Updt.

Inlämnat, ja det är det äntligen... Så det ska bli skönt att få slappna av imorgon och bara ta det lugnt. Imorgon väntar jobb på kåren och det kommer funka helt okej. =) Korvförsäljning utanför kåren sista timmen =)

Fruktansvärt trött men ska försöka få ut karln på en kortare promenad.
På återseende!!
Puss!

Fixat!!!

Yes, äntligen är det fixat och ordnat... Lokalen är fixat till slut efter drygt en veckas försök av att ringa denna karl som har hand om det. Nu är det bara småsaker kvar att ordna sen så har jag sommarlov från föreningen! =)

Ska bara kika lite med oves och även tröjor så är det i stort sett sommarlov på den fronten. Bara massa skolarbete kvar sen är det jobb och sol som gäller. ;-)

springa?!

Försökte mig på en springtur imorse, man kan ju inte förvänta sig för mycket eftersom jag i stort sett aldrig sprungit förut. Men det gick hyfsat. Ska ut på promenad med Ares snart, han verkar nere.. kanske lite förkyld inte omöjligt! Ikväll är det möte, får se om vi kommer på någon lösning, jag känner mig rätt less på det nu eftersom jag har så mycket annat att göra att det blir lite fullt upp. Micke har nog rätt, det är mitt sista år i styrelsen!!

Dags för promenaden!!

Söndagstankar

Nu är helgen över och vilken helg det blev, sol och åter massa sol. Med lite mer färg i ansiktet sitter jag här och tar det lite lugnt. Igår blev det Storvreta för hela slanten. En mycket trevlig helg som jag tackar och bockar för!! Idag blev det en tur ut till Bomhus och jag tror jag blir tokig på vovven vår, inte vill han gå inte. Nu har han ledsnat... Han orkar inte!!

Imorgon är det en ledig dag som ska ägnas åt plugg och annat skoj!!

Hej så länge!!

Lördag

Då är det snart dags att bege sig ner mot tågstationen och vidare mot Storvreta. Kommer bli en toppen dag i päronens sällskap. Några långpromenader och en massa sol, god mat och trevligt umgänge. Hoppas bara syster bestämmer sig för att titta förbi! Saknar henne också.

Har upptäckt att Ares inte är så glad på mig, varje promenad vi tar så måste jag dra med mig hunden. Vem trodde att man skulle behöva gå och dra en 2årig schäffer runt?! Nej du, han var inte så förtjust i min idé att börja springträna. Ja, ni läste rätt.. Jag, Lisa ska börja springträna. Har redan hållt på i två dagar nu. Korta intervaller och upptäckt att jag kan mer än jag tror. Nästa vecka ska det bli en tur upp till hemlingby för att se vad kroppen verkligen klarar av i springstil.

Nej, tåget kallar!!!
Ha en toppen helg i solen gott folk!

Fredag eller?!

Känts som lördag eller något likande idag men det har varit en riktigt bra dag, började dagen med en tidig långpromenad med Ares då vi även sprang en bit. Mycket skönt. Sen frukost och massa bestyr, har även hunnit med fler promenader och en tripp till tandläkaren. Snabbt blev man 235 kr fattigare, men det är ju billigt tack vare de där bidraget från försökringskassan. Toppen tycker jag!! Kycklingsallad till middag och sen en promenad till Dollarstore för hundgodisköp. M och jag köpte även en varsin glass. så mysigt väder idag har det varit så en stund i gräset på innergården blev det också. Imorgon däremot ser jag fram emot en stund i solen hemma i Storvreta. Kanske ska slänga ner lite lättare kläder så solen når min bleka kropp. Vore toppen att få lite färg så här innan sommaren. Ares och jag åker faktiskt tåget ner mot Uppsala imorgon. Ska bli kul att träffa mor och far lite och så får dom lite hundkärlek också som inte alls är fel. Blir grillat imorgon också så det tackar man ju verkligen inte nej till! =)

På återseende... ;)
Kramkram

Bokad!!!

Yes, nu är resan bokad. För två år sen ganska precis, så var jag i Krakow med klass Sp3c på klassresa. En resa jag sent glömmer. Js smått panikartade humör på flyget, alla sjalar, alla dessa kringlor, den underbara känslan av att vara fri... Listan kan göras lång, det var en avslutning på gymnasietiden och jag blev nog lite mer den jag är idag efter den resan. Js och mina shoppingrundor i gallerior. Den otroligt konstiga känslan av att stå i Auschwich koncentrationsläger och bara se allt..... För att komma till poängen med denna återblick så är som sagt resan bokad. Jag ska ta med mig min kärlek ner till Polen och Krakow. Vi har bokat det billiga flyget och ett jättesött hotel i närheten av planty. Lovely!! Jag sa när vi åkte därifrån att ja, en dag ska jag nog tillbaka, eller ja haha så där säger man ju ofta bara. Men M och jag pratade om det och nu är allt fixat. Den 29 juli åker vi söderut och det ska bli riktigt kul. Blev riktigt billigt så vi kände att vi ville unna oss det eftersom bejb kanske flyttar i höst. Så nu är sommaren planerad i stora delar men det finns ännu rum för spontanitet!! =)

Börja jobba 8 juni
Marcus student 12 juni
Midsommar ska firas i Härnösand
27-28 juni Scrappmässa i Leksand
29 juli - 3 augusti Krakow

Ja, jobb har jag fixat, inte dock på stället jag ville från början men vadå det handlar om sju veckor, en sommar till efter denna och sen kanske om man har tur så är man lärare och har sommarlov!!! Vore det inte underbart så säg! Innan dess är det massor som ska ske och detta kommer nog bli underbart!!

Motivationen börjar komma tillbaka till mig, dags för att ta tag i verkligheten!!
Jobb imorgon och därefter en långpromenad med vovven. Sen är det helg och jag ska nog se till att hitta på något skoj!

Sov gott!!

Look out!!!

Ja, bloggen ser lite annorlunda ut och det tackar vi snälla kusinen elin för!! =) Iaf, vi hämtade Ares igår så nu är det inte så tomt här och dessutom får jag alltid promenadsällskap. Mycket trevligt!! Ska nog ta en till runda med grabben snart, väntar bara på att maten i ugnen ska bli klar. jag är förberedd och lagar middag tidigt så det bara är att värma sen. Lasagne blir oftast bäst då... har jag för mig!? Kors, jag gör lasagne, fast som vanligt kan jag inte hålla mig till recept så det är kyckling, svamp och morötter i. Blir nog mumsigt!! =) Blev inge besök från svärmor idag utan det får vi ta någon annan dag.

Imorgon är det annat som gäller, ska tillbaka till min söta lilla fyra och vicka för Zarita. Kommer bli så kul!! Sen är det helg och det kommer nog bli lovely, hoppas på bättre väder så jag och Ares kan spendera några timmar på innergården. Avundsjuk på Marie och Jonas som åker nedåt mot småland och får uppåt 23 grader!! Fruktansvärt orättvist!! ;)

Nej, mat var det som sagt...

Söndag

Söndagar har en speciell känsla över sig, eftersom alla tycker man ska ta det lugnt och bara vara hemma på söndagar blir ju jag totalt tvärtom. Eftersom jag både behöver städa och plugga så vill ja så långt bort från lägenheten som möjligt. Jag tog mig ut till Bomhus, fick lite kaffe och satt och prata ett tag. Skönt att få göra lite annat. Ska fixa lite med fallen och sen fixa lite i köket. Kommer nog bli bra ska vi se. =) Trött är jag.... Vet inte varför.... Mätt.... precis ätit middag!

Behov av att göra något annat värker fortfarande i mig!!! ;-)

Hofors

Väntar nu bara på att älsko ska komma hem så ska vi ge oss iväg i bilen mot Hofors. Ut till ingenstans ska vi men middag väntar det där och börjar bli hungrig nu så det ska inte alls bli fel inte!! hjälpte Ida och Björn att flytta idag också. Var jobbigt med trappor men gu vad fin lägenheten har blivit. Älskar tapeten i vardagsrummet. Mycket, mycket avundsjuk på den. Älskar randigt och vill ha den där bruna färgen!! ;)

See u later....

Motivation tack!!

Ja, här står det rätt still i den kolumnen. Nej, det är dåligt på alla håll måste jag erkänna. vet inte om det bara är vanligt "vill ha sommar"-ångest eller om det bara är ångest över skola och allt annat. Iaf, fick ett erbjudande om lite vick framöver. Vi får se hur det går framåt med det!! Något positivt i livet och därför kan jag inte släppa det.

Nej, soffan väntar. Har smackat i mig en underbar kräftsoppa nyligen! Soo lovely!! =)

Onsdag

Onsdag och ja, imorgon är det påskhelg. Ska åka med min kusse till Alunda där en eftermiddag och middag väntar. Träffa lite släkt och även familjen. På lördag blir det nog Västeråker och bara lite slapp. Antar att det blir mer påskmat. Oik... kommer bli så mycket mat i helgen. Måste gå låååånga promenader. Gick igår först på morgonen själv i 45 minuter och sen gick älsklingen och jag en lång promenad på 1,5 timme. Mycket skönt och välbehövligt. Jag blev lite irriterad imorse dock när denna vecka inte gått så bra. Men,men det rullar framåt. Måste nog köpa ett gymkort igen... saknar att svettas lite på gruppträningar.. Får se vart kortet ska inhandlas bara... ;-) Något tips?

Tror jag kommit in i en svacka i skoltänket... är inte kul att gå kurser som är totalt värdelösa och det då känns som man bara kastar bort pengar på, Nej, tack ingen mer spec. pedagogik på högskolan i gävle... Nästa vecka på torsdag och fredag ska jag jobba i förskoleklassen på Strömsbro. Ska bli väldigt kul, så roligt att dom ringer mig när dom behöver vikarier. =) Blir riktiga heldagar och det ska bli väldigt spännande.... =)

Nej, viktigare saker för mig nu!!
Kramkram

Söndag?!

Söndag, känns inte riktigt som en sådan dag där jag har ångest och inte vill vara med. Nej, detta är ingen söndag. Iaf, mamma, pappa, mormor & farmor kommer om en stund. de blir fika, middag och säkert lite mer fika. Kommer bli trevligt! Undrar bara hur jag ska underhålla folket i några timmar. ;-) Har bakat scones så det luktar underbart i lägenheten. Mums!! Nej, kanske annat att göra...

På återseende....

Lördagssysslor

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle sova bort hela förmiddagen men oj så fel jag hade!! Micke peta på mig vid elva och undrade om jag tyckte det var dags att gå upp. Jag som alltid får sån ångest när jag sovit länge flög upp ur sängen. Snabb frukost och promenad ut till Bomhus, underbart väder så tjocktröjan åkte av och jag hoppas en gnutta grund ska börja lägga sig inför sommarn. En stund i solen i Bomhus och sen promenad hemåt för att sen bege sig mot affärn och handla. Sen har jag och älsklingen ägnat oss åt städning. Jag skäms över hur stökigt det varit i någon vecka nu. (räcker någon vecka??) Jag som har städat så mycket på jobb och sånt borde veta bättre! Men nu luktar det friskt och är riktigt fint i lägenheten. Skärpning Lisa!!

Nej en sista check om mopningen blev bra sen så slapp innan folket börjar komma. =)
Trevlig lördag!!
Kramkram

Onödigt vetande...

Ja, städmani verkar det bli..... nej dags att ge sig av mot kåren snart!!!

Suck!!

Inge vidare positivt på Grolls inte.. Nej, han lät mer sur för att jag ringde och undersökte saken. Jaha då var det väl till att tacka ja till Uppsalajobbet. Ringde Städmani nu som min sista utväg. Får se om dom har jobb till mig. Då får jag iaf vara hemma med min älskling!! Men, vi får se hur det blir.. Börjar bli riktigt nervig av sommaren nu. Trodde inte jag skulle säga det men, usch sommar håll dig borta!!! :P

Trubadurkväll

Fredag och trubadurkväll ikväll. Kommer bli jättekul, lite nervöst och spännande är det eftersom man inte vet hur det kommer gå. =) Men det kommer nog gå finfint! Haft det rätt lugnt i skolan nu och ja, jag har bara slarvat att uppdatera. Händer inte så mycket heller för den delen så då vet jag liksom inte. ;-) Iaf skatten räddade min sommar. Kanske jag sagt tidigare... Sommarjobben gör mig galen. Blir så nervös när jag inte vet! Plus att jag måste lämna svar till ett jobb jag helst inte vill ha men blir tvungen att ta om inget annat ges. Måste kolla runt lite först. Måste lämna svar idag. =( Då blir det Uppsala för mig om jag inte får positivt svar från Grolls... *håller tummarna* Ska ringa dit snart, butikschefen satt i telefon så skulle återkomma... Nej nu är jag för nervös för detta!!!!

Återseende....
Kramkram