Snurr i verkligheten.

Då var ännu en vecka över och vet egentligen inte om mycket har blivit presterat. Börjar ny kurs imorgon och då tar fältstudierna och praktiken över. Ska bli kul att få komma ut till barnen igen och känna att man gör rätt. I går var Anna-Lena, Linnéa och Tilde här över dagen. Vi spenderade mesta tiden inne i stan och virrade runt i affärer. Jag shoppade en klänning till reapris och även en sjal i lila som verkar vara höstens färg, iaf om man kikar runt i affärerna. Sj har jag ingen koll. Haha.
Imorn är det styrelsemöte och hockey som gäller. Ska bli riktigt kul att se Modo klå Brynäs. ;-)

Det slog mig att på onsdag är det oktober... Helt sanslöst. Snart är det jul, ja det är egentligen bara tre månader tills dess. Knappt alltså!! Nej, lite tv och sen ska Micke hämta upp mig och vi ska gå ifrån Andersberg och hem. En skön sen kvällspromenad. Nu och två veckor framåt kommer jag verkligen få massor av härliga promenader när vi ska ta hand om Ares. =)


Ha en fortsatt bra kväll folket!
Lisa

hur trött man vara?

Jo, idag var det stora redovisningsdagen och det blev en hel dag med redovisingar runt om i hela staden. Trött är jag nu, otroligt trött. Tog en liten middagslur men icke är jag något piggare. Ska väl ta mig i kragen och bege mig ut på promenad. Men inge kul att gå själv... Ska upp till Strömsbro imorn bitti. Inte pepp för det heller. Ännu en tidig morgon...

Förstår inte varför jag är så trött, hoppas jag har mer energi imorgon när jag ska til skolan och även på träning. Jag kanske skulle ta en cykeltur istället för promenad, då kommer jag ju iaf ut. Lite frisk luft borde ju vara bra. Först ska jag äta. Det blev en sen lunch så nu är det sen middag som gäller.

Efter helgen...

Åkte hem till mor och far i fredags. Det blev en mysig helg med god mat och avslappnade dagar. I lördags åkte vi ut till Karin och åt underbar lax. Helt underbart måste jag säga! I går gick mamma och jag ut en promenad och bestämde oss att ta en sväng i skogen. Det resulterade i att vi nästan hade kramp i händerna när vi kom hem eftersom vi hittade massa kantareller. Usch vad vi ångrade oss att vi inte tagit med oss en påse. =)

Det var en toppen helg med enbart familjen. Nu är det snart dags för praktik och jag längtar faktiskt. Dock känns det lite konstigt, nu har man gått tre terminer snart och ja, det måste väl ha visat sig? eller...

Var iaf iväg och träna nyss och känner mig så mycket piggare nu, ska ta och plugga lite och sen ägna mig åt scrapping. Mycket roligare än plugg. =)

Jobbtrött...

Nu har man varit duktig ja, inatt var det jobb som gällde... Kul var det faktiskt att sanera klotter men dock jobbigt. Elaka klottrare, vissa färger gick inte riktigt så bra att ta bort. Men jo tåget är fint och rent nu. =) Sen var det plugg som gällde och därefter jobb igen. Nu har jag hunnit hämta mitt paket i Bomhus också så nu är jag faktiskt ledig resten av helgen. Så skönt!! =) Nej inte mer tid framför tvn utan nu ska jag slappa och ta det lugnt. Imorn bitti är det träning igen som gäller. Sen åker jag ner till Uppsala.


Ha en bra helg!!
Lisa

Som man bäddar....

Ruskigt kallt ute nu måste jag säga, dags att ta fram varma höstjackan. Mycket skönt att få krypa in i den och slippa frysa. Dock var det väldigt kallt ändå när vi först tog cyklarna mot Bomhus en sväng och senare upp mot Tolvfors herrgård för inspektion av vårt redovisningsprojekt. Fint hus med massor av gamla möbler, kunde inte låta bli att tänka på gymnasiet med alla lektioner som man halvsov igenom. Här hade man behövt lite mer kunskap om detta. Men ja, det är ju som det är. Sen måste jag faktiskt skylla lite på mina gamla tråkiga lärare så jag känner mig inte så jätteskyldig... faktiskt! Kallt var det som sagt att cykla och det var skönt att komma hem i värmen. Matlagning med min egna kycklingröra. Smaskens blev det och starkt. Men som Micke säger så brukar min mat bli stark även om jag inte menar det. =P

Träna har jag också hunnit med idag, gick på mitt första steppass på... håll i er nu. Ett år! Hjälp jag insåg det när jag gick därifrån efter många skratt åt mig själv, jag har inte varit på step sen jag bodde i Storvreta. Ja, ringrostig var bara förnamnet. Jag stod och stirra när instruktören och de andra börja snurra och greja. Haha, nej det krävs några fler pass för min del. Nästa gång är det dags igen så om du vill se mig nästintill ramla av brädan (vilket inte var vanligt för ett år sen) så gå dit. Haha. Fick dessutom veta att om tre gånger, när jag då kanske kommit in i stepen igen och kan passet någorlunda... så byter dom igen. Jösses, dom byter pass var 6e vecka. hmm... ja ingen risk att man lessnar för att man kan det för väl iaf. Men nästa vecka ska jag visa dom... =)

Ja, om en timme ska jag väl ge mig iväg.. Jag förstår inte vad jag tänkte när Brittmari ringde och fråga så snällt om jag kunde jobba... Dum student såg man ju de extra slantarna så jag tacka ja. Sen kom jag på att just ja, jag ska ju jobba imorn eftermiddag också... Men jag hinner väl sova lite iaf. Sen missa jag ännu en gång chansen att vikariera på Strömsbro. Snyft, detta är inte kul. Hoppas chanserna fortsätter att komma. Jag vill vicka, för det är ju det jag vill göra jue! Men, jag hade ingen lust att svara när ett okänt nummer ringer mig halv sju på morgonen. =P

I helgen bär det av hemåt mot Storvreta, ska hem och mysa med familjen och hoppas på att man får sitta framför brasan en sväng också. Kanske ska övertala mor och far att baxa ner min säng och ställa den framför.. Haha nej, men usch vad varmt. Hoppas på att syster kikar ut på en visit under helgen också. Förväntar mig iaf någon lååång promenad i området.... (bara så du vet mamma. =P)

Har iaf fastna för scrapbooking så det skriker om det.. Kanske kommer synas något av mina alster här någon gång.. Vi får se om jag känner för publisering. Annars fick jag totalt produktionsstopp igår när jag satt och fila på ett kort. Icke så ville det bli klart inte. Kanske får mer inspiration av de nya sakerna som jag ska hämta imorn. =) Spännande. Måste fixa nya färgpatroner så jag kan fixa fram lite fler fotografier. Har iaf fått en ny vän, en grön sådan som heter Cuttlebug! Me love!

Nej en stund framför tvn för avslappning innan arbetsdags. På med kläderna är det som gäller, ikväll ska jag jobba utomhus!!


Ha en toppen kväll gott folk!
Sov gott
Lisen

Äntligen frisk

Nu så äntligen kan jag våga säga att halsen är okej. Jag mår faktiskt bra, förutom att det blev en krogkväll igår eftersom Linda då fyllde år igår. Vi hade riktigt kul måste jag säga. =) Idag var det då lite segt att kliva upp men usch ja jag kom upp iaf. Sen har jag jobbat lite och ska snart ta sista jobbsvängen. Sen är det lite plugg och tvn som gäller för mig ikväll. Imorn börjar allvaret och jag ska gå ner till gymmet. Måste känner jag, börjar få abstinens... =)

Trött är jag men vad gör det. Sånt får man ta ibland. =)
Nej dags att bege sig ut till bilen för att ta sista tåget.

Tjing så länge!

Regn

Tror inte det var uppehåll i många minuter idag, passade bra att vara inne. Men då har man en hund i huset som måste ut och ja, då har man inte så många alternativ. Ut var det bara att kliva. Men annars har inte mycket blivit gjort idag, jo Carro var här och vi skrev istort sett klart historierna på projektarbetet. Skönt...

Nej åter till tvn nu!


Länge sen...

Inte varit en sådan duktig bloggare som jag en gång varit, nej, inte haft tid och har väl egentligen inte velat heller. Men nej nu ska jag ta tag i detta och försöka bättra mig. Mycket har hänt denna månad sen jag skrev sist. Nollningen är över och det både med lättnad och konstig känsla. Ett år sedan man själv stod där på finmiddagen med krona på huvudet. Fattar inte var året tagit vägen. Nu är jag sambo sen över ett halvår tillbaka och livet leker måste jag säga.

I helgen har mamma, pappa, Karin, Linus och Magnus varit här. Vi har varit ute och ätit på resturang och spenderat massor med pengar på Scrapbookingmässan i Bomhus. Hur mycket jag la ner på detta tänker jag nog inte berätta. Haha då skäms jag, tur att jag hade lite pengar kvar sen sommarlönen så det gick bra. =) Köpte iaf min efterlängtade Cuttlebug! I fredags hade vi Björn och Ida här på middag, mycket trevligt och det blev en mysig kväll med vin och god mat. Idag har jag iaf fått min motion jag verkligen kände jag behövde... Jag följde med Lars och Eva ut i Hemlingby och gick promenad med Ares. Jättemysigt i skogen där vi knalla på en bra stund. Sen tog Micke och jag en sväng med Ares till affärn så nu har jag fått minst två timmars rask promenad. Känns underbart. Imorn ska jag och Ares gå en långpromenad, se bara var vi ska ta vägen. =P

När Micke och jag kom bort mot fjällbacken fick jag en chock fast jag ändå borde förstått... Hösten är här, såg en lönn som halva trädet var fullt med gula löv! Snyft! Men oj så fint det är. =)

Nej, dags att ta sista promenaden för kvällen. =)

Sov gott!