Färsk fisk!!!

En lite seg dag idag måste jag erkänna att det blir. Blev en riktigt lyckad kväll igår! Vi var ett tappert gäng som beställde mat från Alp´s igår. En lång beställning av thaimat följt av två stackars pizzor. ;-) Glada i hågen slängde vi i oss maten och därefter blev det ett högre tempo på alkoholförtäringen. Lite singstar och festen var igång. Plötsligt var det krogdags och vi drog ner på stan. I dörren mötte vi M och Ares. Duktiga Linda hälsade faktiskt på honom! ;-) Jaa, han är snäll!!

Lite snack om färska/uttorkade fiskar, hur vida det läker eller läcker och massa annat skoj. Vi hade en toppen kväll igår! Detta var verkligen inte sista gången! Idag väntar nog bara en cola, en liten påse godis och massor av melodifestival. Troligen allt från mig idag....

En redan trött Lisa tackar för sig!! ;-)
Kramkram

Fredag!!

Idag har jag då lite ont i kroppen. Förstod att jag skulle få träningsvärk!! Men, rätt skönt för känner ju att jag gjorde något igår. Även om jag i vanliga fall inte skulle fått träningsvärk av de där så känns det bra att komma igång lite. Idag gick jag upp rätt tidigt, har redan varit ute på promenad, ätit frukost, plockat bort de mesta i lägenheten. Bara damma, dammsuga och moppa kvar. Behövs verkligen en storstädning här måste jag säga!!! Hoppas det gått bra för M nu, han sitter och skriver tenta... Hoppas, hoppas, hoppas!

Så skönt med fredag nu måste jag säga. Dags att fortsätta städa lite tycker jag, slänga in vinet på kylning också!!

På återseende!

Kinky, funk och städ

Blev inte någon aktiv bloggare denna vecka inte. Nej, men iaf gårdagen blev otroligt lyckad med förfest på Öster där det dök upp väldigt mycket folk faktiskt. Riktigt kul hade vi där. Sen bar det vidare ner mot kåren och en kinkykväll. Mycket kul folk att titta på och är väldigt stolt över mig själv som knallade runt i högklackat hela kvällen spiknykter!! Sen hemåt vid halv två, skönt med en varm säng måste jag säga. Upp var det till skola imorse men det gick bra, börjar bli lite intressantare lektioner nu faktiskt. Något man kanske har användning av i framtiden kanske. Hade väntat mig mer av denna kurs....

Iaf, dagen har förflutit bra och nu är jag rätt trött, var faktiskt på SATS idag för första gången på länge, nu börjar man ju nästan ångra att man sagt upp det. Kanske ska starta ett nytt.. Kostar ju bara 295 kr nu... Nje.. vi får se. Bra sugen, passet idag var så kul! Oj vad jag garvade. Funk hette det och efter igår kväll när man hade laddat upp shakefaktorn en aning så passade det bra med lite dansmoves idag också. Gick väl hyffsat med tanke på första gången, avslutade sedan med ett corepass också. Mycket skönt! Nu är jag lite slö, det blåser ute så nej denna kväll blev det inte någon lång promenad!

Imorgon är det fredag om någon inte visste det!? Kickoff här hemma hos mig med styrelsen. Ska bli riktigt kul måste jag säga!! =) Nu är det bara all städning kvar som ska fixas... Måste storhandla imorgon också... Mycket att göra minsann! Haha, lovar att det ska vara mer städat än vad det var igår när Janaki såg lägenheten. ;-) Bokhyllan stod mitt på golvet bland massor av kartonger m.m. De där dumma Tekinikerna var ju inte klara än...

Nej, nu ska jag kura ner mig i soffan med en filt och möjligen en kopp té
God natt!!
Kram

Helgens aktiviteter

Helgen spenderades i Storvreta/Uppsala/Västeråker. Har varit en riktigt mysig helg, helgen började med en biltur nedåt i landet på en då cirka 9 mil. Ja innan vi lämnade Gävle var vi tvugna att vända någon gång för vi hade glömt hälften av vad vi skulle ha med oss... Iaf tillslut kom vi till Storvreta, fick mat i magen och begav oss in mot staden för ett besök hos farmor där även Jämtlandssläkten satt på besök. Blev en kväll där med fika, ost och kex. På lördagen klev mamma och jag upp tidigt och gick långpromenad, därefter åkte jag och älsklingen in till stan, lånade lite böcker på stadsbiblioteket och sen hem till Johanna och Marcus för lunch. En smaskig räkpaj bjöds vi på där och den blev det istort sett raka vägen ut till Västeråker. Kvällen där bjöds på tacos och en väldigt trevlig stund. Mys med Linus och en stund i soffan.. På söndagen gjorde mamma och jag en repris fast en lite senare sådan och gick en ny promenad. Handlade och efter middagen åkte jag och Micke hem till Gävle igen. Tror jag aldrig kört så sakta på motorvägen, körde inte mycket mer än 100 eftersom det var så spårigt och halt. Usch!! Väl i Gävle hämtade vi Ares, dock bara i dörren eftersom fam. Eriksson låg i magsjuka. Helgen var absolut godkänd och nu var man väl förberedd på en ny vecka.. Nje, inte direkt kanske men lite plugg ska man väl hinna med i ångesten! ;-) Åter till hemtentan!!!

Kram

Pluggångest.

Sitter här med min dumma engelska artikel och den är väl istort sett klar.. Dock finns ett problem!! Den är lite för kort... Aj, aj, aj då.. Inte bra alls!!! Men det ska nog gå... ska ta en kortare promenad snart och sen skriva klart. Tänkte det borde hjälpa mig att komma igång! Ja, det borde göra.. Men det börjar väl bli dags då eftersom klockan börjar ticka... Ska prova min nya jacka, hur varm den är! Yes, en skidjacka är då inköpt!! Jättefin, men ja det tar ju ett tag att vänja sig vid ny jacka. Vi får se hur det känns efter promenaden!! ;-)

Kramar

Plugg,plugg och lite till plugg

Sitter här på golvet i lägenheten och försöker få mina hjärnceller att arbeta ihop. Men ikke, försöker få ihop något om den där dumma engelska artikeln. Jo, nog ska det gå tillslut alltid. Men tid tar det att komma igång! Tycker dessutom inte om engelska!! Men det ska väl lösa sig, gick upp med Micke idag och gick med honom till skolan och fortsatte min morgonpromenad sen. Skönt att ha gjort det tidigare. Kanske blir en till ikväll vem vet. ;-) Har ju massor med saker jag skulle behöva göra.. Usch vad segt detta gång!!

Nej måste ta tag i det nu!!!

Måndag 16 februari

Kallt ute måste jag säga men väldigt skönt att ta en snabb liten powerwalk efter mötet. Drog med mig Micke ut och vi gick korta vändan idag. Mötet blev längre än väntat men det gick bra. Nu väntar massa skoj i vår!! =) Super!! Massa idéer kom fram under mötets gång så det känns verkligen lovande.

Nej nu ska jag göra mig en kopp té och kika lipstick!!

ses!!!

Efter inlägg...

Efter att läst Lindas inlägg om att hon och möjligtvis Jonas vill skaffa hund så känner jag ännu mer min saknad efter Saska... Har ju Ares att gosa med här som tur är... Men det känns att hon är borta från mitt liv. Min älskade bråkstake... En mer viljestark hund får man leta efter. Minns fortfarande dagen vi hämtade henne och hon vägrade sitta i lådan med hennes filt utan somnade i mitt knä och låg där och snusa... Eller den dagen när hon hade fått vattensår och vi var in till Ultuna med henne. Eller alla de gånger hon och jag legat i sängen och sovit. =( Usch nu blev jag sentimental och nu blev det väldigt jobbigt... Kanske bättre att koncentrera sig på verkligheten. Nej, nu får vi ta hit Ares ett tag så jag slipper vara så ensamt utan hund!!! =(

Ännu en gång... sov gott!

Hmmm.....

Sängdags borde det vara... Har några layouter här bredvid mig och även några tunna försök till kort. Usch, ingen ork. Inspirationen spirar. Tro mig, jag skulle kunna sitta här hur länge som helst... Men... Känner bara att det jag gör är så mycket sämre än alla andra.... =( Inge roligt just nu!! Kanske beror dessutom på att jag har scrapshoppingstopp.... Vet inte men kan spela in... Har en påbörjad LO med Ares men kommer inte vidare... Vet inte... Inte direkt mycket kvar på den men nej... Går inte!!! Hoppas jag får pushing i helgen av mamma och syster. Detta kan inte fortsätta!!!!

God natt!

Söndag

Nu är man en människa igen, en natts sömn och en promenad ute i kylan gjorde att jag vaknade ordentligt iaf. Ska snart laga lunch men tänkte jag skulle uppdatera lite först. Ja, det blev iaf bestämt igår att vi ska ner till Uppsala nästa helg, troligen träffa Johanna och Marcus också. Ska bli kul, vad jag kommer ihåg så har jag inte träffat Johanna sen... hmm.. sommaren?! Kan det stämma... Iaf så blir det en Uppsalatripp. Ska passa på att låna lite böcker på biblioteket också som jag behöver till nästa kurs. Idag är det iaf inte så mycket på agendan.... Ska ut till Bomhus, Micke ska slänga ihop datorn åt Lars och så. Sen ska vi ta den där titten och ja... det var väl inte så mycket mer. Pratades om en pulkaåkning med korvgrillning men jag vet inte.... Vi får se. Vill faktiskt köpa täckbyxor innan dess. Men ja, det är en senare fråga när kontot faktiskt står i stort sett på NOLL!! Hoppas på rea på sånt i slutet av februari. Imorgon är det styrelsemöte och då ska vi dra igång ordentligt med planeringen inför våren. Yes, nu är det på g.... =) Måste ringa lärarförbundet imorgon förresten!!!

Nej.. lunch var det!!

Trött, mätt och väldigt slö

Nu är melodifestivalen över för denna helg, ja... Det var väl inte så oväntade resultat ikvällens omgång. Trodde dock att Jennifer Brown skulle gå vidare men ikke... Ja, nu har vi haft vår svullkväll och vi ligger utmattade i sofforna och orkar knappt röra oss. Det blir nog en tidig kväll för oss. Trött är jag och Micke ska upp och jobba imorgon. Långpromenad väntar för mig imorgon. Ska bli skönt... Måste dock ladda ipoden med nyaste musiken. Länge sen jag gjorde något åt det.... Funderar på att försöka sätta igång med USA-bilderna och fixa något fint. Vi får se hur det blir.... Nu såhär i efterhand skulle man tagit lite fler bilder. Så är det alltid, alltid är det något man missar!

Nej, nu var denna alla hjärtansdag slut och det var den bästa hittills, jag och Micke har umgåtts hela dagen och haft jättemysigt! Kom på för någon dag sen att det var ett år sen vi flyttade in i lägenheten, vi har varit sambos i över ett år nu. Sannslöst vad tiden gått fort och vad underbart det varit. Dock finns det mycket som skulle behöva göras i den... ;-)

Nej, sov gott!!

Lördag och alla hjärtansdag.

Nej, jag tänker inte slå till med värsta gulligullinlägget. Inte direkt förtjust i denna dag faktiskt. Jag och Micke hade i början planerat middag ute och bio, sen sa vi bara bio... Nu ska vi skippa den idéen totalt och ha en svullakväll hemma framför melodifestivalen och någon film. =) Mycket trevligare i min smak. Igår satte ju som sagt grabbarna ihop datorn. Ja, nu är min bärbara bara min!!! =) Yes äntligen haha. Nje, tror Micke är mer nöjd för nu kan han spela sina knäppa spel. Ska snart slita honom därifrån för en promenad ute i solen. Verkar vara väldigt fint väder därute. Hmm.. därute.. finns det väder inne?! Iaf, lägenheten ser fortfarande ut som ett bombnedslag. Ojoj, tänk om pappa skulle se detta då skulle vi verkligen ge honom något att ha magkatarr över! ;-) Nej, usch tror faktiskt jag börjar likna min pappa i detta. Iaf när det gäller mina idéer om hur det ska vara städat. Nej jag är inte perfektionist!!! Tro mig, den som tror de ska jag inbjuda att kika i min garderob! Eller i byrålådorna. Men jag måste erkänna att det inte är kul när det ser ut så här!!! Ja, imorgon lär det bli en pluggdag. Har en del i kursen som måste göras och idag är inte en sån dag som jag klarar av att plugga på! Nix, jag vill ut i solen nu så det är nog dags att slita bort grabben från datorn!

Ha en trevlig lördag! (strunta i den där hjärtansdagen)

En full dag!

Ligger just nu på golvet i all vår röra, är nedklämd bland massor av datasaker som ska in i burken. Jag fattar noll så jag håller mig borta, detta får Micke och Christian ta hand om. ;-) Tycker mycket bättre om att ligga här och softa. Idag blev det ingen lugn dag, jag som hade tänkt sova ut, gå en promenad och sen tvätta. Nej, klockan sju ringde mobilen och det var bara att kliva upp och åka till Strömsbro för vikariat. Jo visst hade ju valet att ligga kvar men nej, pengar kan man ju inte säga nej till! =) Så det blev en dag däruppe följt av tvätt och sen en rätt lugn kväll. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta det lugnt. Kika på tv och bara slappa!! Ska kanske sätta mig och scrappa lite.. nja, vi får se!!

  
Kort till syster                                                           Kort till mamma & pappa



Nej nu ska jag återgå till Tvn...

Kallt!!!

Jo iväg till Bomhus bar det till fots, jag tog på mig skorna och promenerade dit. Var alldeles lagom, dock lite kallt. Satt där någon timme och fikade, väntade på älsklingen som inte kunde komma. Så tillslut skulle jag och Marcus ta bussen som vi missade med någon minut. Det var bara att gå hem istället då. Ja, då blev det iaf en reäll promenad idag. =) Toppen, nej nu slutar snart pausen i Lyxfällan!!!

På återseende!!

Updt.

Det blev en sen kväll igår. Ja usch var inte hemma förrän fyra och då var det bara att stupa i säng och ställa klockan på tjugo i åtta. Inget roligt alls men var behövligt eftersom det var skoldags. Bara att promenera bort till skolan, var nog tur att jag gick eftersom jag inte vet om jag hade klarat av lektionen om jag inte fått 20 minuters frisk luft. Möte därefter vilket gick helt okej... Nu har jag ätit stadig lunch och ska väl vänta på att vi ska ut till Bomhus, Marcus fyller nämligen 20 år idag!!! Grattis,grattis,grattis!! :) Stor pojke nu... Ikväll kommer Sofie och klipper mig. Ska bli skönt att bli av med de där stripiga längst ner. Nej, inte tid att skriva, ska ringa syster istället!

Kram


Rådjursöron

Ja, det blev en kort dag på strömsbro skola. Hade superkul med eleverna i fyran iaf. Haha ett klassråd som bara bestod av fnitter. Men de kändes som det behövdes, dom behövde en lite oseriös lektion. Haha, en halvtimme med bara skratt och rådjursöron! Ja, en kille hade med sig rådjursöron till skolan. Han satt med dom p sig genom en papperspåse. Oj vad vi skrattade. Men ja, man skulle ju försöka uppföra sig som en vuxen och dessutom lärare så han fick ge sig efter ett tag. Men oj vad kul vi hade! =) Nu ska jag ta en promenad med älsklingen och sen är det lite ihopplockning av saker och middag sen hem till Carro innan förfest i hus 19 på Midgård sen jobb på kåren. Ska faktiskt bli kul! Det är rätt okej, vet att det är rätt reko folk som jobbar ikväll så då blir det kul! I kväll är det även ove-invigning av de få stackarna som är kvar. Ojoj ja det måste göras snarast. På måndag är det även styrelsemöte och då ska våren bestämmas!! =) Ska bli så kul!!

Nej måste nog sluta nu....

Dagens

Ja, nu är nya internet igång startat och tror inte jag surfat så här fort på länge!! Nu väntar vi bara på de sista delarna till nya datorn så vi kan komma igång ordentligt. Kommer bli så bra. Fast jag förlorar en del av min scrap-hörna fast det det får jag väl stå ut med antar jag!! ;-) Har precis ätit en supergod middag, smaskens. Dom som känner mig rätt väl vet att jag är extremt emot korv! Enda gångerna jag faktiskt äter korv är under n0llningen. Men nu, ja jag kände att jag skulle vara snäll. Micke tycker ju om korvgrytor och så. Gjorde en supergod korvpanna.

Ingredienser:
3 st chorizokorvar
1 burk vita bönor
1 gul lök
1 burk hela champinjoner
1 msk sambal olek
1 msk persilja
krydda efter behag med salt och peppar servera med couscous och en god sallad

Ska snart ta en långpromenad ut till Bomhus, Micke vill kika på hockey ikväll så då tvingar jag honom att gå till Bomhus så följer jag också med. Förstår inte vilket tillslag det blivit nu med kyla, undrar när det faktiskt tänker släppa.. Orkar inte gå omkring i tjocka vinterjackan längre. Nej usch nu vill vi ha vår och sol. Nu ska jag gå och lägga min mätta mage i soffan!

På återseende!!

Lovade jue...

Lovade ju en bild på iaf ett kort jag gjort... Fler kommer efter helgen eftersom jag vet att någon viss person läser bloggen!! ;-)


Här är iaf kortet som Fam. Eriksson ska få!
Mycket nöjd faktiskt!!! =)

Dum, dum, dum!!!

Ja, jag kan då som många vet inte säga nej.. Jag ska då jobba på onsdag på kåren. Yes, det blev så iaf fast jag sa till mig själv att jag inte skulle det!! Suck!!!! Men de kan ju bli kul iaf, jag får ju vara där men slipper betala!! ;-)

Hahahaha sjukt!!

Kallt, kallt, kallt!

Jaaa!! Äntligen nu är det på väg, det har lämnat förra ägarnen och ligger nu i postens händer! Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer fram imorgon! Ska bli så kul att ha ett till alfabet! Satt som bäst igår förresten och fixade lite kort till alla hjärtansdag! Mycket nöjd med första kortet, håller nu på med andra... Men mer info ges inte ut om dom. Tänk om någon tjuvläser!!! ;-) Snart lunch, min underbara soppa står på spisen och puttrar. Ska bara ner med de röda linserna så är den klar om tio minuter. Smaskens!!

Det var då inge roligt att kliva upp imorse och gå till skolan i burr... 8 minus grader. Jag som alltid tycker min jacka är sååå varm frös som tusan. Tänkte på eftermiddagen ta en promenad innan solen går ner. Underbart fast fruktansvärt kallt! Imorgon, suck är det heldag och jag har verkligen ingen lust med det. Mycket som behöver göras hemma och skulle hellre pyssla med det!!

Oj, soppan kallar!!

Trångt!!

Sitter här och funderar hur vi egentligen får plats med allt i vår lilla lägenhet, ja just nu börjar den bli väldigt liten. Vi har alldeles för mycket saker!! Vå böhöver rensa vårt förråd för det är i en hel oordning!! Usch, ja nu ska vi ju dessutom få hem nya datorn snart... Var ska jag ställa mina papper sen då?? Hjälp, de har jag inte ens tänkt på!! Suck detta börjar bli krångligt!! Jag vill ha ett extra rum!! ;-) Nej, dags att börja på alla hjärtansdag korten!! ;-)

Jag kommer troligen somna med huvudet i dom dock!!


En aning söndagsseghet...

Det är söndag, man får vara seg. Men det är skola imorgon så känner inte riktigt för denna seghet. Helgen blir så kort eftersom dagen går åt till att komma tillbaka till verkligheten. Ja, det blev lite fest hos Tobbe igår. Underbart god middag, en eloge till Tobias!! Smaskens, måste ätas igen. Fläskfilé i broccoli och ädelostsås och pressad potatis till. Mums!!! Sen hämtade Micke oss iaf och hemåt bar det. Skönt sen att komma i säng fast jag kom ju inte hem så mycket tidigare än vad Micke gjorde sen. Tycker jag är duktig som är uppe och hoppar idag!! Känner för frisk luft, kanske behövs en liten promenad senare.... Hoppas jag får med mig Micke så jag slipper gå själv!!! =(


Kramkram


Blä!!!

Lördags morgon och iaf halva helgen framför sig. Ska bli skönt med långpromenad om ett tag, sen även en promenad ut till Bomhus för fixning inför middagen ikväll. Sitter här och knåpar ihop Marcus 20årskort. Tror jag börjar bli klar faktiskt.... Kanske kommer upp en bild sen, har ju faktiskt sagt de förr men aldrig blivit så. Ska bara göra klart baksidan sen är det klart!! Sitter och funderar även om jag ska vänta på att Micke ska vakna eller gå långis utan honom....

En rätt äcklig grej imorse när jag fixade lite frukost. Kikade inte så noga utan bredde mackan och tog en tugga. Sen råkade jag vika mackan på mitten och fick en chock... Massa mögel på baksidan! Urk jag hade redan tagit flera tuggor!! Blä!! Nej nu måste jag till affärn och köpa nytt frukostbröd.

Är iaf supernöjd, har bokat ett alfabet nu och hoppas, hoppas, hoppas att jag får det!! Jättebilligt blev det och vill verkligen ha just det alfabetet!!! Nu är det bara att hålla tummarna att hon svarar snart! =)

Nej, korttillverkning fortsätter....

Snö....?!

Fredagkväll och massa snö ute. Jag, älsklingen och Ares var ut på innergården och lekte i snön. Som tur var blev bara Ares ett snömonster. Men måste erkänna att jag höll på att ramla några gånger! ;-) Mysigt med snö men känner att jag längtar efter vår nu. Som vanligt de två senaste åren har jag längtat till Krakow under våren. Ja, det känns som det var en specialtid. Det var rätt bekymmerslöst att sitta i smårummen där och prata massa skit. Visst var det mycket att tänka på under den tiden men ändå...

Iaf har dagen flutit på i vanlig takt. Jag och Ares gick långis i förmiddags och hade det mysigt. Nu på kvällen lagade älsklingen och jag mat. =) Snart är det väl dags att sova.... Imorn bär det av mot Bomhus och god middag hemma hos Tobbe. Smaskens!! =) Blir väl lite vindrickande och massa skitsnack! Mycket trevligt!! :-)

Sov gott folket!!


Trött!

Haft en heldag i skolan och är riktigt trött. Inte direkt några pluggtimmar framför mig idag inte. Nej en kopp te och några riskakor skulle inte sitta fel! Blev bara en god sallad till middag, hade ingen ork att anstränga mig mer... Inget långt intressant inlägg men iaf.

Ha en bra kväll gott folk, nu ska jag kura ner mig i soffan bredvid min älskling!!

Kram på er!

Kinderägg

En lite annorlunda vinkling av fördelarna att inte ta bilen till skolan... 1. ekonomi, 2. miljön och 3. kroppen. Vilken toppen grej va... Tre saker i en!!! Ja, igår var det då årsmöte och jag blev ordförande i sociala utskottet. Ja, det blev ett år till och faktiskt så är det kul. Ska sätta igång och ordna det redan nu så behöver inte så mycket jobb göras sen. ;-) Dags att planera vårtjutet för styrelsen kanske?! ;-) Ska bli riktigt kul att ordna roliga saker faktiskt. Nu är det ju lättare för nu vet jag mer vad som behöver göras!! =) Nej, nu är det kanske dags för lite te och möjligen en riskaka! Smaskens!!!!

Kramkram

Viktig information!!!

Ja, jag kom iväg till kusinen tillslut och det blev en trevlig stund med té och kaka. Smaskens! Jonas gör riktigt goda kakor han. Undrar om jag ska lära Micke baka!!? ;-) Iaf när vi närmar oss Linda, ja närmare bestämt trappen upp till deras dörr så börjar jag då vant traska uppåt men halvvägs tog det tvärstop! Vände mig om och upptäckte en bakåtsträvandes hund. Ja, han tycker ju inte om öppna trappor. Hade jag totalt glömt! Han går ju i vår trappa så man tar förgivet att han går överallt. Men ikke... Jag hade då valen att 1. knacka på hos Linda och be Jonas hjälpa mig bära upp Ares. 2. Ringa Micke så han fick ta hem Ares med bilen. 3. Slita upp hunden för trappen. Jag valde då det sista och det gick bra. Kände mig dock lite elak men ändå han tog sig upp och glad i hågen gick han in till en lite förskräckt Linda. Hade en trevlig stund i soffan och sen gick vi hemåt i den otroligt kalla kvällen. Usch tror att man ska ha vant sig vid kyla nu när man varit hemma i två veckor men ikke!! Nej, jag tror fortfarande varje morgon när jag vaknar att det är 25 grader ute. Nej, jag får väl finna mig i att det faktiskt är 5 minus!! =(

Idag har jag varit duktig... eller ja jag kunde ju ha pluggat men jag var duktig på annat vis! Som dom flesta vet så när man har ledsnat på att plugga eller helt enkelt inte har lust så kommer man på roligare saker att göra... De där med roligare kan ju bero på vad man faktiskt tycker är roligt. Jag tycker faktiskt inte att det är roligt att städa. Skön känsla efteråt dock. Ja iaf jag satte igång med städning av köket och närmare bestämt fläktfiltret. Har aldrig riktigt lyckats få det rent efter förra ägarna. Men idag satte jag igång med de ena medlet efter de andra och faktiskt, filtret är nog så rent det kan bli med tanke på att det antagligen är 20 år gammalt. Först två omgångar med Kemosep och därefter Power... nånting... Så nu är det fint! Står på tork i badkaret! =) Känner mig extremt duktig! Väldigt viktig information kan jag tänka mig för alla läsare....

Dags för en till kopp te tror jag närmare bestämt!!

Söndagslathet.

Ännu en söndag är här och ärligt så känns det ju inte riktigt som en söndag. Har precis haft svärföräldrarna plus Robin på besök och nu är diskmaskinen installerad och igång. Underbart så underbart!! Har även hunnit gå långpromenad med Ares och varit och storhandlat. Jag är effektiv!! Om ett tag ska jag över till Linda för att kika på hennes bokhyllor. Hoppas, hoppas, hoppas att hon har några pedagogikböcker jag kan låna!! Ska göra iordning middagen sen så den går att värma eftersom micke jobbar. Lättare att bara värma sen då. Lat idag så det blir soppa. Smaskens!! =)

Dags att ta tag i något sådant nu istället för att hänga framför denna dumburk!!

Pannkakor!!

Fick nu, klockan tolv på natten ett stort sug för pannkakor. Jag såg en film häromkvällen där det var en gravid kvinna som verkligen inte kunde låta bli sina sug hon fick efter saker. Hmm... jag lär nog bli en sådan jag. Skrämde mig lite! Man får hoppas man klarar av de då när den dagen kommer... =) Imorgon kommer svärföräldrarna på en fika och så passar jag på att få hjälp med elen till diskmaskinen. Yes! Sen blir det nog lugnt imorgon också, älsklingen jobbar eftermiddag så jag och Ares får mysa tillsammans. På måndag kommer mamsen upp! =) Ska bli kul att få umgås lite på allvar när man har tid tillsammans. Sist sågs vi inte mycket så det är jättekul att hon kommer upp!

Blandat inlägg men tankarna snurrar alltid vid midnatt!! ;-)