Tufft!

Trodde inte jag skulle göra verklighet i det. Dock blev det så i torsdags! Jag är grymt stolt över min tatuering! =) Den är så fin och läker jättebra. Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn. Micke och jag ska ta det lugnt. Jobb imorn igen och det gäller att komma ihåg att ställa fram klockan. Tur att jag blev påmind om det. =)

Nej åter till soffan och slappandet!

verklighet blir det...

Nu är det nära. =P Ska gå och kolla idag hur det blir om det blir så så blir det av redan imorgon!! Häftigt!

Påskslut.

Efter en helg med massor av mat och familj är man rätt slut, längtar till lägenheten och Gävle. Att få in rutin på vardagen igen efter två veckor i Bomhus och en helg i Storvreta. Nu väntar vår, träning och jobb. Lördagen spenderases i Västeråker med massa mat och prat. Gårdagen blev lugn med en promenad i solen och en stillsam kväll framför tvn. Idag var det släkten som skulle hälsas på, AnnaLena fyllde år och då var det fikadags. Blir inte så ofta som man träffar släkten nu förtiden, det var mycket mer när man var liten. Lite tråkigt men samtidigt alla har sina egna liv. Snart är det Navy igen och därefter hemfärd mot Gävle. Skönt att stationen inte ligger långt hemifrån iaf så det går fort att komma hem när man väl är av tåget.

I veckan är det lite skola och sedan möten som gäller. Morgondagen består nog av skola, träning och även en tur till ICA då kylskåpet är rätt tomt på mat. Imorgon är det även löning och min första lön från jobbet kommer in. Ska bli skönt med några hundringar extra även om de flesta av dem ska in på sparkontot. April verkar bli en månad full med aktiviteter och händelser. Fattar inte att det snart är sommar och sommarjobb. Sjukt vad tiden går fort. Längtar till värmen och slippa tjocka jackor.

Till helgen verkar det äntligen som att det ska bli vår igen och det ser jag fram emot. Sol och promenader är det som är inpräntat i kalendern.

Påsk snart...

Våren går så fort, vet inte om jag kan kalla denna tid vår riktigt men terminen går så fort. Snart är det slut och det är sommar. Ja läskigt vad fort det går. Få se kanske ska jobba lite i veckan. Men vi får se hur det blir. Påsk snart och hemfärd igen. Hoppas verkligen att micke kan följa med hem. =)

Mot våren... trodde du ja.

Nej inte verkar det bli vår längre, nu snöar det och regnar! Inte alls kul och det gör en väldigt nere måste jag säga. Men det går ju bra att vara inne också. Efter lektionen idag sprang jag ner till kåren och köpte sallad. Supergott och en bra lunch. Min mage lät så mycket att jag trodde jag skulle ramla ihop. Det gör inte saken lättare att salarna i skolan är totalt utan luft och fönster som inte går att öppna!

Rätt seg i kroppen och trött. Inte lätt att bli väckt tidigt på mornarna av Ares. Visst det är trevligt när någon alltid är glad när man kommer. Men nu vill jag sova. =P

Nej dags att plugga lite kanske...

Väntan på Wallander...

Tyvärr kom då inte mamma och pappa upp ikväll, stackars pappa ligger hemma med feber. Och med oturen han har är han en karl och då är det sååå synd om honom eftersom han är sjuk! Hoppas han blir bättre snart. Var hem till lägenheten en sväng iaf idag och kollade posten och hämtade lite småsaker. Kändes lite jobbigt att inte få vara hemma där utan vara tvungen att åka tillbaka hit. Men Eva och Lars är snart hemma igen och då får jag åka hem till min älskade lägenhet. Närheten till stan, skola och jobbet gör saker mycket lättare. Närheten till gymmet spelar väldigt stor roll. Nu blir det en sån stor sak att ta sig till gymmet. Innan tog det tio minuter men nu tar det minst en halvtimme. En stor skillnad!

Jobb imorn igen och som tur är har jag en underbar pojkvän som skjutsar mig till jobbet imornbitti. =)
Nej nu ska jag kika på LA.ink och sen är det väntan på Singing Bee och Wallander!!

Tjing!!

Tungt hjärta...

Sitter här i Gävle, i Bomhus i min sambos föräldrars hus och kikar på tv. Jag har ingen som helst anledning att vara ledsen eller nedstämd. Rätt skönt att vara ensam ibland. Blir lite lugnare då ibland. Visserligen är det fest en trappa ner för mickes lillebror. Men ändå sitter jag här med en stor klump i magen.

Det är inte rätt att säga att jag inte trivs här i nuet, det är inte rätt att säga att jag längtar tillbaka. Men jag längtar tillbaka. Längtar tillbaka till trean och mina vänner. Johanna, Matilda, Sirri och Hiba. När tiden var annorlunda och jag satt i matildas säng och åt tacos. När vi låg där allihopa och klagade på våra magar som gjorde ont. Krakow.... Studenten och sommaren. Alla avsked och jag tror inte jag fällde många tårar. Dom kom i tysthet senare. Sommaren var en sommar jag verkligen levde. Jag jobbade och hade kul! Träffade massor med folk. Dock saknade jag flickorna.

Jag sitter här med gråten i halsen för att jag saknar dom, jag behöver dom och jag tror att det aldrig kommer bli som förr! Jag vet att det aldrig kommer bli som förr! Jag är inte dummare att jag inte förstår att vi har alla olika liv nu och ja, det är annorlunda. Det är inte bara de flickorna jag saknar... Jag kommer aldrig förlora mina band till min familj men dock kan dom tänjas på. Den nära kontakt jag fick med syster är jag så rädd att jag börjat förlora genom att flyttat till Gävle. Jag vet nu att i framtiden vill jag hem igen, hem till Uppsala.


Mamma...jag saknar dig!!


Helg i bomhus.

Ja då sitter man på andra sidan Gävle och kikar på tv med Ares. Mysigt att sitta i sängen med en vovve igen! Imorn kommer mamma och pappa upp! Ska bli kul. =)
Åter till tvn. =P

Helgens bravader.

Ja igår blev det fest och skoj. Folk började droppa in vid halv nio och melodifestivalen stängdes av och musiken sattes igång. Drag var det och riktigt roligt. Alla var glada och lite berusade. Mycket trevlig kväll! Idag var det upp tidigt som gällde, jobb stod på schemat och det var bara att kliva upp. Gick jättebra idag och Marie och jag var klara långt innan deadline. Lång lunch var det och sen en dryg timmes jobb till. Lätt städat tåg och dagens jobb var slut. Nu är det bara soffan som gäller och en filt med huvudet lutandes mot micke.

God kväll gott folk!

Party!

Ikväll blir det nog roligt. =) Lägenheten städad och klar enbart folket som måste städas. =P Men det känns toppen! Musiken är laddad och jag tror det blir trevligt! Imorn är det jobb som gäller igen så upp i tid och vakna.

Nej en dusch skulle sitta fint!