Snart så...

Ja, äntligen kom vi iväg... iaf till Uppsala och lilla Storvreta. Imorgon går tåget mot Arlanda och flyget mot Krakow. Inte klokt att jag åker iväg igen. Snart 2,5 år sedan jag var där. Då på skolresa, imorgon på myssemester med älsklingen. Inte dumt det inte. Kommer fram till Krakow på eftermiddagen och hoppas på fint väder. Enligt smhi ska det vara underbart fint iaf! Tackar vi inte nej till.

Stor del av sommaren har gått men inte misstycker jag. Jobbat har jag gjort och nu är det semester i en månad som gäller. Kommer bli riktigt skönt och avslappnande. Först en tripp till Polen och därefter några dagar i Uppsala, passa på att umgås med syster och lite kompisar. Iaf jag har hunnit med en del denna sommar iaf.

Midsommar i Härnösand, scrapmässa i Leksand, fira systers födelsedag, umgåtts med vänner, fiska och massa mer. Lite smått och gott kommer här alltså. =)



Avslutar med avresebild. Dags för oss att bege oss söderut imorgon! Kommer bli en så härlig resa tror jag! Även om vi inte gör mycket så kommer tiden tillsammans göra massor! Älskar dig min snutt!

Sov gott folket. Ses om en vecka ungefär! =)
Kramkram

semester!!

Ja, nu är jobbperioden över och nu ska väl bloggen dammas av och startas upp igen. Ja, idag blir det bara ett snabb inlägg. Helgen blev bra med tårtor och god mat. Massa underbara människor runt omkring mig. Tack så hemskt mycket för uppvaktning och fina presenter! Älskar er!!
Nattdags eller iaf boktajm. Äntligen, lite tid för att läsa!
Puss o kram

Jobb ska det va!

Inte lätt alla gånger, sitter och har oerhört trist på jobbet. Får ju dock betalt så vem ska klaga. Jag är själv, väntar på att polishen ska torka. Känns som att titta på när vattnet ska torka i håret när man inte har någon hårtork. Nej just ja, någon sådan har jag ju inte heller just nu. ;) iaf, jobb idag och tre dagar till sen välbehövlig semester. Vi åker om en vecka och det ska bli så skönt! På fredag blir det lite fest. På lördag kommer familjen upp. Tårta och grejer blir det väl som vanligt. :) /lisa

Bara vanligt vatten....

Dripp, dropp, dripp, dropp....


Otroligt vad det regnar nu alltså. Har ju som vanligt (ojoj.. vad synd det är om mig..) jobbat och ja, det hällregna hela dagen. Tror ingen Gävlebo har missat det idag. Iaf, vi var på golvvård på tåg och ja, det finns inte direkt några vattenmöjligheter på tåget så det var att springa in i kuren och hämta vatten. Ja, två sekunder sen dyblöt! Blåst så frukansvärt att jag trodde jag skulle blåsa bort ett tag. På slutet stod Frida i en vattenpöl och rökte, hon brydde sig inte tillslut. Vi var ändå genomvåta. Sjukt! Iaf, på skeppsbron ligger en stor lind nedslagen. Täcker hela gångvägen. Riktigt läckert om det inte varit blött. Hänger fina grenar över vägen. Sen över hela stan ligger det smågrenar på vägarna. Och inte slutar det regna heller. Iaf, sovmorgon imorgon, fick börja åtta och slutar troligen tidigare. Så skönt! =)
Åker imorgon efter jobbet till Rind, ska bli mysigt bara det slutar regna. Fast det brukar inte göra något att det regnar när man är där. Det är fridfullt iaf. Nej, kika i väskan att allt är packat.

Sov gott!!!
Kramkram

Uppdatering från den långsamme...

Veckorna bara flyger förbi och jag hinner inte ens vara medveten om det. Vardagarna rullar på och det är jobb, och vila som gäller för mig. Hinner inte med så mycket annat. Har varit ut och fiskat en kväll och badat en annan. Annars är det soffan och tvn som varit det stora kvällsmålet. Helgerna har varit fullbokade och toppen. Förra helgen var mamma, syster och jag till Leksand och Rättvik på scrapmässa. Riktigt kul och mysigt att få umgås med familjen. Tror inte det bara varit vi tre någon gång på väldigt länge. Gjorde av med lite pengar både på mässan och i sågmyra dagen efter. I helgen som var blev det en sväng till Västeråker för att fira syster som fyllde år. Sen spenderade jag lördagen hos Ida och Björn. Kvällen lutade mot en utgång men vi var lite för sega på den fronten. Trevligt var det vilket som! =)
Nu är det ny vecka och första dagen och kvällen är redan över. Hinner verkligen inte med allt jag behöver göra vilket känns tungt men ändå skönt att schemat är rätt spikat. Till helgen blir det en tripp upp i landet igen denna gång till Jämtland och Rind. Länge sen jag var där och hoppas på bra väder för promenad i skogen och en stund på bryggan med kusinerna.

Finvädret verkar ha tagit slut och det var ju trist... =(
Nej nog bloggat för denna gång..
Kram på er!