Just onsdag.

Ja som om man inte kunde få nog av onsdagar så var det inget ind. val på fyrishov utan vi fick gott gå tillbaka till skolan och komma 50 minuter försent. Men iaf sen så satt man och sov på kulturen och senare lunch m. absolut inget att göra. Fick då reda på att Staden var inställd så det var bara att sitta lugnt ner och vänta på geografin. Hade iaf roligt m. johanna o gorgin =) sen skulle man vara duktig och ha möte med elin om pa gruxet och det gick väl fint och tilda & jag kände väl iaf att det här kommer kanske att funka trots allt. (detta trots att lilla lisa är då inte fullt så intresserad men det talar vi inte högt om). Sen geografi m. massor att göra och lyssna på. Gick endå rätt fort och vi kom entligen iväg från skolan, lunkade fram med johanna tills det var dags att springa till bussen och hon in på hm.
Och inte nog med det så var det en av dem jobbiga, dumma, nya bussarna som är så hårda att sitta på. Men kom iaf hem tillslut och fick pusta ut två sekunder innan jag insåg att denna vecka aldrig kommer ta slut, massor att göra och ingen tid. Imorn lär det ju inte bli mycket gjort... Attans... :P
Nej om man skulle ta sig i kragen och arbeta lite med lab. rapporten ett slag. Och sen då kämpa på med allt annat om man får orken från något oväntat håll.
För att tala om något roligare så kommer då moster ner i helgen så vi ska väl käka lite mat ihop och umgås med dem. Syster kommer då oxå ut och man får pussa litegrann på linus.

Iaf så tycker jag johanna är bäst =)

Tjing så länge!

Tisdagsledig

Ja ännu en ledig tisdag till min fördel. =)
Åkte in tidigt iaf, gäsp... hade körlektion och var tvungen att åka in redan med 8.50 bussen. Så det var bara att ta sig upp när klockan ringde. Hade en great körtimme med sture. Körde runt en sväng i stan och hade det skoj.  Ojsan vad det närmar sig. Vi får se hur dt går... Känns rätt bra måste jag då tyvärr säga haha (tyvärr... ja för det ska ju inte kännas bra, då går det skit)
Senare var det stan som gällde, gick en sväng och hitta en ny sportbh.  Just what I needed. =)
Kvart i tolv stod jag nere vid busstationen och kikade efter systers buss. Jag, hon och Linus sprang runt på stan och kika på bebiskläder. Finns så mycket mys om man bara hade obegränsat m. pengar... Någon som har det?! Så kan dom ju skänka en krona eller två. Här är det väldigt tomt i plånboken måste jag säga. Men snart är det pengar som kommer in på kontot =D
Ska väl iväg till affären snart och handla lite käk m. mamsen och senare träningsdags. Och imorn första idrottslektionen för perioden. Ska bli najs =) Morgondagen blir nog rätt lång är jag rädd genom att vi ska arbeta m. PA efter skolan... Vilket jag inte är fullt så haj på men det pratar vi tyst om.


Nej dags att ta tag i våra liv!

Sacomässa

Ja idag bar bussen iväg till älvsjö och kikandes givk vi runt, runt, runt massa montrar m.m. om olika yrken och utbildningar. Gjorde en otroligt snurrig måste jag säga. Men man fick iaf en ledig dag utan matte och sådant jobbigt. Vi hade iaf en relativt trevlig dag.
Usch nu börjar det närma sig, läskigt... inte så kul för magen måste jag säga. Men vi får se hur det går! :)

Nej dags för att ta för sig något annat.
Tjing!

Otroligt Sega Måndag

Vakna av klockan ringer och tror inte det är sant, tror jag sovit otroligt lite inatt plus drömt massa mysko drömmar. Väldigt enerverande...
Visade sig att lite planer för veckan skiter sig, inte så bra måste jag säga men man får väl stå ut endå.
Träffade mamsen på stan idag iaf och kikade runt litegranna :) Mycket trevligt tycker jag.

Tycker det är så tråkigt att det blivit så här, saknar dig iaf så att du vet.
Vet att det delvis är mitt fel. Gjort är gjort. Skulle iaf behöva prata med dig.

Saker och ting är som dom är. Kan inte göra så mycket nu i efterhand åt dom...

Onsdag.

Ja denna dag har varit lång, fast vi hade bara två lektioner och slutade rätt tidigt så var man tvungen att sitta kvar för att planera och vänta på körlektion. Ojoj snart dags. LÄSKIGT!
Papsen var med iaf, och det gick fint.
imorn blir det nationellt prov i svenska som gäller och så PA-jobb. Låter inte så värst lockande men det får gå endå. Emelie och jag är bäst så bara är det, vi greja klart allt på filmen långt innan lektionen sluta. Usch vad vi är duktiga! =)
Helgen ser ut att bli trevlig, så ser det iaf ut i kalendern. Och månaden kommer nog gå fort ser det ut som för det verkar vara rätt fullt med saker att göra. Låter bara trevligt tycker jag! Så snart är det jullov och mysiga stunder. Bara 31 dagar i skolan och sen är det lov! =) Låter underbart i mina öron.

Nej dags för något annat att ha för sig!

Sista dagen...

Ja söndag idag och sista dagen på lovet. Rätt trist, har ingen som helst lust att gå tillbaka till skolan för att sega sig igenom massa tråkiga lektioner. Men för att citera johanna så är det väl bara att bita i det sura äpplet. Umgicks med mamma och pappa igår, trevligt. åkte till syster och hälsa på en kinkig linus. Han hade inte en av sina bästa dagar precis. Kikade även på Djävulen bär prada, hmm måste säga att jag är besviken. Boken är tusen gånger bättre!

Ja vädret i helgen har varit toppen, hur mysigt som helst. Tyvärr höll det inte i sig tills idag, slask och väldigt trist väder. Man får väl hoppas på mera snö senare då. Iväg till farmor om sisådär någon timme, fyller år så man ska träffa tjocka släkten och umgås. Trevligt måste jag säga, länge sen sist.
Måste ringa foppsen sen, blir svårt ikväll genom att hon jobbar men iaf. Får försöka i veckan. Ville bara säga att du är en ängel så att du vet. Saknar flickorna mina, men för att jag ska träffa dem alla just nu så måste det bli skola och jag har absolut ingen lust med det. För det är tråkigt. Plus jag har varit sjuk endel så jag har noll koll på läxor och sånt, Läskigt.

Nej om man skulle lägga sig och läsa lite spännande bok eller något, kanske kika lite på dumburken eller så. Eller man kanske ska försöka läsa den där boken från skolan, vad det nu var den hette, just ja Doktor Glas. Kikade på första kapitlet... BORING!! Men man överlever nog. Nej men seriöst nu om man ska ha något vettigare för sig än att sitta här.

//Hoppåhej!


För att kommentera en kommentar; hade man vetat vad det var så tror jag flera än jag hade tvekat reällt. Bara idén är sjuk. är väldigt tacksam för hjälpen efteråt men, ja som sagt var. prata med andreas så förstår du hur allvarligt det var.

Trust?!

Ja man trodde det kunde vara en bra grej att göra. Men så fan heller, vilket himla dåligt skämt de där var! Så fruktansvärt elakt. See u in hell! Eller ja du kommer då inte så mycket av mig i den närmsta framtiden. Så otroligt dåligt skämt, undrar om ni hade tyckt det var lika roligt när det hände er?!
Tack för en otroligt dålig kväll iaf!

Man fick väl vara glad att man hade lite trevliga vänner som kunde hjälpa till!

Snö ute, om man kanske skulle gå en promenad senare när man fixat hem sin jacka igen. Låter som en skön idé. Umgås med familjen blir det nog idag. Titta på någon film eller så. =)
Plus att inte svara i telen någon, inte ens en enstakaste gång!

Tanke.

Att det alltid slår ner på en....
Att det aldrig blir som man tänkt sig...
Att man aldrig kan få vara glad utan att må dåligt inombords...
Om man bara kunde få bara vara...

Torsdag.

Ja då var lovet snart slut, men måste säga iaf att jag haft ett bra lov =)
Hade mycket trevligt igår på krogen.
Ja lovet har iaf då gått rätt fort.

Måndag: Var på stan med Johanna och köpte lite partytoppar och shoppade runt lite allmänt. Åt en enligt oss klassisk lunch och drog senare iväg och klippte mig. bara 140 pix totalt överkomligt måste jag säga! Kilade hem senare och åt lite mat och drog iväg på träning som visade sig vara onödigt pga att jag fortfarande vid det läget var sjuk tydligen så jag orkade knappt kämpa på. Andreas kom undertiden jag var på träning och senare kikade vi lite på tv och somna sött.

Tisdag: Vakna tidigt av väckerklockan och andreas bara vände sig om i sängen och somna om. Jag och mamma begav oss iväg till estocolmo och irrade runt där hela dagen. Mycket trevligt plus bra motion =)
var precis vad mamma och jag behövde. Kom hem tillslut efter massa knas.

Onsdag: Upp tidigt igen, puhh.. jobbigt att vara upptagen. Iväg till stan i snöovädret för att åka till tilda. Senare hon, jag och johanna ner på stan och gick nästan baklänges för att slippa snön i ögonen. Väl nere på stan så kikade vi in i nya skopunktenaffären och såg direkt massor av skor vi ville ha. Vi mötte upp andra johanna och drog iväg för att kika om dinsko hade några fina pjuk. Jo vi hittade vinterskor och så köpte vi lite festskor på skopunkten. Senare var det dags för körlektion i snökaoset. Fick en tidigare lektion så det var bara att bege sig iväg till larssons, och lektionen gick kanon! Så bra det gick att köra i snöovädret! Finfint, plus kunde fickparkera toppen tyckte han! =)
Sen var det bara att trippa ner på stan för att träffa jocke. Och vidare sen upp till gränby för mat och makeup-time inför utgång. Kvällen vart riktigt lyckad och hade superkul med massor av trevligt folk!
Enligt mig var kvällen iaf toppen!

Torsdag: vakna hos tilda mådde toppen till skillnad från några av dem andra.
Bussen hem vart det iaf.

Nje, skepp o hoj!