Fullt upp!

Skola både igår och idag, en riktigt tuff vecka för mig. ;) Men det kommer bli en hel del att läsa iaf. Tyvärr kommer mycket tid gå åt det. Bara att sätta igång! Idag var det både skola och nollemöte, gick kanon på det sistnämnda och alla grupper och rektorer är bestämda. Vi blev klara snabbt och är supernöjda. Det förstnämnda gick väl inte så väldans bra, en hur sjuk lärare som helst. Han är virrig som få och vet knappt hur han själv ska göra och då ännu mindre vad vi ska göra inför lektionerna. Dock så har han gett oss tonvis med böcker att läsa. Vi ska under en veckas tid läsa lyssna nu.... Harry Potter och de vises sten, Bröderna Lejonhjärta, Pippi Långstrump och Kometen kommer av Tove Jansson. Fyra böcker på en vecka. Jag förstår inte riktigt hur han tänker sig att man ska hinna det. När dessutom lärarna vet att vi har två kurser samtidigt! Jag vet inte hur detta riktigt ska gå!!! Menmen, nu är det en lugn kväll framöver och det ligger ett halvt uppackat paket på golvet bestående av vår tvbänk. Vi får se om vi får ihop det sista när micke kommer hem från matchen. Imorn är det tidigt morgon som gäller med jobb. Ska bara över ån och sen är det jobb, jobb, jobb. Hem vid fyra och sen är det dags för mysmiddag med marie och micke och därefter fest. Ska bli en trevlig kväll!
Nu ska jag återgå till min tv och en kopp te. =)


AJ!!!

Min hals, jag kände imorse att det gjorde lite ont, bara pyttelite... Men sen när vi kom till bomhus slog det till. Nu har jag så ont. Fryser som bara den. Idag blev det ingen träning, vågar inte träna om jag ska jobba på fredag. Ska bli så skönt med extrajobb. Jo det var så lätt, så skönt att bara gå dit prata och få börja direkt. =) Nu gäller det bara att bli frisk till i helgen då det är fest. Ska kurera mig med te och filtar.

Tvättdag.

Idag blev det en vända på stan för att inhandla nya taigts. Tackar mamma för dom! =) Nu är det tvätt som gäller och sen träning. Behöver städas och det får jag väl antagligen göra när jag kommer hem. Börjar även bli hungrig.. Kanske ska leta fram vad som ska ätas idag. Vet inte vad jag har lust att laga. Men det visar sig. =)

Städdag.

Fy vad det var jobbigt att städa lägenheten i Sätra. Vi var uppe där hela dagen och kämpade, visserligen gick det smärtfritt och det blev inga problem. Tog cykeln hem och nu står den äntligen här. Så så snart våren är här är det cykel som gäller. =)

Imorn är det skola och sen får vi se om jag ska ta tag i förrådet. Det ser ut som ett slagfält.. Men det beror på allt skräp. Få se när vi får bort det... =P

I helgen åker jag hem till mamma. =) Måste träffa dom lite känner jag, fick sån mammasjuka för någon dag sen... Sen saknar jag syster! Rätt jobbigt att vara så långt borta från dom ibland. Men hemtelefon ska fixas efter sommaren och då blir det lite bättre.

Nej nu väntar en dusch efter träning. Var grymt skönt att gymma idag! =)

Söndags lathet...

Igår kväll var det melodifestivalen och Se upp för dårarna som gällde. Det första har verkligen tappat sin charm, jag har ledsnat men måste endå av någon konstig anledning titta på det. Nyfikenhet måste det heta... Pluset igår var väl att Carola inte gick direkt till final utan måste kvala. Något som hon tyvärr är bra på så nu ber hon väl till Gud och så vinner hon hela skiten. Vi satt och diskuterade och hoppades nästan på att Kebab pizza skulle vinna. Då kanske vi hade haft en chans med tanke på rytm och melodi och vilka länder det är som röstar som tokar. FIlmen efteråt var riktigt rolig måste jag säga. En mysig film med humor i. Visserligen en hel del klychsor men vadå, man kan inte begära allt. Helt klart godkänd.

Idag tog vi en sväng ner mot stan och Micke shoppade loss. Jag min stackare fick nöja mig med en stickad klänning för 125 kr. Mycket billigt och kommer sitta fint i vår! Däremot är jag arg för mina tajts har gått sönder. Måste köpa nya vilket jag inte har råd med....

Nej nu är det slapp framför tvn som gäller... Vi måste skaffa en antennsladd till den andra tvn så man slipper se på sådant jag inte alls har lust att se. =P

Helghändelser.

Det blev en tjejkväll i lägenheten ikväll. Jag, Marie, Rougie, Mari och Alexandra kikade på tv, sjöng singstar och pratade skit hela kvällen. Lite alkohol dracks även men inte i några större mängder! Micke var utvisad ur huset och fick träffa grabbarna ist. Nu börjar tröttheten visa sig och jag funderar på sängen. Kanske läsa lite och bara ta det lugnt. Kom iväg till gymmet idag iaf och det kändes jätteskönt att få röra på sig. Blir träning på söndag igen. Möjligen imorn med om jag orkar. Beror på vad som ska göras annars. =)

Nej god natt folket!!

Underbara lägenhet!

Nu är det endast bokkassarna kvar i lägenheten som inte är på sin plats, alla mina skor och saker har hamnat på bättre ställen. Nu känns det mycket bättre! Nu trivs jag som fisken i vattnet. Det enda som saknas nu är en bokhylla som vi får hitkörd i nästa vecka och ett badrumskåp som ska ordnas. Hatthylla och krokar kommer upp nästa gång Lars kommer hit. Det kommer bli så fint!

Varför går det knappt att göra stuvade makaroner utan att bränna mjölken i kastrullen?!

Lektion imorgon och sen är det helg. Väldigt skönt ska det bli. Kanske kan träna på fredag iaf, haft så ont i mitt knä efter min lilla olycka. Klantskalle skulle jag vilja säga! Det var så här att i tisdags skulle micke och jag gå till bussen. Vid tåget är det massa trappor och vissa var tydligen högre än de andra så jag trodde jag var nere när jag märkte att opps... där var det bara luft och föll framåt. Ont som tusan gjorde det i knäna... Nu är jag helt förstörd på vänster knä och kan knappt gå i trappor utan att det gör ont. Nix inte blev det tränat av denna vecka inte. Men på fredag då ska jag träna även om det gör ont!!!

Mot sängen med vetepåsen i högsta hugg!!
God Natt

Dumma kartonger!

Nu är jag utledd på allt vad kartonger, lådor och kassar heter. Nu vill jag ha ordning och reda. Men det är väl inte så mycket mer som ska fixas så är lägenheten i topptrim. Ska bara känna att det är värt att prioritera det sista före allt annat jag vill göra. Veckan börjar faktiskt se rätt full ut! Men så får det väl vara.. inte lär det bli mindre heller!

Onsdag:
Träna, Plugga, försöka få bort ännu en liten låda

Torsdag:
Skola, Stan, Brynäs c-rum, Städa och få bort ännu fler lådor

Fredag:
Träna, Möjligen stan, Krogen

Lördag:
Sova, melodifestivalen, Möjligen till Sandviken

Sen är det väl dags att börja plugga igen antar jag. =P

Idag blev det en tur både upp till Sätra för att hämta ut böcker och till Bomhus för att hämta lite saker och även träffa Mickes farmor och farfar. Mysigt att träffa Ares som har blivit så kaxig att han hoppar upp i sängen. =P

Nej åter till pluggandet och lite tv-tittande innan sängdags!

Börjar kännas som hemma...

Har nu varit hemma i Uppsala och träffat mamma, pappa, syster m.fl. En mysig helg med familjen. Igår var vi iväg till IKEA här och köpte till en soffa, klädsel till de andra och lite småsaker. Nu ser det underbart fint ut!! Nu är det inte så många kartonger kvar att packa ur. Idag går iaf pluggandet före. =) Tvätten går i maskin och snart är det dags för träning. I veckan är det plugg och även lite uppackning som står på tavlan. I helgen blir det nog krogen och sen får vi se vad som sker. =)

Åter till pluggandet!!


På plats!

Igår kväll gick lassen mellan Sätra och Brynäs. Det blev inte så många, enbart två stycken och efter lite missöden så är vi nu på plats. Vi startade strax efter klocken fem igår och var flyttade innan åtta. En snabb och effektiv flytt faktiskt. På plats är vi nu med ett trasigt bord och en återfunnen besticklåda. Haha, den dumma lådan hade vi faktiskt tappat men då utanför sätra så påsen låg faktiskt kvar konstigt nog! Annars har det gått bra och nu börjar det kännas som vi bor här. Sen middag blev det med pizza från Alp´s. Tror inte cola smakat så gott förut! =P Nu är alla kläder och köksinredning uppackade, enbart övrigt som är kvar. Mycket som jag inte har en aning om var vi ska lägga men det ordnar sig nog tillslut. =) Ikväll är det avbrott från uppackningen och det blir hockey och bio som gäller. Lillebror Marcus har match och vi ska försöka hinna se en del av den innan vi kilar iväg på bio. "I am Legend" var det tänkt att vi ska kika på.

Vi känner verkligen båda två att vi kommer trivas som tusan i denna lägenhet!!!! =)

3 Februari.

God förmiddag!! =)

Idag blir det till att städa, packa och plugga. Måste diska eftersom micke jobbar så då får jag ta det. Menmen det är lugnt jag har ju åndå inget bättre för mig. =P Ska försöka packa ner lite saker men det blir lite svårt.. Har inget att packa i... =/ Men det löser sig nog.
Ihelgen får jag träffa mamma, pappa och karin. =) Och så klart lilla linus. =D

Nej dags att ta tag i saker och ting då!!

Uppsala.

Fick en grym längtan efter Uppsala, den stad som jag för ett halvår sen bara ville ifrån. Jag satt i soffan och bläddrade förbi På spåret där dom visade sommarbilder från Uppsala. Mitt älskade Uppsala.... Trodde verkligen inte att jag redan skulle längta tillbaka till staden. Undrar om det har något med all snö, kyla och blåst att göra men ändå. Gävle lockar inte riktigt på samma sätt. Visst jag har inte ännu sett Gävle i vårsolen och när alla blommor börjar blomma så det kanske blir annorlunda. Men vad slår bryggan i solljuset när skoldagen är slut!? Gävle är min stad nu. Trivs som fisken i vattnet.. Men man kan inte glömma sina rötter! Vilken tur att jag får chansen att ha båda delarna. I sommar blir det till att jobba på SEAB troligen. Måste bara få tag på Eva, vilken svår person att få tag på tydligen. =P Men ska ta nya tag på måndag morgon. Hemfärd till Uppsala på torsdag, ska in på Chilie för att köpa tavla. Sen bär det uppåt igen på lördagen med mamma och pappa. Dom ska kika på nya lägenheten och bära jobbigt bord upp för alla trappor. =P

Nej åter till TVn... Nu kommer micke snart... =)



Mamma.... Jag saknar dig!

2 Februari.

Igår kväll flyttade vi massor av kartonger och saker till nya lägenheten. Det gick snabbt när vi hade Lars bil och även fick låna Lindas. Nu är det visserligen massor med saker kvar i den gamla här i sätra men ändå, det kommer gå fort att flytta allt på tisdag. Ska packa ner kläder och resterande saker imorn. Igår var vi även ut och åt med Jocke och Susanne. Trevligt och väldigt gott. Smaskig sås och toppengod kyckling! =) Idag har vi varit i lägenheten och packat upp i skåp. Mycket som inte kunde packas upp eftersom det inte bara var köksgrejer. Ska bli skönt att få iväg alla saker och sen bara städa ur lägenheten. Slippa den här trista lägenheten, som från början var rätt okej. Imorn blir det till att packa ner saker, plugga lite och åka ut till Bomhus.

Nej ska återgå till TVn och mitt glas med isthé. Sen kommer micke hem och då är det film som gäller.


Ha en trevlig kväll!
 / L

1 Februari.

Dags att hämta nycklarna, kika på lägenheten och så. Sen får vi se om vi kan flytta in i helgen eftersom vi får nya golv i alla rum ist. =) Ska bli spännande, nu är det bara massa dumma samtal jag ska ringa.. Usch.. men vi får se hur det går! Ska ringa om sommarjobb, dock vet jag inte riktigt vem jag ska ringa på firman.

Nej, frukostdags!