Snart praktik..

Yes, inte långt kvar så blir det dags för praktik. Ja nästa vecka faktiskt. Var och hälsade på min skola imorse. Var kul att få se hur det såg ut och vilka lärare som jag skulle gå omkring med. Tyvärr var det lite tidigt men de var väl bara att bita ihop och resa sig ut sängen. Ikväll är de bowling som gäller. Ska träffa älskling innan och gå en sväng på stan... Det är ju fars dag snart och något måste inhandlas. =)

Nej, åter till tvn och soffan. ;-)

Hemma från norrland.

Ja, jag måste verkligen säga att dt tar emot att säga att jag faktiskt inte bor i norrland. =P Men, iaf nu är jag ju inte i Jämtland längre... Ja för att berätta lite om helgen så var den toppen. I torsdags så blev de lite sista minuten packning och sen följde sötnos med till tåget. Sen väntade en drygt 4 timmars tågresa. Som var bara allmänt konstig, redan i Gävle var tåget 10 minuter sent. Sen i Sundsvall 20 minuter. Där meddelade chauffören att detta var slutstation. Ööhh. halva tåget började skruva på sig. En förvirrad person ropa strax ut att oj, mitt misstag tåget går ju såklart vidare till Östersund. Inte nog med den konstiga turen så när vi lämnat Bräcke så efter ett tag så bromsa tåget in. Nu var det inte lite knas, på Sveriges minsta tågstation stanna X2000 för att släppa av en person. Ja tåget stanna i Stavre!! Då var vi ändå 15 minuter sena. Ja, fram till Östersund kom jag iaf. =)

Fredagen blev lugn med en sväng på stan och en promenad medan Marie & Daniel jobbade. Sen blev jag utbjuden på middag. Smaskens värre. =) Därefter lämnade jag & Marie grabbarna och vi gick hem till Jenny där vi kikade på Idol. Lördagen blev en shoppingrunda och sen fest hos Maries jobbarkompisar. Jättetrevligt. =) Söndagen blev slö och en promenad till Kicki & Staffan gjordes sen blev det pizza och senare hemresa. Upphämtad på station i gävle blev jag oxå. =) Älskling stod och väntande med bilen. Väldigt skönt att slippa buss. Nu är det fältstudier med massa uppgifter. Hemfärd till Storvreta i helgen väntar, träffa släkt o vänner. Nej nu ska jag kika på tv, väntar på Desperata. =)

Tjing!!

Tänk...

Jag tror på mig själv!
Litar ni på min instinkt?


Har lagat mat åt sötnos idag. =) Inge märkvärdigt, blev stuvade makisar & köttbullar. Men gott blev det. =) Nu jobbar han i läkerol... Så jag passa på att tvätta och ska packa klart också. Oj kanske dags att börja med det.
Nej, åter till tvätten!

Tjott!


Finaste <3


Ledig idag. =)

Underbart skönt att få en ledig dag. Imorn blir det heldagars innan avresa mot Östersund och kusinerna. Ska bli grymt skönt! Enda är väl då att jag inte får träffa micke. ;-) Tvättdags ikväll. Mycket roligt, nej... inte direkt! Men det måste ju göras. Så e de..... Nej en sväng till affärn ska göras.


Heppåre!

faktiskt grymt besviken på dig, trodde du kunde vara min vän... men ditt beteende är inget jag vill veta av!


Snart...

Yes, snart åker jag uppåt. =) Ska bli grymt skönt. Få umgås med släkten lite. Se hur kusin bor m.m. Få se den norrländska naturen lite. =) Ledig imorn iaf. ska bli skönt! Slappa och packa litegranna. Nej annat att göra

Heppåre!!

Lalalala...

Grymt glad!!! =)
Du är så underbar! <3



--------
Vännen, jag finns här för dig 24 timmar om dygnet!!

Söndagskväll.

Fredagen blev en mysig kväll med film och godis med Carro. Snacka lite skit och få umgås. Sen kom micke och hämta mig så slapp man sova ensam. =) På lördagsmorgonen bar det av mot Storvreta. Hem till mor & far. Efter någon timme kom syster, mange & linus. Mitt lilla charmtroll. Mee love!! Umgicks och käka mat några timmar. Sen hamna vi hemma hos emelie & henrik. Eller ja, hemma hos anna o robert men dom var barnvakt. Lilla söta marcus! Fick träffa massa barn denna helg. =) Vi kikade på film, 28 dagar senare som gick på tv. Bra i mina ögon iaf. Måste se fortsättningen =P Sen var det bums i säng, skit trötta och sega somna vi snabbt. Lååång sovmorgon och sen en promenad i vreta, vi tog bilen mot susanne för att hämta mina grejer som legat kvar där sen i slutet av sommaren. =P Haha, de var ett tag sen. Skönt att få köra lite bil. Mammas hemlagade mat fick vi i magen oxå och sen med den lyxen att mamma & pappa körde upp oss. Väldigt skönt att få slippa tåg/buss... =) Nu ska lite småsaker fixas sen är det sängen som gäller. I veckan är det avresa mot Jämtland och Östersund. Ska bli kul att träffa lite släkt och så.

Imorn ska ja följa med micke till vetrenären med Ares. Lillpojken ska på undersökning.
Nej, åter till filmtittandet!

Heppåre

Okej...

Man ska egentligen inte sitta vid datorn. Man blir knäpp!! =P
Undrar om jag kommer träffa dom igen.. =/

Helg.

Ja, äntligen fredag. Hade bild imorse, så kul. Måste bara komma ihåg att skriva bildloggen. (A) Efteråt åkte carro & jag till micke för att fixa hem de sista med hennes dator. Ska plugga lite nu och käka mat sen kommer carro hit och vi ska kika på film, snaska godis och ha mysigt. Se om jag åker till micke sen och åker därifrån imorn bitti till  S-vreta. Vi får se... =) Ska bli kul och komma hem, micke får träffa la familja. =) Träffa linus, min sötnos!! Haha, micke insåg att han låg på andra plats. ;-) Hahaa. nej nu ska en sväng till affärn göras. Måste ladda mobilen först bara!

Heppåre!

Blåst.

Med tända ljus och inkrupen i soffan sitter jag inne när vinden blåser och det knäpper i fönstrerna. Mys =) Visserligen sitter jag ensam men det kan vara skönt det med. Ibland... =P Ja, nu verkar det bli så att Micke följer med till Ua. =) Bara några få detaljer kvar.. Men sen så. =) Se vad som sker på lördagkväll, möjligtvis så att folket från Ua vill dra ut oss på krogen. Ja, vi får se hur det blir med den saken. Ska iaf få träffa mamma, pappa, syster, mange & Linus. =) Sötsaken som tydligen ser mer ut som en pojke nu. =P

Det låter grymt konstigt i huset idag... börjar fundera om det är mitt kylskåp.. =/ Tänk om de går sönder... Hjälp vad gör jag då?! =/ Ja, det kylskåpet.. den sorgen.. =P

Nej åter till soffan och mys!!

Godnatt!


Torsdag med en nypa trötthet.

Ja, imorse var det seminarium 6 som gällde. Gick bra och sen blev det inte bussen hem utan tog en promenad hemåt. Åt lite lunch och somna på soffan. Skönt! Micke kommer om någon timme innan han ska in på läkerol och jobba. Sen blir det plugg för mig. Boring men sånt får man ta...
Borde gå och handla lite. Få lite luft och lite käk i kylskåpet. =P
Får nog bli så...

Heppåre!

De där satte sig i huvudet, jag hade inte direkt tänkt att de skulle bli så här. Vad ska jag göra? Alternativen är inte de bästa...

Plugg!

Jag och micke sitter och pluggar som tokar. Usch.. alltid sent ute med saker. =)
Men de går kanon de här  ;-)
Imorn är de seminarium och sen är det lugnare igen. Skönt!
Ja, uppsala i helgen. Får se hur micke gör. Kanske följer med...
Måste köpa tågkort iaf.. usch och fy för utgifter =P
Nej åter till pluggandet!


Happy!

Du gör mig glad! =)
Mår grymt bra av dig och av alla fina människor här uppe!

Tiden går fort sötnos.

Söndags pluggande.

Ja, nu är det plugg som ska göras. Mycket tråkigt men det måste göras!! =)
Var riktigt trevligt att Emelie & Henrik kom upp igår. De var ett tag sen jag träffa dom. Men vi får se till att de blir lite oftare. I veckan blir de en del plugg, men de får man ta. Är ledig på tisdag så det ska bli jätteskönt! =) Imorn är de tvättid. Mycket tråkigt men måste göras. =P Har snart inga rena kläder. Åker hem iaf på lördag. Har man tur så får man kanske lite hemlagad mat. ;-) Idag blir det nog lax och potatis. Smaskens. =)
Nej, åter till skolarbetet!

Ciao!

Du är så fin! =)

Fredag!!

Äntligen fredag. Eller ja de spelar egentligen ingen roll vad det är för dag, jag har lika roligt ändå. =) Myskväll igår, och idag blir de bowling. Nu ska killarna få igen. ;-) Hehe, men carro sviker.. Ajaj, jag får klå dom sj. Imorn kommer Emelie & Henrik upp! Jaaa. Äntligen kommer dom hit. =) Ska bli mys, käka lite middag och ta de lugnt. På söndag blir de pluggdag. Boring men de behövs! Fy vilket väder det var i morse, usch... De var riktigt drygt med regnet och blåsten! Usch, men nu är det sol och fint. Visserligen blåst menmen... Jag överlever. ;-)

Nej nu väntar duschen och sen bussen ner mot stan.
Måste köpa årskort men plånboken säger emot... =/

Heppåre!!


Snälla, nu måste du sluta!


Kårkväll m kinkytema.

Skönt med sovmorgon, ska ner mot stan snart och hämta mina kläder... Sen på föreläsning i folkets hus. Bara man hittar dit vill säga.  Men carro och jag får väl leta oss fram ;-) Sen blir det snabbcykling hemåt och middag och senare fixning och förfest. Men tror inte de blir någon lång kväll i natt. Känner inte för de... Men de ska nog bli kul, vi får se hur kul de blir. =)

Får se hur helgen blir, om lite trevligt folk från uppsala kommer upp eller om det bara blir att umgås med geflebor. =P De är ju trevligt det med. =) Vi får se helt enkelt.

Nu har jag andra saker för mig!!
Heppåre!

Varm hjortronsylt m. glass

Så grymt gott!!! =) Det är mitt Desperate Housewifes godis.
Nu var de visst simpsons på tv.

Heppåre!!

Tisdags-slö.

Jag är lite slö idag. Måste ladda inför morgondagens kårkväll. Kinkykväll.. =P Blir nog sköj. Nej de är väl dags för att laga lite mat antar jag.

Är så grymt sugen på varm hjortronsylt och glass!! =)

Måndag med en positiv inställning.

Eller?
Jo, när man har saker att vara glad över och må bra så är måndagar inte alltför jobbiga. =) Vi hade första bildlektionen idag, faktiskt riktigt roligt måste jag säga. Vi fick rita lite och kladda. Vilken tur att jag inte spillde nåt på mina stövlar. Nu när jag tänker efter så gick dagen rätt bra, förutom i morse när mitt kort fastna i bussatomaten och jag inte fick tillbaka de..! Grrr. Jag blev rasande!

Nu lagas de mat, ska ner på möte sen.
Har detaljer att berätta för folket hemma, vill inte att detta ska bli sättet de får reda på det. Men svårt att berätta de på telefon också.... Komplicerat detta blev. Men observera, inget negativt!!

Nej en dusch skulle sitta fint! =)

Höstmys på stan

Linda ringde i dag och drog ner mig på stan på sen lunch med henne och maja. =) Blev en supergod macka på flanör. Smaskens, de behövde jag. Gick omkring och kika med dom på stan. Maja och jag åkte rulltrappor. Idag kände hon faktiskt riktigt igen mig. Log ordentligt när jag kom. =) Massa mys.
När vi kom ner på stan så var det ett himla liv, de var ju fotboll idag. Hur många djurgårdare som helst här i stan. Alla skrek, stod i tidningen att de var ca 4000 som kommit hit från sthlm, och strömvallen tar bara in 7500. Så de blir som en borta match för lilla gefle. =P

Nästan alla löv har fallit från "mina" träd utanför fönstret... Snyft, nu börjar de på riktigt bli kallt och höst. Men det är mysigt det med. =) Tända massa ljus och mysa framför en film. Me like =) Det är knäppt snart kommer oktober också vara över, och då är det november. Snart jul och allt. En sak är säker, jag ska hem första advent!! Ett måste!! Fyrverkerierna i slottsbacken är inget man missar! Jultradition så att säga. Men än så länge är det ett tag tills dess. Imorn är det långdag i skolan, sen möte. Så är väl inte hemma förrän vid åtta eller så. Men men, sådant man får ta också.


Är man glad så är man glad =)


Dumma hockey!

Ja, bra var väl att brynäs loosa, men... MoDo matchen var bara pinsam!! sluta 6-2 tror jag. Grymt pinsamt, vi gick i början på tredje perioden, vi fixa inte att se mer. =P Linköping spöa skiten ur dem. Men vi får ta nya tag på måndag. =P Helgen har varit kanon. =) Vi har varit i valbo, kikat på hockey, spela bowling (hur det gick ska vi inte prata om) Sen blev de film igår kväll. Kommer dock inte ihåg vad den hette, men bra var den. Idag blir de plugg och städ dag. Inte alltid roligt men kan behövas. Ska leta böcker nu jag...

Heppåre!! 


Valbo-shopping!

Varit ett par jättebra dagar! =) Kanon. Mer detaljer lämnar jag inte ut här!! ;-)

Idag blev det shopping för hela slanten, valbocentrum intogs av Carro, Macke, Carro & mig. Visserligen var de jag som stod för de mesta av shoppingen denna dag. Carro köpte lite grejer och present till en liten flicka. Macke köpte en skjorta. Jag, jag tog väl resten då. =P
Nej de blev lite småsaker, men en sak ska jag lämna tillbaka. Men de mesta är jag toknöjd med. =)

Nej ikväll blir de bowling el biljard =)
Matdags!!

Så klart!

Nej, min familj vill jag inte bli av med!! =) Underbara människor!

Jaha, vad ska kvällen ägnas åt då? jag har tråkigt. Alla är upptagna... =(
Tråkigt!!


Onsdag 3 Oktober...

Minnen, känslor, tankar, funderingar... överlevnad. Gå vidare, äntligen. Dagen har många minnen, de är en speciell dag. Men den tillhör de förflutna. Jag går vidare... Du har redan gjort det. Jag är på väg!
Från och med nu finns ingen återvändo. Slogs av en tanke, tänk om jag aldrig kommer tillbaka till Uppsala... Men nu ska vi inte ta ut något i förskott, många år kvar tills det beslutet. =)
Den delen av min familj kommer jag aldrig få tillbaka. Tack för att ni ändå finns, det vet jag att ni gör. Ett samtal härifrån. Det är tur att man inte blivit av med min andra familj också. De som står mig närmast. =)

Idag är det redovisning om någon timme. Sen är det helg. ;-) Se om de blir någon träning ikväll eller om de blir promenad. =) Och om vi åker till Valbo någon dag här. =) Weeii!

Ne, nu ska annat göras och jag stänger ner här.
Heppåre!

updt.

Nu är jag mätt, åt lite soppa innan jag åkte till Linda, fick smörgåstårta & fika där. =) Mumsigt. Söta Maja var ju oxå där. Gullet, hon är så fin. Helt uppe i varv. =P Sen fick jag skjuts hem av faster. Farmor fick se lägenheten, hon verka nöjd. Så nu vet hon hur jag bor. Nu får väl mamma höra från mormor att det är fusk. :P

Imorn är de lite redovisning, sen helg. =) Skönt och säga helg på en onsdag.
Nej kika på tv lite mer..

Han är söt...

Tisdag

En vanlig tisdag, sov till halv tolv. Första gången på ja, jag vet inte hur många veckor som jag fick sova ut och känna mig utvilad. Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska ta en promenad senare i eftermiddag. Sen ner på stan och hitta något att köpa åt Linda. Som fyller år idag!! =) Grattis. Efter de ska jag hem till henne och hälsa på, träffa Jonas, Farmor, Agneta & Per. Bör se till att lägenheten är ordentligt städad sen. Dom skulle ju ta en sväng upp hit på vägen hem sen. =P Imorn blir de drama igen. Vi ska ha redovisning. Men de kommer gå kanon, de är ju inte direkt svårt. =) Sen är det långhelg. Ingen skola torsdag, fredag. Ingen aning vad jag ska göra. Men det blir rätt skönt att inte ha något planerat och bara ta de lugnt. =)

Dags att göra annat
Heppåre!

Tjalalalalalal...

Vinst, vinst, vinst!! =)
0-1

Visserligen ingen vidare match, båda lagen spela lite lamt. Första perioden var brynäs klart bäst. Men ända slängde vi in ett när dom var som bäst. Sen gick de ut för för båda lagen. =P
Hmm.. nästa Brynäs - MoDo match är inte förrän 30 Januari... Inte kul...
Nej som Carro sa, vi får väl ta tåget upp till Övik då. =P

Nu ska jag kika på lite tv och sova sedan.
Imorn är de föreläsning och senare hem en sväng till Linda. =)

Nej...
// Heppåre!

Hockey!!

Yes, nu är det snart dags för match. =) Ska bli grymt kul och vi ska krossa brynäs!! =) Nej jag tänker inte vara tyst om vilket lag jag håller på bara för att jag bor typ max 5 minuter ifrån läkerol arena! ;-) Ikväll blir de skoj... Och snart ska jag få åka bil och handla. Tackar för det, slippa de jobbiga med cykeln och alla påsar. Nu ser lägenheten fin ut, städad och diskad. =P

Nej annat att göra innan nedsläpp. =)