Mycket...

som hänt...ja de var tackmiddag i onsdags. Så himla lyckat! Finns många bildbevis! Haha. =) Så kul! Och sen bar det av hem mot uppsala och så, bodde hos syster fredag till lördag. Myste med linus och henne och hade de trevligt. Sen blev de 50års fest och flyttfest. Trevligt, jag var fyllechaffis. :P Nu är jag hemma i Gävle igen, rätt skönt. Men har endel som behöver fixas. Men det ordnar sig. =) Ska iväg på promenad om ca 40 minuter. Ska bli skönt, visserligen lite kallare nu än förrut men de e e fint ute. =) Höst. =)

Nej, annat för mig!

Tillbaks på ruta ett...

Ja,  tyvärr.. men vad gör man?! Mitt egna fel. Nej nu ska jag bara umgås och ha kul, trycka bort de där.. Men hjälper de? Ska man trycka bort? Mår man bättre då? Är väl för ung för att kunna svara på sådant.

Förlåt för att jag sa att dt var bra, vet bara inte vad jag ska säga... Känner mig så patetisk!!!

Så naiv.

Ladda inför morgondagen!

Tackmiddag imorn =)
Ska bli så himla kul!!!! Ladda!!!

Tisdag...

Nu är det inte långt kvar till Tackmiddagen, varken marie eller jag har lyckats sova så bra. Har bara drömt massa om tacktal, bord och biljetter. Usch, tur att det snart är över. =) Kommer bli sådan lättnad när vi äntligen är klara. Snart är det dags att sätta sig att sälja de sista biljetterna. Så då får vi veta exakta antalet på beställningar, ska bli kul.Vi är redan uppe i 88 st. 88 st! Det är inte klokt, vi hoppas på att få ihop 90. Och de borde vi fixa tror jag. =) Sen är det seminarium och senare sista mötet med gruppen. Ojoj... Känns lite konstigt att det är nästan över också. Men men....

Har fortfarande svårt att bestämma mig för hur jag ska göra. Vet ju att han vill att jag ska komma. Men tror jag tar tåget hem till syster. Känns nog bäst, känner inte att jag har ork. Syster blev så glad när jag sa att jag kanske skulle komma hem. =) Nej nu ska frukost ätas och senare ska jag ta cykeln ner mot skolan.


Hoppla

88.

88 st anmälningar har vi fått in!!
Fan vad vi är grymma! =)
Nu kan man sova lungt... eller.. desto fler att hålla tal inför.. =O

Bloody monday.

Hmm.. ett uppvaknade imorse, inge vidare. Men vad hade jag hoppats?! Idiot.... Nej sen blev de stan fixa lite saker. Tröstköpte ett par örhängen. Tagit emot anmälningar, fått ihop 85 st nu. =) Detta betyder att middagen går ihop =D Så skönt, en sak mindre att oroa sig över. Nu är det bara seminariumet, tacktalen, att middagen går bra o.s.v....

Snart mat, hoppas på att soppan jag gör blir bra.
Vet inte hur jag ska göra nu med helgen, blir jag kvar i stan över fredag?
Eller åker jag till syster och myser och tröstar mig hos linus.
Vill inte svika, men vet inte om jag orkar. Har kraft att.... Förlåt!

Ska fundera, har lite annat framför mig nu så tar de först...


Updt.

Nu har jag lämnat av johanna på tåget. =) Haft det jättekul tillsammans, gårdagen var verkligen kul! Orkade inte sitta nere i stan utan tog och cykla hem och skrev klart tacktalet. Ska väl ändras några gånger men själva stommen är klar. Ska möta "gänget" om en och en halv. Så ska väl ta tag i disken som står i köket och sen cykla neråt igen. Tror jag fått bort flottfläcken på min gröna tunika iaf. =) Mycket stolt!! Jag ser den iaf inte, de e huvudsaken. Nu vet jag iaf att jag måste börja tvätta lite oftare än hittills. =P Är så jobbigt att tvätta så mycket åt gången. Men är huvudet dumt får jag lida.

Jag tror jag blir tokig av väntan. Tycker inte om att vänta. Har endå en känsla av att dagarna nu kommer gå rätt fort så jag kanske överlever. Vill veta, eller vill jag...?! Vet inte! Usch så komplext! =/ Nej, jag överlever. =)

Har svårt att bestämma mig när jag ska åka hem. Syster kanske har någon lucka för mig?! =)

Nej, nu måste jag diska!!

Söndag.

Som en söndag ska vara, med enbart sittande i soffan och gå långpromenad blir det nog inte. Nej, ska ner mot stan med johanna sen blir de möte i stan med marie, oscar och marcus. =) Det blir nog kanon de där. Duktig har jag varit oxå och tvättat. =D Gårdagen var trevlig med dricka och trevligt folk. Hangloose var helt okej när folk började komma. =) Men de var rätt sent de hände. =P Nej men en trevlig kväll. Nu är det bara förberedelse inför onsdagens tackmiddag som gäller. =)

Nej nu ska jag umgås med johanna. =)

Jag vill, jag vill.

Men får inte! Får inte... Fick erbjudandet att spela bowling ikväll, men kände att jag behövde vara hemma lite. Ska ju ut och flänga imorn. =) Imorn kommer Johanna. Hon ska få göra mig på bättre humör, hon och de andra tjejerna. Oroa er inte, jag mår bra. Jag överlever! =) Se om man får kika på innebandy nästa helg. =D

Så kan det vara...

Trevligt har det verkligen varit!! =)
Bara jag med mina tankar som stör. Ursäkta frånvaron. =P
Nu ska jag ta de lugnt, äta lite godis och slappa framför tvn. Såg att de var SAW på tv ikväll. Vågar man se den sj? =) Jodå, jag är en modig en. =P

Vuxen kvinna? Nej tror inte en sådan beter sig som jag då... =/


Lite kaotiskt.

Jo, men det löser sig nog de där med pengarna. =)
Hade egentligen inget att berätta om nu, trött.. Ska kika på CSI sen sova.

Grymt,grymt...

Hmm, varför kan jag inte få som jag vill. Vet att ni sagt att det kommer inte bli så. Hmm, vet att ni bara vill få mig att inse! Men men, jag får väl se vad framtiden visar. Jag mår ju inte direkt dåligt. =P Trivs rätt bra! Johanna kanske kommer på lördag! Åhhh vad glad jag blir. Ska bli så kul att få träffa henne! =) Ska bli kul i helgen tycker jag. En hel del planerat. =) Börjar fundera på över när jag ska ha inflyttningsfest, hmm veckorna bara flyger iväg... Får väl bli lite efteråt med inflyttningsfesten men får väl ha fest endå. Vet att Jonas räknar med det iaf :P Haha, men du får inte hoppa i min säng, den vill jag ha kvar! =) Haha, risken är att det blir lite mycket folk. Haha nej men några från Ua lär väl komma iaf. =) Någon intresserad?

Insåg något precis nyss!!!! :O
Bott här en månad precis, just nu, för precis nu kom min buss fram till Sätra och jag klev av och tog mina första steg mot min egna lägenhet. Kan fortfarande inte fatta att jag flyttat hemifrån, sjukt. Men skönt! (tro inte att jag inte saknar er för det mamma!) Men det är faktiskt skönt att få klippa navelsträngen. Även om den inte satt så hårt. =) En månad, 19 september!

Nej nu ska jag väl slita mig härifrån! Måste nu.. =P


Tackar för det!!

Ja, verkligen tack, för nu äntligen är snart alla höstens tvprogram igång. Och Fråga Olle!! =) Lovely! Ska kika vad myggan är för nåt.. =P man måste ju kika vad det är för knas. Sen ska jag gå och lägga mig i sängen, tända ljus och läsa i min bok. =) Imorn börjar vi sälja biljetter till Tackmiddagen officielt. Ska bli kul och se hur många vi får ihop. Läskigt, vi måste få ihop rätt många för att få det att gå runt. Men det går väl får vi hoppas.
Nej, de där myggan var inte så kul. Men nu var det lite trevligt folk på msn får prata med dom ett tag innan jag kilar i säng. =)

// Hoppla!!

Ojoj...

Ja, nu går det framåt med allt. tackmiddagen närmar sig mer och mer. Lika kaos med pengar men det ordnade sig. =) Nu är jag jättetrött i huvudet.

Grattis matte på 14års dagen!!! Hoppas du får en toppen dag!! Min lilla lillebror <3

Nu ska jag ta en dusch och senare ta och gå till sängs läsa klart min bok jag läser. =)

Svettigt.

Ja, det var riktigt go i träningspasset idag. =) så skönt. Fick sig en reäll träningsomgång. Skönt. Förut var det möte med Marie och Oscar. Vi börjar komma framåt i tackmiddagsplaneringen. =) Nu är det inte långt kvar! :P

Ska göra annat nu, orkar inte skriva nåt!!

Tankar.

Imorn blir de träning igen. =) ska bli riktigt skönt. Ska även ha möte med gruppen, carro och jag ska också till Willys och handla tillsammans. Men jag följer mest med för att carro inte hittar. :P
Kommer det bli som Carro & Carro tror? =/ Är det så hemskt? Är jag så hemsk?
Nej visst vet jag bättre än så?! Eller? Vi får väl iaf hoppas på det. =)

CSI var lite sorgligt och även gulligt, iaf på slutet. :P
Dags för att gå och lägga sig att läsa kanske, orkar inte tänka så mycket för tillfället.
Men ska prata med lite trevligt folk på msn först. =)

Sovgott!

Träning.

Så skönt det var att träna. =)
Dags imorgon igen ;-)

Helgen som varit.

Efter träningen i torsdags tog jag tåget hem till Storvreta, mamma och pappa trodde jag skulle komma först på fredagen men jag tog mig hem redan på torsdagen. Skönt, slapp cykla upp mot sätra den kvällen. Dom blev glada när jag klev innanför dörren hem. Mamma och jag umgicks på fredagen och vi gick hem till mormor där Ingrid precis hade anlänt. =) Det är inte varje dag man träffar henne. Så vi satt där ett tag sen gick vi hem för att laga mat, Ingrid fick vi även med oss. På vägen hem kom massa skolungdomar förbi cyklandes. Jo matte var en av dom, Gosh så han har växt! Inte samma människa. Tänka sig vad som händer på ett halvår! :O sen blev det tacos till middag, mys och mat och trevligt sällskap. Pappa och jag fick en kväll för oss själva eftersom mamma jobbade. Lördagen åkte vi till farmor på, hälsa på lite. Hon blev så glad. =) Sen var det dags för att fixa sig inför festen på kvällen. Kvällen var jättetrevlig. Orkar inte gå in i det i detalj. Men det var trevligt! =) Söndagen sen bar det ut mot västeråker med Ingrid. =) Mysa med linus och hade trevligt. Sen hem och middag hos mormor. =) Fick min gryta tillslut. Mums!! =) Sen vid halv tio var det hemfärd mot Gävle som gällde. I ÖSREGN!!! Men väl hemma så var det inte så farligt. Nu är det måndag igen och de var skola imorse. Mycket trött var jag. Menmen, ska iväg och handla och sen träna. =)

Tjing!!

På väg...

Nu har vi äntligen kommit igång med arrangerandet av tackmiddagen. Nu känns det att vi är på väg. Vi har fixat mat och sånt, nu ska bara affischer och lite sånt fixas så är vi på god väg. Bara de där dumma talen kvar då. :O Men de blir bra, nu ska jag packa iordning lite saker, äta och så blir det träning sen. =) Ska bli skönt. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig hem till Uppsala. Svårt.. Man vet ju inte vad man behöver liksom... Menmen, det löser sig. =)

Nej mat och annat att fixa. =)

Changed?!

Jo, maby.. får se om man får någon positiv reaktion. =) Jaha, måste få ihop lite saker här nu.. Men usch var klockan så mycket. Måste nog sova snart eftersom skolan börjar tidigt imorn! Jaaa. Jag ska få en wokpanna!! Mamma & Pappa är snälla. :P Nej nu måste jag sova!!

Kommer somna på föreläsningen imorn annars.
Och senare när jag sitter still.. om jag måste.. =P

Träning.

Ja, nu har vi varit på första passet. :P De var najs, känns att man kommit igång nu. Funderar om jag ska köra i helgen, vet inte om jag riktigt känner för att dricka... Menmen. De får visa sig lite, se vad folk säger... Imorn ska vi på ett annat pass. Ska bli kul och se hur de är. Fast jag saknar kerstin och ledarna i Storvreta. =/ Menmen dom här uppe får väl funka. Imorn är det föreläsning och grejer... =) Sen träning och sen får vi se.
Hemåt i helgen iaf. =) 50års fest. Skoj... :)

Nej nu ska det göras annat... =)

Onsdag.

God morgon!
Nu är det snart dags att bege sig ner mot skolan. Kan inte bestämma mig hur jag ska göra. Ska jag åka hem imornkväll, fredagkväll el lördag förmiddag? Svårt, olika viljor och så jag i mitten. Vet väl vad jag borde göra och säga men svårt...  Iaf snart dags för skola och info om VFUn (praktik med annat namn) Sen planering inför middagen. =) Sen, sen... Är det träningsdags. Kan inte vara mer taggad än så här. =) Tror vi ska gå på pass på torsdag oxå. Ta nåt annat, prova på lite olika lixom. Nej nu ska jag sticka... Usch kan inte bestämma mig när jag ska åka hem =/


Varför...

Finns det inte fler val i världen som man kan göra.

Jag vill se in i framtiden, veta hur det blir så jag kan tänka på annat...

Samtidigt vet jag inte om jag vill veta...
Kan det finnas någon annan?

Vill ha min extra familj att fåna mig med, att jävlas med, titta på sport med, äta mat med... bara vara jag med. Ångrar att jag inte svängde förbi... men...!

Nu låter det som jag är jättedeprimerad och nere men faktiskt så är jag inte det. Jag mår rätt bra, jag har underbara vänner här uppe. Nere från är det väl två, tre som hört av sig. Anade att dom inte var fler... Visst jag har inte hört av mig men, ja det ska komma från båda hållen. Nej, jag mår bra. Jag lever vidare. Jag behöver nog för min egen del vara lite ensam! Ta hand om mig sj. Tänka igenom ett och annat.

Tyvärr så desto fler dagar som går, desto mer säker blir jag... :/


sov gott!


Taggad...

Yes, nu ska träningskort köpas, JA redan imorn. C, C & jag ska på step-pass. Ja, jag vill egentligen gå i storvreta men nej, jag får nöja mig med Gefle. Blir nog bra. Vi ska satsa järnet. Nu ska Carro, Carro & jag bli nyttiga. =P Satsa liksom. Får se hur bra det går här i denna stad. Nej nu känns det kanon, tjejer ni kan verkligen få mig på bättre humör!! =) Myskväll med tacos och lite vin blev det iaf. Mycket trevligt måste jag säga. Haha tråkigt med disken som står på bänken bara..! Gosh..


Tro inte jag blev lite chockad när du ringde!!
Tack för omsorgen, tack för att du bryr dig! Fortfarande!!!

Nej, det är väl dags för sömn tror jag... eller lite läsning först möjligen.

Tisdagsmys...

Ja, nu var det då tisdag. Har ett berg av disk bakom mig som jag måste fixa innan jag åker till skolan. Börjar inte förrän om två timmar så det är lugnt! =P Ikväll ska Carro & Carro käka middag här, vi ska ha en mystjejkväll. =) Ska bli riktigt kul, snacka lite skit och få umgås lite. Måste passa på eftersom jag åker hem i helgen. vet inte riktigt vilken dag än bara... hmm. men det visar väl sig.

Usch jag har ont i läppen!! FAN.
Nej det är väl dags att ta tag i disken... boring!!

Sova!

Nu ska jag sova. Dags för min skönhetssömn...

Nej nu mår jag lite bättre psykiskt, det var nog bara pga dig som jag blev så där. Konstigt vad folk man inte träffat på allvar på ett halvår kan göra med en. Gosh! Nej nog snack om den saken för idag, jag ska lägga mig för att läsa min läskiga bok. =P Jag lovar de är läskigt med knackningar!!

God Natt!

Måndag.

Nu är jag grymt trött. Startar morgonen med att de visade sig att föreläsningen var en timme senare än vad det stod i våra scheman, så vi satt och vänta en timme och sen var de dags för föreläsning och introduktion av estetiska lärprocesser. Sen fick vi dansa och fåna oss. De var kul. =)
Nu ska mat lagas och sen är det soffan med en kopp tée och tvn som gäller. Täcket ska även de följa med!! Känner mig bättre i sinnet nu. Undrar varför, rädd jag vet varför. Hoppas bara det inte är det.... Utan att jag kan må bra iaf! =)

Ny vecka...

Nya funderingar och tankar. Nu måste jag verkligen ge järnet i träning. Länge sen nu. Dags att köpa träningskort! :P För inte har jag lust att vandra i de här vädret. Ja, snart dags att hämta upp min cykel från förrådet och ge mig av mot skolan. Jippie.. Eller nåt.. Nej men vi ska börja ny kurs idag, ska bli intressant. I think... =) Skulle egentligen behöva sova eftersom helgen inte direkt gett mycket sömn. Tyvärr... Men den va kul iaf. Få se, tror jag börjar sent imorn så då kan jag sova ut lite.

Nej nu måste jag fixa iordning mig och så, måste ju iväg snart...

Vågar inte...

Vågar inte gå och lägga mig.... Vill inte ligga där och tänka. Bättre sitta här och tänka och försöka hålla bort tankarna lite med hjälp av tvn och datorn. Man kan ju alltid försöka. Förstår inte att jag ska bli så här!!
Åhh... Jag blir tokig!
Tror det inte beror på den händelsen förra veckan utan mycket pga helgen. Tankar och familj...


Thank god for Gefle!!

Big girls don´t cry...

Helgen då, en hemma helg i Uppsala hos mamma och pappa. Välkomnas hem med öppna armar och fick träffa mormor och fick mamma att shoppa litegranna. Lördagen bar de av mot IKEA och handla hyllor m.m. sen hem mot syster för den stora överraskningen. Så kul. =) De blev en riktigt lyckad fruhippa och hon stormtrivdes. Jag och Johanna var rätt nöjda för att få se insidan av flustret. Folk kände man ju där, morbror peter var ju där. Stefan....

De var helt otroligt att träffa dig, tror inte jag gråtit så mycket på länge.
Så orättvist att man blir ryckt från sin familj så där!!
Tyvärr så är det nog som det är...
Vårt val och ja... Nej fan nu blir man ju bara deprimerad.

Var så himla nära att på väg hem från syster imorse svänga förbi och stå där och knacka på dörren... Bara få krama om er... Men.... Fan!
Jag älskar er!!


Kändes konstigt när mamma och pappa åkte hem ikväll, första gången dom var här och hälsa på bara. Men det känns bra att vara här uppe igen, behövde få komma bort från Uppsala, Storvreta och alla känslor. Som du sa, det är grymt mycket lättare att jag är här...

Aj...

De gjorde ont...Men det skulle jag aldrig erkänna. Varför envisas jag?! Är man dum så får man lida. Bara stupid! Vill berätta, vill få saker ändrade. Vill! Men vad ska jag göra åt det? Eller snarare vad kan jag göra åt det?
INGET! Nej, inget.. Men det är väl bara att finna sig i. Har inte så många alternativ.
Varför kom du upp i mitt huvud helt plötsligt, varför sa du hej på msn?! Väldigt onödigt... Jag började bara tänka...

Är det för att jag bara tänker som de blir så här?
Usch, nu ska jag bara lägga mig i sängen och grubbla och försöka sova.
Lycka till!

Hemfärd...

Åt lunch med Carro på Café Flanör. Mys... =) Sen gjordes stan osäker med hennes tomma plånbok och min som inte fick användas. Såklart så gjorde vi fel båda två. :P Me like =)
Sen gick jag omkring efter hon åkte iväg med tåget hem till Borlänge. Mötte Marie, Oscar & Backe sen för att planera tack-middagen. Trevligt.

Men nu måste jag packa och fixa lite. =)

Updt.

Känner mig så konstig idag, kan inte riktigt sätta fingret på de. Finns nog massor som kan förklara det. Antar att jag har hemlängtan gör mycket, att jag inte tränat på allvar sen i våras gör nog endel...!! Var grymt skönt att ut och röra på sig idag. Väntar bara på att jag ska bli helt frisk så ska jag köpa träningskort och börja träna igen. Saknar det något grymt. Att jag känner mig konstig kan nog även bero på att vi har ett seminarium att hålla i imorn. Att det hänger på att vi slutar i tid så jag hinner med mitt tåg hem. En del kan nog bero på att jag har två höstjackor liggande som jag inte vet hur jag ska göra med. Jobbigt!!

Måste packa sen oxå. Får inte glömma de... Då blir de tajt om tid imornbitti. Ska direkt från högskolan ner mot stan och tåget hem. Längtar efter mammas hemlagade mat!! Visst min mat funkar alldeles utmärkt, jag kan laga mat! (a) MEN, men... mammas mat är alltid mammas mat! =)

Nej nu ska jag inte fastna här i mina tankar, då börjar man bara grubbla och det är inte bra för någon som har massor, massor att göra innan dagens slut!!

Torsdagslugn.

Var upp tidigt idag, gick ut och gick i en timme. Sååå skönt!! Tråkigt att gå sj bara...
Ska städa lite till så de ser fräscht ut när jag kommer hem igen på söndag. =) Imorn åker jag hem, hem till mamma & pappa. Ska bli skönt att komma hem ett tag. Skulle behöva göra nåt åt mitt hår.. Men funderar på att vänta till efter helgen för jag behöver en lite fulare handduk så jag inte förstör mina nya fina. :P Får ta med mig färghandduk från storvreta.

Baka bullar...

Luktar otroligt gott i lägenheten nu. =) Mums. Gjorde grymt goda bullar idag. Duktig jag vettni!!
Ska iväg om en timme till Linda på middag. Mys.
Köpte en annan höstjacka idag, ska ta med båda till Ua och bestämma mig för vilken jag vill ha... Svårt...

Är sjukt trött, vill egentligen sova. Men man måste ju äta. ;-)

Hemlängtan...

Idag har jag haft grym hemlängtan.. Usch inte bra.. Menmen..
Så prata jag med mamma i tele och hörde linus i bakgrunden.. :( Sötnos.
När vi lagt på så ringde de igen, de var mamma igen. hahah linus tryckte på återuppringning :P
Ska hon få mig att gråta eller!!
Prata lite med linus i tele då =) Mys!

Trevligt att du var här idag! =)


Mys...

Har varit ute och gått med Carro nu på kvällen. Så underbart skönt att röra lite på sig. Var länge sen nu.. Tyvärr! Usch va kallt det var ute bara.. Men sånt får man stå ut med, bara att klä på sig lite mer. Hade gjort de som tur var. =) Nu ska jag kura ihop mig i soffan med varm choklad och täcket och titta på csi. Myskväll!
Har köpt pärlsocker så nu ska här bakas kanelbullar! =)

Måndag igen...

Jo, de var rätt svårt att kliva upp imorse, sängen lockade något grymt!! Men de var bara att cykla ner mot skolan och kämpa på. Vi höll på att somna allihop på föreläsningen, men de gick ändå. Åt lunchlåda hemma hos carro och satt och prata. =)
Vi ska ha mysmiddag nästa vecka när vi alla är tillbaka i stan. =)

Nu ska mat lagas. =)
Chili con carne m. ris

Updt.

Nu har jag varit duktig och tvättat, handlat och satt upp två tavlor. =) Snart dags att dammsuga och damma lite. Men sånt är tråkigt, sitter och funderar på vad jag ska äta idag ist. Storhandlade så nu finns det massor att välja mellan hemma. Tror jag har mat så jag klarar mig i två veckor. :)
Måste börja göra matlåda oxå kom jag på... Kan ju inte köpa mat i resturangen hela tiden, då blir de dyrt. :P Menmen, måste städa ordentligt i lägenheten nu. Jag är faktiskt chockad över att de e rätt välisolerat här, man hör inte mycket från grannarna. Skönt! =)
Måste nog ta tag i saker och ting nu...

Städ & Tvätt.

Måste ner mot tvättstugan snart... väldigt tråkigt att tvätta och greja men vad gör man inte när man inte har några kläder kvar. :P Idag ska även lägenheten städas. Fundera över exakt var tavlorna ska sitta. Vi får se var dom hamnar.


Motivering...

"Som en älva hon kom &gav allt utan tvång!
Både för sitt lag & för föreningen.
Hon sov båda här och där & festade utan besvär!"


N0lledrottning

Haha, de där med sova vette fan var dom fått ifrån men iaf det där. De e jag! =)
Jobbigt uppdrag man fått bara. Tackmiddag ska anordnas inom en månad! :O
Men det ordnar sig nog, haha. =)
Sprang omkring i krona och allt hela kvällen!

Efterfest blev de som vanligt hos erik, sen sluta vi hos carro och lyssna på winnerbäck och åt popcorn! :)
Nej ska duscha och dricka lite vatten!