Motivation

För att få igenom saker i livet, bara för en själv eller för flera personer så är det rätt viktigt att ha lite motivation. Ja, ibland är det så att den tryter och då är det inte det lättaste att komma tillbaka i spåren igen.

Igår blev det en väldigt konstig dag, Micke och jag kom inte ur sängen förrän vid halv tolv och dagen blev ju därefter. Vi tog visserligen en sväng ut till Hemlingby och gick långpromenad där. Jättemysigt i snön. Ares trivdes eftersom han fick gå lös. Sen ringde Ida och Björn så jag beslutade mig för att följa med dom till IKEA. Mucho trevligt! Fika där och blev faktiskt några inköp men eftersom sakerna vi behövde är på väg att sluta tillverkas så var jag ju tvungen!! Tallrikar måste man faktiskt ha om man ska äta! ;-) Sen var vi lata och beställde Kinamat, vi begav oss hela högen hem till oss och smaskade i oss allt gott vi köpt! Tobbe trillade in lite senare och vi kikade på Stardust, en rätt ok film men lite weard måste jag erkänna. Man kanske fått för mycket av alla fantasyfilmer men den hade en rätt fin historia ändå.

Idag blir det lugnt, vi tog oss ännu en sovmorgon och har ni varit ute och gått långpromenad. Kallt men väldigt skönt. Halt var det också. Nu börjar jag faktiskt undra om det är något med oss och gamla tanter som ramlar... Ja, vi kom på Muréngatan och där låg en tant vid busshållplatsen som behövde lite assistans, snäll som man är..(väluppfostrad) så sprang jag över gatan och hjälpte henne. Ja, denna tant var inte lika blodig och illa där till som den förra så detta gick lite snabbare. Micke hoppas att det blir tredje gången gillt sen och då ärver vi storkovan!! ;-) Skulle vara något det!!!

Till middag bjuds det på wok.
Ha en trevlig helg gott folk!!


Lärare är bra knepiga!!!

Halva veckan har gått av vardagarna och det känns faktiskt toppen skönt. Lektion imorgon och det borde inte innebära några problem. Blir nog rätt trist eftersom hela lektionen troligen kommer gå åt till att varje grupp redovisar vad de kommit fram till. Ja det blir nog som i tisdags, vi hade heldag och hela förmiddagen satt vi och lyssnade på varandra vad alla tyckte specialpedagogik var. Ja, man lessnade att lyssna efter typ två personer eftersom alla, nästan exakt alla sa samma saker!!! Så det blir nog rätt slappt imorgon, visserligen skulle det vara skönt att vara hemma och läsa in lite av de som behöver läsas till de närmsta veckorna. Jo det är en hel del som ska läsas. Förstår inte vad lärarna tänker på!! Men det är väl så det ska vara.... Alltid problem med lärarna och inläsningen. Dom tror att man hinner läsa fem böcker på vardera 250 sidor på en vecka och dessutom ta anteckningar på dom för att kunna förstå något. Nej usch vad lärare kan vara knepiga...Just ja, var det en lärare jag skulle bli?! Mmm.. just de...!

Det var ett tag sen jag la upp en lista på vad jag vill ha... Här kommer en!!
En ny fin datastol
Snabbare internet (kommer inom kort)
Fotografierna jag beställde häromdagen
Varmare väder
Bruna påslakan... någon som sett sådana som inte kostar 600kr per set?!

Nej dags för att en gosstund med vovven!!!
Kramar

Måndagsproblem.

Dagarna bara flyger iväg och jag tror faktiskt att det är rätt bra, eftersom jag bara vill bli av med detta extremt tråkiga väder. Har inte kommit ut på promenad på flera dagar, ja faktiskt hela veckan och det stör mig! Men eftersom jag inte har några skor som inte läcker som såll så är det faktiskt svårt att gå när det är blött. Har det inte blivit bättre imorgon får jag gå med blöta fötter för då kommer Ares!! =) Ska bli så mysigt med sötnosen här hemma igen. Mee love it!! Som vanligt på måndagar är jag extremt trött och väldigt seg, tar mig typ tjugo minuter att ta ett beslut och göra slag i saken. Blev en latdag med middag på Gallerian nian med Christian för oss idag. Har knappt varit hemma och nu när jag väl är det så är det alldeles för mycket saker som behöver göras för att jag ska kunna ta tag i något av de. Har iaf äntligen fått tag i svart presentpapper. Yes nu ska det bli fint i mina hyllor!! Måste bara fixa i ordning lite så sen ska det inte vara några problem alls.

Tror jag börjar få ordning på en del nu i huvudet iaf. Skoluppgifterna är ena stunden lätta andra stunden väldigt konstiga. Bävar inför hemtentan eftersom frågorna vår lärare ställer är väldigt invecklade!!

På återseende!!

Helg

Helgen är här, igår var jag och Micke en stund ute i bomhus och firade Ewa som fyllde år. Blev en trevlig fikapaus och därefter åkte vi hem, åt supergod pasta med tacoköttfärssås. Senare på kvällen begav vi oss hem till Björn och Ida för lite film. Var alldeles för trött för kåren så nej, där hamnade jag inte. Idag har det varit packning och städning som gällt, åker om cirka 1,5 timme till uppsala där Mange ska hämta upp mig. Ska ut till syster och ha en kul kväll. Visserligen gick jag med på att vara chaffis ikväll men ändå. Trevligt kommer det troligen bli ändå. Sen så åker vi till Storvreta imorgon för att fira pappa. Blev äntligen klar med kortet till honom idag. Gjorde ju om det totalt. Kunde ju inte ha ett blått kort när jag hade ett svart paket.. Haha kortet blev ändrat! ;-) Plus att det blev mycket, mycket bättre!!

Inte ville jag ta mig ut på en promenad heller, fy vilket ruskväder! Värsta snöstormen här i Gävle. Tydligen ska det bli värre också. Får hoppas tåget går som det ska!!! =)

Hörs efter helgen gott folk!!
Kramkram

Midnattstankar!

Dagarna går rätt fort och wipps så var det helg och fredag igen, vi har redan varit hemma en vecka och fy vad jag saknar Florida, värmen och pratstunderna med Mia. Det går rätt fort att komma någon in på livet och verkligen börja tycka om någon. Sötnosen Alex hade tydligen frågat när vi tänkte komma tillbaka igen. =) Ja, USA ska vi tillbaka till, så här i efterhand var de långa flygresorna värda det men när vi verkligen satt på planet på väg över atlanten till Frankfurt var jag inte särskilt glad. Nej, den resan var jobbig. Nästa gång ska vi flyga direkt till USA från Arlanda och sen vidare. Nej fy inte en mellanlandning i Europa igen.

Iaf skolan har kommit igång och med de sökandet efter kurslitt. nej detta var tråkigt måste jag säga, att leta litteratur alltså. Kursen verkar riktigt intressant! Nyttigt att veta om detta eftersom skolan egentligen bara handlar om specialpedagogik.

Idag var vi till IKEA efter att Micke slutat skolan, köpte nytt vardagsrumsbord. Ja, vårt är rätt trasigt plus att det är alldeles för litet. Sakerna ramlar bara ner från det. Inte bra alls så då blev det ett nytt. Ja, vi förnyade oss inte så mycket vi köpte ett likadant fast ett större. Ville inte lägga flera tusen på de där underbara bordet på Lindholms! ;-) Tyvärr måste jag tillbaka dit imorgon, vi måste byta en liten sak. Men det gör inget för eftersom jag har blivit lovad att få köpa en ny matta så ska jag göra det imorgon eftersom jag får pengarna då! weeeiii! =) Kommer bli så fint i vårt vardagsrum då. Måste bara ha lite fler lila ljus.... hmm.. de där runda på IKEA kanske?!

Imorgon ska vi till Bomhus, Ewa fyller år. Ja då ska man väl åka ut på lite fika, hoppas bara inte på att det blir så mycket. Är inte ett dugg fikasugen. Sen kanske det blir kåren eller en sväng till söder till Ida och Björn. Det visar sig vad vi känner för när tiden börjar ticka.. ;-) Sen på lördag åker jag till Storvreta, ja papsen fyller år. Ja, väldigt många som fyller år just nu!! Mycket att stå i. Massor med kort som ska göras klara! Jo, mormor fyllde ju också år i veckan så henne ska jag över en sväng och gratta också. Jag ska åka tåg!! Fy jag som verkligen vant mig med bil! Men det är nog bättre, har två resor kvar så kan lika gärna använda dom så är det ju nästan gratis... ;-) (ja dom är gratis eftersom kortet är mammas) Men det ska iaf bli jobbigt att åka tåg. Men Micke behöver ju bilen när han ska jobba så det är ju smidigt att det löste sig så. Kanske blir en sväng ut till västeråker på lördagen.. vet inte beror på hur läget blir.

Hur kommer det sig att kvällarna Micke jobbar på sitter jag antingen vid datorn eller scrappar till typ ja tolv, ett och när han är hemma somnar jag framför tvn vid nio, halv tio?! Jag måste vara ett väldigt tråkigt sällskap. Men nu tror jag faktiskt sängen kallar, boken som jag vill läsa skriker efter mig!! Sett filmen men måste bara läsa boken. Marley and me!

Helt underbar film som verkligen berör. Har du haft en stor hund så kan du känna igen så många delar i filmen, både skratt, obehag och gråt får du uppleva. Haft bra biobesök på senaste tiden, både Australia och Marley and Me. Nu kommer jag väl ha för stora förväntningar på nästa.... Attans!!

God natt!


Ledig måndag

Nu ska det nog bli ändring... tror jag! Nej, det blev ännu en kväll som inte riktigt blev som planerad, jag tycker inte om att vara ensam. Men jag ska väl kunna skärpa mig. Antar att det är så tills jag kommit tillbaka i spåret igen. Promenaden blev då inställd eftersom jag inte var så duktig som jag tänkte igår och när jag kom hem från stan så var det snöyra och nej, jag ville inte gå ut i det själv! Jag vill ha Ares här så jag måste gå ut. Mycket lättare då! Men ja, jag ska väl få vara lite bråkig ibland jag med. Imorgon är det ny kurs och med det nya vanor. Yes fick lite energi av Carro idag på lunchen. Ja vi tog en lunch idag ihop. Kul var det, länge sen dock. Sallad på nian är inte dumt inte! Lektion på morgonen och sen ska Micke och jag kika på nytt vardagsrumsbord. Vårt är lite trasigt och ja, kommer väl ramla ihop någon dag... ;-)

Klar med ett kort nu, bara två kvar. Faktiskt nästan bara 1,7 ja en typ liten del av andra kortet har jag kommit igång med. Jobbigt när så många fyller år.. ;-) Sprid ut er lite mer tack!

Nej dags att kika igenom vad jag ska skriva ut tills imorgon.



Underbara Florida!




En underbar strand i San Augustin



Nytt årtankar....

Ja, ett nytt år har börjat och snart har det redan gått en månad av det. Konstigt att tiden faktiskt går så fort som den gör. Men jag klagar inte. Just nu vill jag ha lite varmare väder. Faktiskt så är det väldigt kallt tycker jag, nu kan snön försvinna så man kan gå promenader utan att riskera att halka omkull! Nytt läsår börjar på tisdag och tankarna börjar väl som vanligt vid nu kursstart.... Dags att plugga ordentligt och så vidare, tror dock att denna kurs blir roligare. Specialpedagogik. Kommer nog bli väldigt intressant! =)

Imorgon har jag en ledig dag så det ska jag försöka utnyttja fullt ut. En promenad kanske, och en tur på stan. Massa tankar att ta tag i men nu är det dags för tvn, en kopp tée och några frysta hallon!

Möt den nya veckan med ett leende!!

Jetlag

Nej inte blev de några fler inlägg från USA inte. Vi hade iaf en toppen tid och bara myste. Florida vill jag nog se mer av men det lär nog bli en senare fråga... ;-) Shoppade gjorde vi, åt massa god mat. Kan ju säga att man är väldigt less på pommes!!

Nej kommer väl tillbaka med fler inlägg, idag har det varit en rätt trött dag. Handlade, var till Bomhus en sväng och pluggat. Nu ska man väl snart igen gå och lägga sig, trodde jetlag var något fånigt men nej jag måste nog säga att det finns på riktigt!!

Go´kväll!


Grettings from USA!!

Ja, nu sitter jag har i Florida och bara njuter, klockan ar har halv nio pa kvallen och det ar fortfarande 25 grader ute. Lovely!!! Micke och jag var till San Augustin outlets idag och oj vad det blev chopping av... Detaljer kommer nar jag kommer hem och fotograferar och lagger upp pa sidan, men presenter till familjen ar iaf fixat!! ;-) Shoppat scrapbooksaker for ja typ en fjardedel av priset hemma. Manga puncher har det blivit! Skor, klader, ljus, scrapbooking men dock faktiskt tro det eller ej ingen vaska!!! (Hor mamma dra efter andan anda hit!) ;-)

Nej nu ska jag aterga till min bok, en smirnoff och altanen och ljudet av vattenfallet i poolen! Underbart!


Byebye