter nästan mer lockande. Ja så får det bli. Nu lämnar jag datorn i sina egna händer.

Hopphej!