Dåligt med röst men ändå pratglad...

Igår var en stressad dag, först vad det en promenad ute i hemlingby med kusinerna, väldigt fint område som måste besökas flera gånger! Mysigt! Efter promenaden var det jobbdags i en timme och snabbt därefter ner på stan för sen lunch med kusinerna. Gott med lite mat i magen och sen en kort shoppingrunda. Inte varit in i en affär på länge och tyckte jag förtjänade de fina kläder jag köpte! =) En jättesöt tubklänning, blå med vita prickar. Till den köpte jag även en kofta i ljust gult. Mycket fint ihop! Hade dessutom kommit upp i rabatten på gina så jag fick 150 kr i rabatt! =D Mycket trevligt. Sen var det språngmarsh hem till duschen och fixning och snabbt till bussen till midgård för att förfesta inför dammiddagen. En mycket trevlig middag med massa skratt och skrik. Mellanfest på midgård och kåren och buss in mot Slick. Kvällen avslutades med en hamburgare och cola eftersom magen kurrade lite framåt tvåtiden.

Imorse var det bara att kliva upp när klockan ringde klockan sju och gå till jobbet. Dagen har flytit på och nu är det slutjobbat för idag. Kusinerna kommer väl förbi en sväng innan Marie ska ta tåget hem igen. Lite att rätta har jag också att göra. Sen är det tv och sängen som gäller!

Hoppas ni också haft en bra helg!

Helg.

Nu var det då helg och det firades med att ligga i solen på innergården med bullar och saft. Mysigt på filt och allt. En lugn kväll med tvtittande. =) Helgen blir full med aktivitet. Det kommer det säkert mer information om senare. ;)


Trötter.

Jag förstår inte varför alla dagar blir så olika. Micke och jag tog en promenad nu efter maten och tro inte jag blev trött när jag sedan la mig på soffan. Jag somnade! Yes, detta var ingen rolig kväll. Jag förstår inte varför jag är så trött. Jag borde vara van att gå upp tidigt nu. Visst förra sommarn var jag bra trött när jag kommit hem från jobbet men inte ska livet bara bestå i av att jobba och sova? Känns som man är bebis igen. =P

Nej dags att göra lite rättningar!

Halva veckan..

Ja nu har hälften av veckans vardagar gått. Skolan flyter på och det börjar dra ihop sig för att börja skriva. Ikväll var det tänkt att det skulle bli en promenad i sätra men vi får se hur det blir. Kanske ska träna ist?! Inte så trött ikväll och funderar på att baka lite. Kanske några chokladmuffins. Måste ju göra något åt äggen som ligger i kylen. Kanske få baka hur mycket som helst tillslut eftersom dom går ut snart. Fint väder ute men vill inte gå själv. Man borde ta till vara på det fina vädret istället för att gymma men borde visa mig på gymmet, var ett tag sen nu. Vi får se hur det blir. Ikväll blev det faktiskt effektivt, har redan ätit och diskat.

Få se om man kan locka ut någon på promenad!!

Väntar...

En till bra dag på VFUn avklarad och inte många dagar kvarstår. Nu börjar Valborg närma sig och massa festligheter. Möten nästa vecka och massor att göra. Dags att sätta sig ner med kalendern och kika lite.

Trött men glad!!

Sol och blåst...

Hemma och har praktik igen. Rätt trött efter dagens slut men skönt att det är så fint väder. Snart iväg till Willys och handla.


En bra dag avslutas med en bra kväll....

Free Nelson Mandela....

Dagen började med hemkunskap och nonstopkakor. Mums. Dagen fortsatte med solektion och prat om Nelson Mandela. Med lite sökande på youtube så hitta vi låten. Jag rös ordentligt när låten gick i gång i högtalarsystemet. Vilken känsla...

Tvätt nu och jag är trött.. väskan ska packas och det är vad jag ska ägna mig åt nu!

Föräldramöte och en konstig huvudvärk.

Dagen har gått fort och det dröjde inte länge förrän eleverna gick hem och jag skyndade mig till bussen för att hinna hem en stund innan föräldramötet på kvällen. En intressant dag och kväll. Min dag avslutades med huvudvärk och en trött mage. Tjejbråk och stökiga elever. Föräldramötet var dock lättare än jag trodde. Skickade in mitt arbete idag. Var på tiden men det var ingen fara kändes som det gick vägen denna gång också. Torsdag imorn och det innebär många lektioner och planeringar med tro det eller ej ett möte efteråt, grevemötet är det dags att gå på. Jotack det blir en hel del möten. Kvällen kommer avslutas med tvätt och packning inför helgen. Har ordnat upp lite bland mina papper idag och känner mig mycket organiserad! =) Måste förresten köpa en till pärm tror jag... Har ju massa möten och nu får jag massa saker av mina handledare!

God natt hälsar en trött och glad Lisen

Konstig studiedag

Jo tack, klockan ringde iaf strax efter sex i morse och det var bara att masa sig upp och in i duschen. Såg knappt någonting och ändå lyckades morgonen flyta på. Insåg när jag klev ut ur huset att ja gått för tidigt. Jaha, då var det en sakta lunk fram till busshållplatsen i stan. Lite kallt men ändå jag hade känslan av en bra dag. Anländer till skolan och inge folk alls där.. iaf inte i mellans hus, jo du studiedagen började inte förrän halv nio.. Jag kunde fått sovmorgon! Menmen, det var inget att grubbla över utan det var möte och en häftig diskussion att lyssna på. Sen blev planerna ändrade och ja, jag fick åka hem för dom skulle på lunch och prata om annat på eftermiddagen. Bra för nu hinner jag kanske plugga lite och gå på den efterlängtade träningen som jag saknat! Solen skiner och jag har hämtat de nya märkerna från posten. Mycket fina var dom och overallen får nog följa med hem till storvreta för fästning av ytterligare ett märke. Idag, får jag också se på Våra Bästa År, undrar verkligen om det hänt något. I kväll är det styrelsemöte som gäller och även lite mer plugg. Ska återgå till böckerna nu och försöka skriva en halvsida innan lunchdags!

Slitsam vecka med en helg som inte alls är lugn...

Nu har veckan gått med massor av intryck och roliga händelser. Första veckan på VFUn har varit lärorik och otroligt händelserik. Slutkörd i kroppen och med ett dåligt samvete över att träningskortet inte utnyttjats är helgen här. Snart kväll och dagen har bara försvunnit. Eva och Lars har varit här och fixat i köket. Mycket tacksam för den nya elen! Mitt i deras besök var det jobbdags för mig. Iväg till mitt lilla tåg och vändstäda. Trevligt tågfolk och mycket dagens tidningar som togs i beslag. Tackar resenärer för dagens UNT. Kul att läsa lite nyheter hemifrån. Sedan fanns planer på liten tjejkväll men vet dock inte om det blir av. Troligen hamnar jag i soffan och slötittar. Deklarationen kom i veckan. Mycket välkommet måste jag säga.

Över ett halvår med Micke och sommarn närmar sig med stormsteg... Att vara sambo medför både för- och nackdelar. Underbara stunder framför tvn och alltid någon att äta middag med. Oftast någon hemma när man kliver innanför dörren och välkomnar en. Visst tjivas man, man vill vara lite ifred men allt sådant går att lösa! Sambolivet är helt underbart! Imorgon blir det jobb hela dagen och sedan en välbehövlig träningstimme.

Full fart!

Nu är det allvar. VFUn är i full gång och det är allvar. Nu ska man visa vad man går för och det är jättekul! Ska sätta igång ett stort arbete med en klass och ha massa högläsning och bokprat. Ska bli jättekul! =)

Micke är på hockey, se hur det går för brynäs idag då.. =P

Nej åter till pluggandet!

Praktikdags...

men så får vi inte säga! Det heter VFU... Verksamhets Förlagd Utbildning! Det är faktiskt väldigt stor skillnad säger iaf vår lärare. =P Nej imorn är det iaf dags att börja åka buss upp till strömsbro och umgås med barnen igen. Ska bli kul men ändå en kraftansträngning.
Nej soffan väntar, dags för en lugn stund och försöka komma tidigt i säng!

Lugn kväll.

Varit en annorlunda vecka med sena nätter och tidiga mornar så nu är jag rätt slut. Onsdagkvällen var jag på kåren och jobbade, var en kul kväll med väldigt värkande fötter. Igår kom mamma upp och det blev en mysig eftermiddag med mycket prat. Idag var det skola igen och vet inte om jag blev klokare av vad Melander sa om VFUn. Men det löser nog sig själv. Ikväll är micke på hockey och jag passar på att ta det lugnt. Ligga i soffan och bara slappa.

Nej, disken diskar inte sig själv ;)

Vår

Nu börjar det verkligen kännas som vår igen. Underbara känsla måste jag säga. Solen skiner och det är rätt varmt ute. Såg små fina tussilago vid station och det är knopp på de flesta träden i stan. Idag var det lektion som gällde och det var bara att pallra sig upp när klockan ringde. Grymt trött och inte ett dugg på humör. Men skam den som ger sig, skola i några timmar sen så nu ska jag läsa lite och kanske baka lite scones. Smaskens!

Äntligen kom man in på bloggen igen, vet inte om mitt internet varit konstigt eller om servern varit nere. Iaf nu blev det lite skrivande.

På torsdag kommer troligen mamma upp. =)

Nej, orkade inte lägga in något aprilskämt här inte! =P