Inte långt kvar nu....

Och hur mycket som helst kvar att packa!! Gooshh.. Detta kommer ta mig hela dagen! Men, men man får väl skylla sig själv. Vet inte riktigt var jag ska göra av allt.. =/ Det är så mycket som inte går ner i kartonger!!! Suck!! Kan vi inte anlita en flyttfirma ist? =P Haha, nej men grabbarna får bära så löser det sig nog snart!!

Åter till packningen!

Sista veckan...

Ja, sista veckan i gamla lägenheten. Nu är det verkligen packdags eftersom morgondagen försvinner, och även torsdagen. Så vi har idag och på onsdag på oss att packa. Men det löser sig, få se om det blir en tripp till IKEA idag eller om det enbart blir träning med Marie som gäller.

Jag var lite hurtig imorse och bakade frukostbröd... =O Kom på i sent i går att vi inte hade något bröd så då blev det antingen till att gå till affärn nu eller baka, valde att stanna inne och gjorde av med lite mjöl. Lättare att flytta då. ;-)

Nej, en dusch och sedan packa en till flyttlåda. =P

Söndag.

Invigning igår, toppenkväll. Massa folk och overaller, dock har jag ont i knäna. Inte kul att krypa på knä ute på gräset när gräset är is. Men som man bäddar får man ligga. Det var en rolig kväll med pedagogerna. Nu är det bara utsmyckning av ove som gäller. Tackar mamma för den utlovade hjälpen. =)

Provade vårt singstar i går, toppen kul. Nu ska det sjungas här minsann! Det blir troligen flytt i helgen även om lägenheten inte är riktigt klar. Veckan efter så blir det lite mer i skolan och skulle vara toppen om vi var klara då. =) Väntar bara på att Dick ska ringa, men vi får väl se.

Idag blir det pizza till middag. =P

Ove-invigning!

Snart påväg till förfest hos grannen. =) Sedan iväg på ove-invigning. Ska bli skoj, taggad till tusen! Så snart ska jag tvinga micke att vi ska gå. Handboll på tv, det är i vägen. Haha men vi kommer nog iväg snart.

Nej, partytime!!!!

Jobbkväll.

Ja, ikväll är det kåren som gäller. Tyvärr inte som gäst utan som jobbande student. Ska stå i baren hela kvällen med Marie, Mari och Rougi. Ska bli kul men kommer nog bli jobbigt i längden. Imorn är jag ledig och ska ta det lugnt, kanske en sväng ner mot stan eller så åker vi till Valbo. Får se hur läget ligger till. Kvällen får nog tillbringas med carro och let´s dance. =) Nej nu har jag annat för mig än att sitta här...
Har iaf packat ner lite saker denna vecka, inte mycket men vet inte var jag ska börja.


Kallt..

Verkar som vintern börjar komma igång nu iaf, jobbigt nu när det är ove-invigning i helgen. Menmen, det får väl vara så då. =) Fixat bredbandet nu iaf så det ska funka sen när vi flyttar! Nu är det bara packning som gäller, när vi väl kommer igång vill säga. Nu är det mat och så är tvätten igång i maskinerna. Overallen ska in där också snart.. =)


Matdags!!

Kursstart.

Ja nu var det första lektionen i litteraturvetenskap. Ojoj.. jobbigt värre.Nej det var lugnt, jag har hörde de mesta av vad läraren sa iaf. Kort lektion, 10.15 till 13.00 inte någe farligt alls. =)
Gjorde god paj idag till middag, smaskens.
Vill åka till IKEA.. men det får väl vänta.. =(

Äntligen!

Nu är äntligen den andra kursen klar också!! Nu är det nya friska tag med nästa kurs. Ska bli spännande med alla böcker som ska läsas! Måste läsa minst 50 sidor imorgon!!! =P

God Natt!

Storvreta...

Hit åkte vi igår, det blev en lugn tågfärd med Ares faktiskt. Vi var lite spända om det skulle gå eller inte men utan problem gick resan. På kvällen var syster och Linus även här och Ares och Linus fick bekanta sig lite. Tålamod hade de båda två och kvällen gick kanon. Idag åkte micke och jag till stan, kikade, shoppade skor och tog det lugnt. Kvällen blir lugn med popcorn och läsk och absolut let's dance. Även om jag får sitta i ett annat rum än grabbarna.

På återseende...

Tema-arbete.

Nu är iaf det avklarat. Så imorn är det bara att sitta och lyssna. På med mysbyxor och bara sitta och observera. Sen efter de är det mötesdags. Troligen sista mötet innan de stora mötet. Ojoj, massor att göra


Nej nu ska mat lagas!!!

Kontrakt på tapeten...

Nu är det verkligen inte långt kvar, dagarna går fort och i helgen åker vi hem till storvreta. Ska bli trevligt, tydligen har ryktet att jag ska bli sambo spridit sig väldigt fort. Undrar vem den skyldiga är... =P

Har suttit ikväll och kikat på tapeter.. Så grymt svårt det är att välja. Men vi tror vi hittat rätt iaf. Det visar sig iaf när tapeterna kommer upp på väggen. Haha, lite försent då. Redovisningar imorn, kommer gå bra. Hahaha ska bli riktigt kul faktiskt! Har fått tillbaka betyg på den andra kursen iaf. Gick faktiskt bra, är riktigt nöjd! =)


Det blev skagenröra och bakad potatis idag till middag bara för att fira att vi skrev kontraktet. =)

2oo8 Is the year!!

Nu är det så mycket som har hänt på så himla kort tid!! Jag tar det hela från början så inget missas. =P Det började i onsdags på Mickes födelsedag! (älsklingen fyllde 22) Då mitt i lunchen ringde mobilen och en gubbe surrade om någon bostadsförening, fattade ingenting tills han sa att han hade min intresseanmälan i handen och att han hade en lägenhet ledig. Okej tänkte jag, nu tar vi det lugnt.... Han började berätta.... 68 kvm... 2 r o k.... vindsvåning.... brynäs.... Södra Skeppsbron.... samma trappuppgång som Marie.... (Behöver jag säga att jag var såld tidigt?!) Okej, jag var ju tvungen att snacka med micke innan jag kunde säga något men han sa att var vi intresserade hade vi första tjing! Lägger på och sitter enbart och fånler... Kände mig helt annorlunda. Från att på morgonen vaknat med nästan feber och frossa så var kroppens energi uppe i 100 % igen. Ringde micke och även så klart marie. Det var massa som behövde pratas om. Hem till Bomhus efter skolan bar det och pratade med Eva och Lars om hela idén och ringde både mamma och pappa. Det fanns massor att tänka på. Uppsägning av lägenhet väntar och mycket mer.

Iallafall ringde vi morgonen efter till honom och sa att vi ville komma på visning, redan någon timme senare stod vi utanför porten och väntade.Pirriga i magen och förväntansfulla gick vi upp för trapporna till det sa stopp och då öppnade hyresvärden dörren till vår blivande lägenhet! Jag föll redan när jag klev innanför dörren. Vi tittade på varandra och visste redan då! Gick omkring i lägenheten och kikade, gillade den mer och mer. Köket är enormt!!! Säger bara, det är större än systers vilket gjorde henne putt. =P Vardagsrummet är jättefint och sovrummet är mysigt! Nya tapeter får vi i sovrummet, köket och hallen. Nya golv i kök och hall. Målat tak i köket! Helt underbart. =) Älskar vår lägenhet!!! Ska hämta tapetböcker i veckan och välja. =) Nu är det snabba papper. Inflyttning redan 1 Februari!!!! =D Love, love, love it!

Helgen har varit full med planer och födelsedagskalas. Massa trevligt, tårta och mys. =)
Skriver kontrakt i veckan och sen är det hemgång till Storvreta som gäller till veckoslutet. Ska bli kul att komma hem till mamma och pappa. Jag och Micke ska ta Ares med oss. Ska bli kanon mysigt!! Mormor fyller år så det ska firas också. Massor att göra de närmsta veckorna. Invigning den 26 och jobb på kåren den 24 så det finns att göra. Nu är det inte långt kvar.... ;-)

Nej nu ska annat fixas och jag och Carro ska ta en sväng ner mot Rusta och Willys!

Punkt.

Heal the world

Underbar låt....
"Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race."

Sötnos fyller år imorn. =) Man kan ju alltid hoppas på lite tårta. ;-)
Just nu är mitt liv toppen!
Min underbara fina familj finns när jag behöver dom. Micke som står vid min sida natt som dag!
Jag har fått otroligt många hem! =P

Vill åka hem och hälsa på familjen snart!!

Nytt år...

nya tankar, nya idéer och nya planer!
Året som varit har varit fullt med olika händelser. Det är inte klokt hur mycket som kan hända på ett år. Ett kapitel i mitt liv avslutades....

Jag tog studenten och skildes från min fina klass, skolan var slut.. Trodde jag där ett tag, nej nu var det det hårda livet som student som skulle tas tag i. Med studenten kom sommarn. Sommarn var fylld med jobb och vänner. En otroligt rolig sommar. Ett tag inne i sommarn var det bestämt, jag skulle sticka från stan. Från tryggheten med vänner och familj. Ett beslut som jag tog redan tidigare men nu lät det ännu bättre. Jag var säker....
Hösten kom och studentlivet med fylla och vänner och även massor av plugg följde. Skolan var igång. Nu har en termin gått och nu påbörjas ett nytt år. Jag har stora planer! Det är mycket som ska hända i år.
Ett nytt år, en ny människa?!
Ialla fall en förändrad sådan, jo nu ska hårdhanskarna på. Träningskortet ska utnyttjas till max! Jag ska även försöka att göra allt när jag säger att jag ska göra det, detta gäller allt. Skolan, fritid, städning m.m. Jag måste lära mig att inte stressa så mycket! Till min hjälp har jag min underbara micke!
Våren kommer bli otroligt härlig med fester, mys i soffan, planer och en del pluggande.

Jag lovar... jag ska försöka åka hem till Storvreta så ofta jag kan. =)


Hejdå 2007!
Välkommen 2008!