inaktivitet.

Efter en vecka i Härnösand och jobbstart blir det lätt så. Ialla fall för min del så är det lätt hänt. Ja, veckan i Härnösand var mysig, vi tog det lugnt, hjälpte till med bryggbygget och klippte gräset. Efter att jag klippt den enorma gräsmattan så upptäckte jag att såklart där satt skavsåret. Ja det fick jag dras med hela veckan. Typiskt! Midsommar var en toppen dag med sol och mat ute. Grillning på kvällen och underbart väder. Veckan gick faktiskt fortare än jag trodde och plötsligt skulle vi hem till Gävle och jag vidare till Uppsala. Det blev en snabb packning i Gävle för mig och vidare på ytterligare ett tåg till Storvreta.

Igår började min jobbperiod på Saneringsentreprenad. Blev rätt tufft att kliva upp långt innan sex igår morse. Men pappa lovade mig bilen så det blev lättare att gå upp idag. =) Ordningen var återställd och jag var tillbaka på värmeverket och block 5. Haha, timmarna går faktiskt fort där, även om man inte tror det.

Nej, alldeles för dålig fantasi för att skriva..
Detta får räcka för idag!!



Trevlig kväll!
Lisa

mormor går fortare...

Jobb i går och det gick väl helt okej, dock var människan jag jobbade med gick otroligt sakta. Vi hade ett stadsschema där vi gick omkring på stan och städade lite kontor. Ja, att gå mellan ställerna tog typ tio minuter. Det var så drygt! Och då skulle vi typ bara till andra sidan rådhustorget! Suck!

Jaja, nog om det. fick iaf sluta tidigare eftersom dom hade inget jobb åt mig. =) SKönt, igår tog vi bara det lugnt. Idag ska jag åka iväg. Till Storvreta. Det är värst vad jag flyger runt, runt. Men det är rätt skönt ändå. =)

Packa ska jag göra nu!!




Tråkigt inlägg men ja, ibland är det så. ;)
Trevlig helg!
Lisa

inte som jag tänkt mig.

Gårdagen blev då rätt knäpp. Jag kom hem från Uppsala. (ja det vet du redan) och så skulle jag och marie bege oss iväg till XL för att kika på tröjor. Nej då var det stängt pga utbildning. Skulle öppna sen vid två. Ja vi drog ner på stan. Käka lunch och köpte massa roliga saker som ingen av oss egentligen hade råd med. =P Sen så cykla vi åt var sitt håll och möttes sen någon timme senare vid XL, ja vi tveka ett tag att cykla eftersom det öste ner. Men vi tänkte att det var vår enda chans. Iaf när vi kommer dit, totalt genomvåta, har inte logotypen kommit. Nehe. Usch vad arg jag var. Gick in på Willys och handla lite, sen hem. Micke och jag bestämde oss tillslut sen när det slutat regna att sticka och handla lite. Vi cyklade på och det var faktiskt rätt mycket uppehåll. Nej dagen var knäpp, iallafall i mina ögon.

Idag har jag allafall jobbat, tråkigt men sant. Pengar i slutändan.
Nej.. tvätten väntar!


Trevlig kväll!
Lisa

in i byns mitt...

Åkte då som sagt till Uppsala igår och mötte upp syster. En kram i farten och sen sprang vi bokstavligen till bussen eftersom mitt tåg var så försenat. Till dagis kom vi iallafall i tid och hämtade upp Linus. Han sken upp när han såg mig och utbrast.. "Lia" =) Efter blöjbyte och vinkningar till dagisfröken kom vi iväg mot bussen. Skolbussen med massor av barn som skulle hem. Väl hemma var det snabb promenad in eftersom det blåste så vi höll på att blåsa bort.

Mysig dag/kväll med massor av saker. Rulltårtsbak, pajbak, gungning och pelle svanslös. Imorse åkte vi till dagis, sa hejdå åt Linus och åkte in till stan. Väntade på tåget och förstod inte riktigt var det skulle gå ifrån. Haha, inte visste jag att dom byggt en ny platå.. Jaja, på tåget kom jag och idag ska jag väl bara ta det lugnt, skriva klart arbetet och åka och kika på föreningströja. Micke är väl hemma om några timmar. =)



Nej, åter till Våra Bästa År!
Lisa

Blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Ja, gårdagen blev det händelser på händelser... =) Bänkade mig framför Våra Bästa År och var förväntansfull eftersom det var ett tag sen jag sett ett avsnitt. När programmet pågått i typ, fem minuter ringer det på dörren... Det var Dick, vår fastighetsskötare... Jaha, där rök det programmet han skulle kika på lampan i köket och bänken.. Jaha, han gick lagom till det slutade.. Okej, sen fixade jag lite med skolarbetet och sen närmare ett när då dagens avsnitt skulle sändas.. Jo så klart tio minuter in i programmet kom han igen! Nej, typiskt... Ja det programmet tog också slut... =( Jaha, nej den underhållningen fick jag inte! Marie kom och käka middag med oss. Sen begav vi oss till Bomhus, lilla Robin hade öppethus på skolan. =) Vi gick hem till Eva och Lars en stund. Promenerade hem och handlade lite på vägen hem. Det gick bättre att sova inatt iaf. Skönt så skönt. Ska städa lite nu innan jag ska ta tåget till Uppsala. =)




Ha en fin dag gott folk!
Lisa

Tidig måndagmorgon.

Inte mycket sömn i natt, varken Micke eller jag kunde sova. Det var varmt och Micke hade tanken i huvudet att han skulle upp tjugo över fyra. Vi låg nog bara och störde oss på varandra. =P Ialla fall så hade jag bestämt mig att gå upp tidigt och gå en rask promenad genom boulongern. Var skönt att komma upp i tid och få lite motion. Varmt och skönt var det ute. Solen sken och jag gick i parken och nös. Nej, allergitabletten hade inte satt igång att värka än. =P Ja, idag blir nog en rätt lugn dag, ska skriva mitt PM och sen bara kika på Våra Bästa År. Marie kommer förbi och käkar middag. Det är väl den stora händelsen. =P Ska tvinga ut micke på promenad ikväll också. Åker faktiskt till Uppsala imorgon. Ska ut till Västeråker. Ska bli mysigt, träffa syster och så.

Nej nu ska jag se på fredagens Våra Bästa År!




Ha en toppen mysig dag i solen!
Lisa

Sommarhelg.

Lång helg men som student är det inget ovanligt. Jo i torsdags var det sista lektionen med Svante och då gick vi igenom några böcker som skulle analyseras. Som vanligt var det han som höll snackat igång även om han varje gång säger att det är vi som ska diskutera... Jaja, därefter köpte jag en efterlängtad higsallad. Smaskens, visade sig dock att tid det hade jag gott om så gick hem och åt salladen innan jag skulle iväg till tåget. Iväg till storvreta för student. Lilla Karin blev ju faktiskt stor. Trevlig tillställning med god mat och massa folk och paket. Kvällen avslutades med tv hemma i soffan, drickandes lite Pepsi. =) Gick en långpromenad med mamma och pappa sen på förmiddagen på fredagen. Tåget gick ju inte hemåt förrän halv ett. Oj vilket fullt tåg. Tur att jag fick sitta ner efter ett tag. Varmt var det! Sen blev det en snabb fika på stan med mickes polare Jocke och hans flickvän Susanne. Promenad upp till Fjällbacken för inhandling av middag. Grillning stod på menyn. Supergott och jag blev mätt i magen. Vi spelade lite sällskapsspel och drack lite gott. Film kikade vi på, tur att jag sett den förr eftersom jag somnade i Mickes knä.

Ja jobbat har jag gjort i helgen också, både lördag och söndag. Igår var vi ut till Bomhus och grilla. Busa med Ares och spelade lite volleyboll. Hahaha träningsvärk har jag. Haha, inge vidare tränad i låren för snabba och korta starter. =) Idag har det bara varit jobb, bilen läcker så jag har varit nervös hela tiden att den skulle koka. Men tur hade jag och otur kommer väl någon annan ha i veckan. =P Nu ska vi äta en sen middag. Trötta och varma.... Tur att det inte är tvång på att röra sig i värmen. Det räckte det jag behövde röra mig på jobbet i de varma tågen. Fy vad det var svettigt!

Ja just ja, Micke hälsa. =P


Trevlig fin söndagskväll!
Lisa

Onsdag.

Dagarna går och jag står faktiskt still, sjukt vad dagarna går fort. Är mycket jag skulle behöva hinna med. Men anar redan nu att det är nog en del saker jag får strunta i. =P Imorn är hela dagen borta, först lektion och därefter ska jag med tåget hem till Storvreta. Fullt upp. Idag blev det faktist en lugn dag, tvättade en maskin imorse och sen var jag på stan med Carro. Käkade lite lunch, åt glass och bara myste omkring. Skönt. Sen har jag väl inte gjort mycket... =)


Nu ska jag packa väskan!!
Trevlig kväll!
Lisa

Måndag.

Blev riktigt besviken när jag såg att vinden bokstavligen hade vänt idag när jag klev upp ur sängen. Har fått en hel del gjort idag, pluggat, fixat mer på albumet. Det är kul när det går bra. Vi var även med Ares till veterinären idag för en spruta. Vi passade på att handla och köpa blomkrukor. Ska plantera om i veckan. Nu är det bara jorden som saknas... =)

Skola imorn hela dagen, blir nog okej. Kommer visserligen ledsna totalt! Men sånt får man tåla, nästsista dagen sen är det sommarlov. =) Ska bli underbart skönt faktiskt!



Nu är det two and a half men!
Ha en skön kväll!
Lisa

Du gör min dag!



Du är viktigare och värdefullare än du tror!
Ditt stöd och din kärlek gör livet mycket lättare.
Snart 8 månader ihop och dagarna blir bara bättre och bättre.

Du gör mer än du tror!!!
Älskar dig! <3


Din Lisen


Varm dag!

När jag och älsklingen klev utanför dörren utanför vår lägenhetshus blev vi så himla förvånade. Dom som varit hos oss eller är medvetna om hur det brukar blåsa kallt utanför oss eftersom vinden ligger på ifrån havet. Nej, nu var det från stan det blåste och varma, varma vindar var det. Hur underbart som helst! Vi gick en omväg upp till fjällbacken för att ja köpa filmer. Sen blev det en isglass på vägen hem. Smaskens, men jag måste säga att jordgubbarna lockade.

Senare idag satt vi nere vid vattnet med fötterna snabbt doppande i. Jag måste verkligen pointera att det var snabbt! Haha, kallt var det i vattnet. På andra sidan ån syntes en kille hoppa i vattnet. Haha både jag och Micke rös av tanken. Har kommit igång med scrappandet igen. Kul, men är i behov av fler bilder. Ja, vi får se hur det blir. Fint blir det iaf tror jag.

Morgondagen blir lite blandad. Träna, plugga, veterinären med Ares och sol, sol, sol hoppas jag på.




Åter till tvn och min nektarin
Sov gott!
Lisa

skön helg

Haft en kul helg med massor av händelser. I fredags började jag dagen med en snabbis på stan för att inhandla ett par byxor, blev även två linnen. Mycket bra. Även en söt liten aftonväska som jag nu älskar!! Därefter en snabb tur upp till strömsbro för att lämna lite böcker, hälsa på min VFUplats. Hela dagen därefter låg jag och Elin i solen i Boulongern och kikade på beachvolleyboll. Mycket kul och härligt, dock slutade den tiden men att jag insett att jag glömt att smörja in mig och då klart bränt mig. Men sånt får man tåla, ja sen blev det middag på nian och hem för fixning och därefter mot Linda för att senare bege sig till Hanna. Blev en lyckad kväll som avslutades på ett fullsatt kåren där det var tunntömning. Mycket kul och en himla massa folk! =)

Gårdagen blev mycket lugnare, jag och Micke var ute i Bomhus hela dagen och satt hemma hos Eva och Lars där vi bara tog det lugnt i solen. Käkade lite grillat och bara mös. Underbar dag!

Idag tror jag det är närmare trettio grader ute och jag älskar det, dock kan jag inte sitta i solen så mycket.. Jag är alldeles för röd fortfarande! =P



Ha en underbar dag i solen!
Lisa