Soldatkyrkan.

Fredag och nu är veckan slut, helg. Så skönt. Min lilla ångest över att jag inte har några böcker släpper lite under helgen. Men nu är jag irriterad på att jag inte får dom snart!! :S Tacokväll blev det igår, mys var det. =) Idag har jag bara tagit de lugnt, satt i batterier i klockorna och funderar på var tavlorna ska sitta. Fixat mig nästan klar, skönt. Ja, jag ska ju på sittining ikväll, massa trevligt. I soldatkyrkan, låter värsta lyxigt. =) Ska bli en kanonkväll, hoppas vårat uppdrag lyckas bara. :S :)

Hoppas hoppas!!

Nu börjar allvaret...

Eller något, nej det sätter väl igång nu. Man får ta de lite easy först och iakta allt. Känns lite överväldigande.
Nu blir de tacoskväll med ost och kex med. Mumsigt! =) Kika på film och så. =)
Nej nu ska jag ta och kila iväg över gårn.
Tjing!

UPDT.

Yes, har nästan skrivit ut allt jag behövde skriva ut. Puh.. de var en del måste jag säga!! Tur att jag inte gjorde de i skolan, de hade blivit dyrt! :S :P
Ja, stan imorn, ska bli trevligt. Äta lite lunch möjligen där med. Smarrigt! Sen var de väl kåren på kvällen antar jag... Maby..?! Jaja, de visar sig. =)
Trots den jobbiga dag som väntar på torsdag längtar jag till torsdag kväll. =)
Mys!! ;-)

Hemma i S-vreta.

Nu är jag inte i Gävle längre, iaf inte för ikväll och så. Åker hem igen imorn eftermiddag. Nu har jag träffat mamma & pappa lite och utnyttjat pappa med bilen lite. =) Kunnat handla lite smågrejer som behövdes. Bra! Imorgon ska jag träffa syster och linus på stan. Ska bli trevligt! :)
Nej nu ska jag kika på tv med pappa och sen sova.


Nu kommer jag hem.

Yes, nu kommer jag hem. Åker hem med halv ett tåget. Måste hem och träffa mamma & pappa. =)
Plus att jag har lite saker att urrätta i uppsala. Saknar dem jue!!
Mina päron! =)
Skulle väl ha kunnat sova lite längre nu men... ja är man dum och går upp för att man är naiv och tänkte gå på hundra-lappen, känner bara att jag inte fixar det!!
Dags att plocka iordning bland alla papper. Sen sova lite.

Kursstart.

Yes, nu sätter allvaret igång. Hjälp..
Måste fixa office, men kan inte de här i gävle... :S
Får väl ta och åka hem då! =)

Vilodag.

Så skönt, inte behöva göra nåt, inte lämna lägenheten om jag inte vill! =) Uppskattas med sånna dagar med. Om en stund kommer Linda, Maja, Per & Agneta och ska fika. Sen blir det filmmys. :)
Jag har varit duktig nu, städat lägenheten och fixat, nu står bara en kartong kvar, den med lexikonet i. Måste ha lite hyllor och så fixa betongspikar el vad det nu hette. Vill få upp lite tavlor på väggarna. Känns lite tomt.

Vill åka till IKEA för vill sätta upp nåt på andra väggen

Kvällens n0lla!

JAAA! Tro inte jag skojar, nej jag, JAG blev kvällens n0lla. Lite stolt man blev =D
Men så fick man ju även en lambo uppe på scen. Gick ju skitbra!!
Våran grupp vann hela n0llekampen. Och den interna pedagogkampen med. Snacka att vi var gryma!
Helt sjukt kul kväll!
Har inte tid att skriva mer nu, måste städa!!!

Kräftskiva!!

Yes, om ett tag ska jag ta cykeln ner till carro och förkrök hos linda. =) Ska bli trevligt
Såpabandyn var great, skitkul!! =)
Nej har inte tid nu..
Hej!

N0lledag fyra.

Kvällen igår var helt otrolig, så himla kul. Massa trevligt folk och ja, väldigt trevliga människor ;-)

Idag är det såpabandy som gäller, lisa kommer säkert stuka foten!! Lovar! :P
Sen är det kräftskiva, jag får äntligen min efterlängtade kräftskiva!! =D Så najs.
Är helt kär i min n0llegrupp, alla n0llor och dessutom mina phaddrar. Så mysiga!
Åhhh, så härligt!
Nej nu ska lite lunch intagas i magen och senare är det cykeln som gäller.

N0lledag tre.

Imorse var det bara att gå upp för att förbereda sig för den stora N0llekampen!
Vi tjejer i n0llegruppen möttes på stan, handlade massa godis, frukt och saker att ha under dagen. Käka fyllelunch på donken och sen ner mot regimentet för att möta upp phaddrarna. Vi tagga som tusan och var typ den enda utklädda n0llegruppen. *stolt* De var skitkul verkligen, vi har utfört massa uppdrag och de har gått kanon. Generalerna fjäska vi sönder =)

Nej in i duschen och sen ner på förkrök hos inkan!! =)

N0lledag två.

Snart dags för att bege sig ner mot regimentet igen och andra n0lledagen. Skolorientering och lite sånt väntar. Börjar bli dags att byta om...
Verkar bli lika fint väder idag. =)
Ska verkligen bli kul idag...
Nej, återkommer senare!

Oh Ah Pedagog...

Så jävla bra!! Älska n0llning! ;-)
Så härliga människor och ja, hela kittet är najs.
Började med bara lite intro och vi börja skriva kampsånger. Man börja lära känna folk.
Fick sina phaddrar och så vidare. =)
Satt på gräset med min phaddergrupp och hade det trevligt, sjöng och gapa så det sa stopp i halsen. Sen blev de lekar och skoj, irländsk juldans. Inte min grej. :P Men gick bra endå.
Senare drog vi oss mot tälten och allt annat folk. Mycket trevligt.
Men kvällen började lida mot sitt slut, iaf för min del. Var helt slut efter all info man fått under dagen och vid halv tolv kände vi oss redo att gå hem. Sova!!

"När pedagog....När pedagog...
Marscherar in...Marscherar in...
När pedagog marscherar in.."

Inskrivning.

Den fruktade dagen är här, med en 45 minuters marginal till samling satte jag mig på cykeln och tog min ner mot regimentet. Eftersom jag fortfarande inte riktigt vet vilken väg jag ska ta så tänkte jag att de är bäst med lite tidsmarginal. Tog min ca 10 minuter ner mot högskolan. Letade reda på Valhall och satte mig att vänta, tur måste jag väl säga att jag kom tidigt, folk började strömma in... Jag och tjejen som satt brevid mig började ta oss in i aulan. Där inne satt redan massor med människor i blandade åldrar, från lika unga som jag, som precis tagit studenten till folk över 40 år. Hela salen fylldes nog upp och rektor och andra folk började prata. En sån otroligt massa information. Hjälp säger jag bara. Man blev riktigt glad när professor Grip började "föreläsa" haha, han var riktigt rolig jue. =) Sen var det samling för min grupp bland pedagogerna. Vi gick en runda på campus och sen splittrades vi för att vi ska mötas senare ikväll. Ska bli kul tror jag. =)

Nu ska jag kika på våra bästa år och senare laga lite mat. Sen ska jag och min bästa vän (cykeln) ta oss ner mot högskolan igen.

Nu närmar det sig...

Ja, nu om ca en och en halv timme så är det upprop!!
Hjälp!!!
Men det går nog bra, bara lite nervis för jag vet inte vilken väg jag jag ska cykla!! :S
Frukost dags!!
Återkommer...

Åhh...!!

Tror du inte jag spiller på min nya tunika!! En margarin fläck!! Kommer aldrig gå bort. :(
Åhh, idiotiska jag!!!
Se om de hjälpte o ta vatten på en gång, annars får vi vänta till efter en tvätt.
Annars är det väl bara att kasta skiten!!
Åhh, vad arg jag blir!! =(

Updt.

Stan gjordes osäker idag, gick runt och kikade på de mesta.
Jackan jag vill ha finns inte här!! Otroligt besviken, måste ner till Uppsala senare och införskaffas! =)
Men, hittade ingen kalender heller, hmm få se om jag hittar någon i morgon el så kanske man får högskolekalendern. Men jag vet inte jag. De lär visa sig imorgon.
Jaha, då va det disk på bänken igen, usch så jobbigt det är när man inte har Matsomaten som diskar åt en. :P Nej så farligt är det inte att diska. Linda bjöd mig på middag idag igen. Nudlar och thaisoppa. =) Mumsigt värre... Får väl äta min lax en annan dag ist. Måste ner till c-rum och köpa lite mjölk.
Mamma, är så sugen på dina krabbelurer!!! =(

Underbara väder! Solen skiner och vinden ligger åt rätt håll.

Tyvärr börjar jag bli nervös nu, gosh! Trodde jag inte. :P

Andra dan i Gefle.

Ja, vakna imorse och upptänkte att nej, lisa hade redan glömt att lägga fram bröd kvällen innan. Suck, men vadå de var bara att värma ugnen lite. Så de var ju inga problem. =)
Idag ska jag fixa lite mer här i lägenheten och sen ner till stan för att handla lite småsaker.

Dags att fixa iordning lite inklusive mig sj. =)

Updt.

Ja, cykeln tog mig ner mot Brynäs och Lindas lägenhet. Mat vankades det där, spagetti m. köttfärssås. Mycket smarrigt! Sen kikade vi på Simpson filmen, rätt okej. haha dom fick väl lite mer djup i filmen än vad man får på en halvtimmes serie. Den var väl ok, ingen höjdare...
Därimot skulle jag vilja se den där filmen från i lördags, haha va den nu hette ;-)
Men det var en mysig kväll m. té och tvtittande. Maja tinade upp efter en stund. Hon e så söt!! =)
Nu är det inte mycket saker som ska fixas, eller ja jag ska ju inte titta bakom ryggen. Står typ 8 kartonger och väntar på mig. Usch, inte skoj. Men det får bli en annan dag. =)
Måste bara fixa det innan mor & far kommer och hälsar på.
Nej kika på tv, sen sovdags! Stan ska göras osäker imorn, mycket som måste inhandlas.

First day in Gefle.

Anlände 22.33 till Gefle centralstation. Äventyret hade börjat... Efter ett rätt lugnt avsked av mamma & pappa på station i Storvreta hamna man efter en timme i ett nattsvart Gävle. Promenaden som jag inte riktigt visste vart den skulle leda mig förde mig till rådhuset och en kvarts väntan på bussen mot mitt nya hem. Väl uppe i Sätra var det inte långt hem, såg porten framför mig. Låste upp dörren där mitt namn stod på. Min Lägenhet! Stod i hallen med resväskan och tittade på alla säckar m. kläder som tittade på mig. Såg även sängen som var nybäddad och väntade på mig. Det blev tvn för några minuter. Slängde en sista blick på säckarna och hoppade i sängen ist. Säckarna fick vänta till idag.

Vaknade idag runt tio och var så utvilad, inte sovit mycket i helgen men de där timmarna i natt gjorde susen. Slog på tvn och kikade på lovely Våra Bästa År och åt frukost. Sen var det bara in i duschen och hämta cykeln nere i frådet och cykla ner mot högskolen och kåren för inställningar till internet, (jag måste ju kunna hålla kontakt m. folk) Efter en stunds cyklande upptäckte jag att de här kan verkligen inte stämma! Fan, första cykelturen och redan vilse. Nej tänkte jag, de var bara att vända en bit och tillslut hittade jag rätt väg ner mot regimentet. Efter en cykeltur som tog ca 40 minuter (ska ta max en kvart) så stod jag inne på kårexpiditionen. Fick veta att de stod på hyresavin och jag hade klarat det sj. Okej, bra att veta hur jag tar mig till högskolan iaf tänkte jag. Bara att cykla in mot city och in på banken. Hittade relativt lätt in mot city och ställde cykeln vid stortorget. Letade reda på banken som inte syntes från där jag stod pga ett stort träd men väldigt stor krona! Efter en snabbvisit på banken vilket har varit det som varit lättast idag förstod jag att om jag inte käkade nu skulle jag kola och inte komma hem. Gick in på donken efter viss tvekan, var egentligen inte sugen. Beställde, fick vänta, fick extra stor pommes för besväret. Gick och satte mig och såg att jag fått fel burgare! Åhh, tänkte jag.. ville verkligen inte ha en sån. Bara gå tillbaka, fick vänta på en ny, fick nya pommes och en äppelpaj. Ojoj, de var snäll service iaf. Sen var det cykeln som gällde och leta reda på Willys. (om ni undrar så nej, min karta hade jag inte med mig. Den låg hemma i en kartong!) Efter en stunds cyklande så lyckades jag hitta Willys som låg i skogen enligt mig. Men hem var det inga problem att hitta. Bara över vägen och så var man hemma. Mycket praktiskt. Fyllde kyl och frys på de nödvändigaste. De oundvikliga gick inte längre att skjuta på. Säckarna, min värsta fiende för tillfället. Har packat upp de mesta men nu tappade jag orken. Internet gick först inte att fixa, letade efter något ställe att skriva in mina uppgifter.. Fanns inget! Kaos... Ringde tillslut supporten och visade sig att jag inte hade något internet registrerat. Han fixade det åt mig och så var jag online igen. Me like =) Har fortfarande lite kläder som måste in i lådor innan jag ska bege mig på cykeln ner mot Linda & Maja. Det borde inte vara så svårt att hitta iaf. =) Där har jag ju faktiskt varit förut.

Dags att ta tag i saken.
Återkommer med mitt äventyr senare...

Helgen...

Jo den har varit mycket trevlig, gårdagen var kanon på krogen.
Efterfest i knivsta vart de. =)
Hehe, mys ;-)

Spenderat dagen ute hos syster och ätit mat.
Mys.
Nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så jag ska åka uppåt.
Hjälp, min första natt i min lägenhet. Kaos!
Blir visserligen rätt sent när jag kommer upp.
Kommer nog tillslut stupa i säng.
Har tonvis med saker som borde göras däruppe, borde åkt tidigare tåg.
Men har morgondagen på mig oxå att fixa. =)
Ska hem till Linda imornkväll och äta middag. Mumsigt värre! =)
Mysa lite med henne & Maja.

Ja, då blev de andra bullar. Känns skitmysko att åka.
Men det ska bli najs!!
Är grymt trött nu!
SOVA!!

Han är fortfarande grymt het ;-)

American Car Show.

Gårdagen blev trevlig med gammalt folk. Och väldigt mycket arbetskamrater ute i krogvärlden. Emelie och jag startade på 7an men landade senare på lotus. =)
Trevligt folk iaf =)

Ja, snart bär det av mot American Car Show. Titta på fina bilar och träffa folk. =)
Alltid lika trevligt!
Kvällen får vi se vad som sker på... Har ingen aning för tillfället. =P
De löser sig.
Eller så blir jag hemma och kikar över på gatufesten senare.
El så går jag till moster och säger hej!
Nej nu ska annat fixas innan avfärd.
Pling!



Ooj, måste ju tillägga.
Han är ju då för het ;-)


Krogkväll.

Yes sitter hos emelie och förkrökar.. Väntar på buss snart.. =)

Snart så =)
Nej, nu ska det drickas lite mer =)
// Lisen


Fredag m. hopp om en bra helg.

Ja, igår gick flyttlasset. Gick faktiskt kanon måste jag säga!
Nio åkte vi hemifrån. Hämta bil...
09.57 gick vi in genom dörrarna på IKEA och köpte soffan.
Tjugo i elva var vi hemma.
En lite förvirrande timme med lite despyter om vad som skulle ställas var och hur det i he****e skulle gå. Men vi fick ihop det.
Tjugo i tolv var vi klara.
Bilen sattes i rullning till Gävle.
Kl två var allt inpackat i lägenheten, då kom de stora hällregnet. =)
Vi hade fått in allt i lägenheten och Marie & Daniel kom på besök. Fika hade dom med sig oxå.
Smarigt!
Sen var det bara att fortsätta packa upp och installera.
Kvart i nio gick bilen hemåt igen, trötta tre personer satt i den.
Pratet gick på endå och vipps var vi faktiskt hemma. =)
Paps o jag satte oss i varsin bil och åkte in till stan för att lämna flyttbilen.
Lisa var rätt trött måste jag säga!!

Kom hem till ett rätt tomt rum men det var najs endå, det stod ju iaf en säng där! =)

Nej nu ska annat göras och sen ska jag kila inåt stan för förkrök hos emelie och senare krogen. =)
Pling!

Onsdagen.. väntan på torsdagen...

Ja, nu är det bara väntan på att kvällen ska gå. Usch så trist det är att vänta!!
Allt, ALLT är nerpackat och väntar på flyttbilen. HJÄLP!!
Nej, det känns rätt lugnt för tillfället! Bara pappa som har lite ångest över om allt går in i flyttbilen, haha det blev mer än han hade väntat sig :P
Men det löser sig nog =)

Ja, de finns inte så mycket mer att säga. Konstigt att säga att jag flyttar när jag bara är borta över dagen och hemma i helgen igen. Men så e det.
Bor där ifrån sön el. mån. Beror lite på folk och hur jag känner det.
Längtar jag bara dit på söndag så bär det nog av rätt fort. ;-)


www.vuxenpoäng.com

Min ålder va iaf 21,2 år.
Lite bättre än Sofias 30 ;-)

Nej fika-tajm!!

UPDT.

Ja, känns som jag inte riktigt har gjort rätt för mig med mina korta inlägg...
Men inte kommer det bli bättre ikväll. Faktiskt. ;-)
Är så kaos i huvudet så jag vet inte riktigt vad jag gör egentligen. Vad som sägs och vad som skrivs.
Så söt krokodil jag fick av Sofie =) Älska <3
Kommer sakna henne grymt. Henne och några till.

Dig hade jag velat lära känna bättre ;-) Haha vi får väl se vad som sker...

Ska ta hand om lilla Linus en stund imorn, syster ska klippa sig.
Sen blir det storshopping av jeans, vi får se hur det går =)

Sitter här och lyssnar på sommarpojkarna. Me Like! =)
Usch upp tidigt imorn blir det antar jag. El ja tidigt är det väl inte men ska med halv tio tåget.

Även om du gjort mig ont och sårade mig så kan jag inte riktigt släppa dig, jag lät mitt dumma huvud ta in dig och låta tanken gå, men vad fick jag för de. Hahah, något jag inte alls ville ha! Tack så mycket.
Dumma mitt huvud, men tack för det så nu har jag släppt! ;-)

Nu finns bara att säga att HAN är fräsch ;-)

Tisdag.

Stan med Sofie blev det idag. Lovely! =)
Sen blev de ikea m. mams & paps. de sista fixades inför torsdag =)
Kvällen har spenderats cyklandes och fikandes hos mormor. Nu ska nya datorn få lite trevlig musik och sen ska jag äta popcorn med mor & far.
Morgondagen ska spenderas i stan med syster & Linus.
Ska bli underbart!

Nej åter till musiken!

Han är fin, men ärligt, finns det en rimlig chans? ;-)


Måndagsångest.

Jo tack. Eller var det nu bara nervositet?!
Jo, var i Gefle idag och skrev kontrakt, hämta nycklar, kika på lägenheten, åt lunch och skruva ihop lite möbler.
Ja, skruva ihop möbler. Jag håller på att flytta!
Kan ni tänka er, kors i taket!!
Liten blir stor, mamma fick faktiskt en tår i ögat idag.
Men det gick bra allt, nu är nog allt nerpackat.
Lite smågrejer kvar bara...

Imorn blir det stan m sofie och så IKEA m. mamma & pappa.
De allra sista ska inhandlas ;-P
Jag är nog lite nervös alltid!
Haft lite konstig känsla i magen hela dagen. Ojoj!!

Nej nu ska jag ringa syster! =)

Söndag 12/8.

Yes, nu var det slut på jobb. skönt måste jag säga.
Helgens bravader ska vi prata mindre om. Hmm inte bra de där inte.
Attans jag som var så taggad.
Förlåt att jag gjorde dig besviken =(

Ja, packdag idag, imorgon går bilen mot gefle och hämtning av nycklar m.m. =)
SKa bli riktigt najs. Men enda sen igår kväll har jag haft en konstig känsla i magen...
Kan ej beskrivas, jobbigt är det iaf! Mycket!!

Hade så grymt gärna velat träffa dig!
Men...

UPDT. 3

Hjälp!!
Min första hyra ska snart in.. Hjälp Läskigt!! ;P


Ja, morgondagen blir nog bra. =)
Taggad till tusen och det blir nog trevligt.
Man ska bara lösa sitt ilandsproblem med att komma på vad man ska ha på sig!!
Menmen de löser sig! ;-)

Snart dags för film och sen sängen.
Älska mams & paps säng!!
Dom får ta min säng de sista nätterna jag är hemma ;-) haha

Fräsch... ;-)

UPDT. 2

Jo, morgondagen klar. =)
Krök i knivsta och sen vidare på krogen.
Nice, de blir en bra kväll! ;-)

Lilla hjärtat ;-)

UPDT.

Sen när blev det förbjudet att prata med sina ex?!
Ojoj, tänk vad världen skulle veta.
Menmen, löjligt är det iaf!!!!

Torsdag dvs. snart helg.

Jo, visserligen gör denna torsdag mig inget. Mådde inge bra igår och hade fortfarande ont i hals och nacke när jag vakna imorse. Nej tänkte jag de här går inte. Bara att somna om! =)
Har inte gjort någe vidare vettigt denna dag.
Funderat lite över hur det blir imorn. De är väl allt. Kikat på tv. =)

Skulle vara riktigt najs om de blev av imorn! =)

UPDT. 2

Ja, det kändes mysko.. Menmen, folk är som dom är!

Faaann va fräsch han e.. ;-) grrr..
Men vi får väl se.. haha, de lär ju va dött.
Haha, vi får väl se vad som händer.

Nej men krogen i helgen då kanske... ;-)
Försöka bli frisk!

Nej kika på tv o äta glass. Morgondagen blir nog hemma!

UPDT.

Jo, fick sova en stund nu på eftermiddagen. Skönt...
Nu ska mat göras, få se om jag får i mig något. Ont i halsen som tusan!! =(
Nej chili time =D
Vad ska man göra ikväll? Bara glo på tv, hmm inte min starka sida...

Onsdag 8/8.

Nej, de blev ingen långvarig dag på jobbet. Fixade det verkligen inte...
Ont i halsen och svettig som en gris, de funka inte tyckte jag. Hemfärd blev det och nu så försöker jag ta det lite lugnt och så, men har spring i benen. Skulle verkligen vilja ta en springtur.
Vet visserligen att det inte är så bra m tanke på min hals.
Den där springturen får vänta några dagar... =(

Nej nu blev ontet värre så nu blir det lite tée i magen. =)

Posten är konstig, inte brukar brevlådan vara helt tom i två dagar?!


UPDT.

Jösses, så tråkigt man kan ha.
Inget kul att gå promenad sj heller... =(

Pratade med syster nyss, gör att jag känner mig ännu mer ensam.
Hörde söta linus i bakgrunden, ropandes på pappa sin =)

Kanske ska ta och packa lite ist för att sitta här och tycka synd om mig sj.
Upp tidigt imorn igen.. Tufft men sånt är livet...

Pratade med mamma & pappa för ett tag sen. =) Dom satt på avenyn i Gbg. Mys!
Avundas dom... =)

Hjälp, dagarna blir färre och färre till den 16.
Tänk om jag aldrig kommer hem igen?!

Tisdag 7/8.

Jo, nu är det bara tre dagar kvar på jobbet. Dom går sakna men säkert. =)
Troligen blir bara morgondagen på värmeverket, sen får man se var man hamnar.

Grr på blogg i går. Fy vad den dumma sig. Mitt sista långa inlägg kom inte in förrän idag!!
Menmen, lite mindre för er att läsa och så. =)
Snart dags att ta sig lite mat, orka.. jobbigt att micra ;-)
Lasagnen står och väntar i kylen! Ska bli smaskens.
Blir nog den nu...
Är tokhungrig jue!!

Någon som vill göra mig sällskap ikväll?! =)

UPDT. 2

Kaos...

Min hjärna går på högvarv. Det bara snurrar.
Ena sekunden jätteglad, andra kaos och gråtfärdig.
Saknar, och längtar bort!

Tror inte jag kommer komma i ordning förrän jag väl flyttat.
Velar bara framochtillbaka i huvudet. Vet inte om de beror på att jag är ensam.. Kanske.
Fick känslan av att jag saknade dig idag... Vet inte, tror inte de. Iaf inte mer än jag kan stå ut med.

Tänkte på framtid för en stund sen...
Min, vår framtid var förutspådd, vi hade våra planer...
Jag hade en till familj, nu står jag här med en.
Okej, jag vet jag ska vara lycklig som har en. Men en har tagits ifrån mig.
Det gör ont!
Saknar, längtar, vill bara prata. Men nu står hon där, har min plats hos min familj.
Jag är inte den som inte kan gå vidare de e bara de att det var min familj!
Vill bara att någon tar hand om dom. Om honom!

Åker snart, kaos måste jag säga... Förstår inte hur allt har hänt, tiden sen april har gått i ett moln. Har egentligen ingen koll på vad som hänt. det har verkligen varit upp och ner.
saker man ångrar, saker man ångrar man inte gjorde.
Går inte att ändra på något.

Mitt liv är i ett kaos just nu!!!

Saknar Linné-tiden faktiskt. Hp-tjejerna. Sp3c. Idrottslektionerna (haha).
Annika, Emelie... oj vad jag saknar er.
Linné tiden är förbi...
Dags att gå vidare, gefle nästa. Marina följer med iaf =)
Kusin Linda tar hand om mig.

Hatar att tänka!!!

Vet att det blir bra när jag väl flyttat. De vet jag =)
Älskar redan Gävle...
Ja, kaos i mitt huvud som sagt.
Om jag inte redan bestämt mig då, hade det varit annorlunda?!

UPDT.

Ja, ätit mat har man gjort. Mums =)
Räkor, bakad potatis och avocado. Härliga tider!
Man kanske ska ta en cykeltur och få lite motion?!

Men oj, vad trevligare msn vart ;-)

Promenaden får vänta lite.. hehe
Den som hör av sig får kanske veta ;-)

Måndag 6/8

Ja, då var jobbet avklarat för denna dag. Enbart 4 dagar kvar sen är det slut. Hjälp vad tiden går fort. :O
Ja, nu är man ledig för ikväll. Päronen är i gbg. Nice. Måste säga att jag är lite avis!
Fixa mat snart antar jag... Hmm ska bli gott. Borde sitta ute i solen ett tag först kanske ;-)

Blir lite trött på sånt här...
Vet att jag är dålig på att höra av mig men...

Nej, nu ska solen skina på mig ett tag.

För att hålla ställningarna lite så måste jag ju säga;
Han är faktiskt fräsch ;-)

UPDT. 2

Grymt tråkigt!! Varför är det inget trevligt folk inne? =(


Han é fräsch... och jag flyttar...

UPDT.

Ja, nu är det lite jobbigt allt detta tycker jag...
Slits mellan känslan av att det är underbart att dra till gävle och att jag kommer sakna alla!
Gårdagen var verkligen trevlig. Måste göras om. =)


JAG HAR TRÅKIGT!

Och så var det söndag igen.

Men nu börjar jag se ett slut på det, på fredag är sista dagen på jobbet. Kaos verkligen. Känns konstigt, både länge sen jag börja och känns som nyss med. Weard...
Igår blev de krogen iaf, de var riktigt nice.
Träffa massa trevligt folk..
Träffa Knut!! =) Skit den grabben har man saknat.
O Kajsa!!! <3 De var inte igår man såg henne... =/
Tove var oxå där. mycket trevligt!

Massa trevligt folk och ja, det var nice. ;-)
Han är rätt fräsch han med. Hahaha. Kaos Lina jag vet ;P
Nej nu ska rummet städas. Återkommer ikväll.


Förresten den 16 flyttar jag. Dvs om knappa två veckor!
Nästa lördag är det krogen som gäller och sista kvällen i Uppsala på ett tag.
När jag kommer tillbaka vet man ej, haha kankse redan blir helgen efter... Troligen eftersom de e american car show den helgen (a) Men iaf, lite drag ska de bli iaf nästa helg. Så ni kan väl gå ut allihopa då då?! =)

Lördag!

Utgång....
Sitter och super lite hos emelie o henrik. =) Så nice...
Blir krogen snart... Rätt härligt.
Köpte ny partyklänning ;P NIce...
Nej nu är man för dragen..

Måste upprepa att han är fräsch ;-)

Onsdagar är bättre... tror jag...

Jo, eller iaf efter jobbet. Haha, idag har det varit kaos, Emma, jag o Andreas har bara garvat och haft det trött. Väldigt trött, stackars Göran som måste stå ut med oss. =)
Massa snuskskämt och skit. Mycket roligt i mina öron!
Troligen fått bostad nu, ojoj.. Måste bara ringa kåren imorn...
Nu börjar livet vända igen, det kanske inte blev en månad.. de kanske bara blev en halv.

Så alla ni som vill träffa mig innan jag sticker, ja.. hör av er ;-)
I have a feeling I´m never coming back ;-) :S

Going for a bikingtour.. ;-)

Han e grymt fräsch!!
Kan inte sägas för många gånger ;-)