Söndag

Även fast det är lov veckan som kommer, tycker jag inte om känslan av söndagar....
Men man får väl stå ut genom att man endå är ledig imorn. Ska iaf träffa lillstrumpan johanna imorn. Ska bli kul och kika runt på stan med henne =) Undrar hur kallt det tänker bli imorn, förhoppningsvis inte så värst... men det ordnar sig nog. Blir nog en skön lov vecka detta iaf får vi hoppas.

Solen skiner och det är typ 3-4 grader ute. Burr.. tur att man slipper gå ut!
Fast det skulle vara skönt med en liten promenad visserligen men då måste man ju gå ut oxå.

Nej sitta inne och titta på dom fina träden blir bra för mig!

Höstlov!!!

Ja äntligen är det lov och man får pusta ut litegranna iaf, tills man hör från olika håll att man skulle pluggat lite möjligtvis...  Men det löser sig nog det med.
Har varit ut och kört lite me papsen idag, gick väl bra. körde på motorväg.. Läskigt =)
Ska väl träffa andreas ikväll då, men det är långt till kväll =(
Väldigt långt måste jag faktiskt säga!

Men jag överlever nog!

Sjukling...

Ja det kan man lugnt säga, inte skoj alls detta att vara hemma och bara stirra in i väggen för det är allt man orkar göra. Har suttit och pluggat lite oxå, det tar ju inte fullt så mycket på krafterna iaf. Men endå...
Måste iaf ta mig till skolan imorn genom att jag har prov och att ja, jag borde det.

Iaf så kilade jag hem igår efter filmkunskapen, kände att jag inte klarade mer. Och visst johanna typ tvingade mig att gå hem. (hon ville ju inte bli sjuk hon oxå) Iaf så var det rätt skönt att bara vara hemma igår och även idag. Visserligen måste jag ju plugga endel men har rätt ont i halsen så det kan väl vara bra att vara tyst. =) Skönt så skönt att det är lov nästa vecka.  Kan verkligen behövas vara hemma och bara ta det lungt och slippa skolan på heltid en vecka iaf.

Se hur helgen blir då, imorn ska ju syster och linus komma ut, se om hon vågar ta sig ut i ovädret som ska komma... Plus att jag måste hålla mig borta från sötnosen då så han inte blir sjuk han med.

Man får väl se när man får träffa andreas då oxå genom att han nog inte har lust att bli sjuk när han äntligen får börja träna litegranna igen. Men men, det blir nog bra de där =)

Dags att börja plugga igen nu.
Tjing så länge!


Tisdagsledig

Ja det var bara att kila upp ur sängen när mamma ropa, okej jag hade sagt åt henne att väcka mig. Men det kan ju vara bra ibland att komma upp ur sängen i någorlunda skaplig tid.Har iaf suttit och pluggat i en timme nu och känner mig jätteduktig. Fast skulle behöva skriva klart min artikel men kände att jag behövde en liten paus så jag kan få lite ny kraft att skriva igen. Men det ordnar sig nog, får vi hoppas. Ja det var ju skönt att vara ledig idag så man hann göra lite saker som skulle gjorts för länge sen visserligen. Men man måste ju jobba någon gång och den gången blev nu. Har en hel del annat som oxå ska göras sen så man får väl ta och sätta igång med arbetet igen snart måste bara komma på en bra fortsättning på innehållet men det grejar sig nog sen.
Träning igår var mycket trevligt. Behövdes tränas lite granna. Funderar på att gå ikväll oxå men vi får se hur långt vi har hunnit i dagsplaneringen. =)

Nej på återseende...

Söndag

Ja nu börjar det kännas i kroppen att det är dagen med stort M imorgon... Måndag. Usch varför ska man ha sådan skolångest. prov och inlämningsuppgifter ligger framför en på bordet. Inte skoj och endast en vecka kvar till lov. Kan man stå ut utan att smita ifrån?! Det får man väl se men man ska väl försöka antar jag. Okej det borde väl inte vara så svårt att sätta sig ett tag och plugga?! eller...

Iaf så har jag haft en mysig helg, umgåtts med andreas och familjer. Igår åkte vi till boländerna, köpte ny vinterjacka =) så fin alltså! Sen drog jag hem till älsklingen och käka lite middag och hjälpte stefan sätta ihop nya köksmöbler =) Tänk så illa det kunnat gått...
Hjälpte andreas inse att sladden till datorn var pajko så dom inte kommer in på nätet. (med pappas hjälp till viss del) Kikade på nya beckfilmen efter en tripp till konsum för lite lördagsgodis. Bra film som jag ska avråda vissa vänner att se...
Vakna imorse av att någon låg och tjata om att han ville äta frukost. Det var väl bara att kila upp ur sängen det då. Med en lite oro i magen av att det är söndag idag. Mycket deprimerande. Skulle för min del gärna vara lördag hela veckan =)

Fast man kanske borde ta sig i kragen då och sätta sig att plugga endel? Mycket möjligt men svårt att föreställa sig.
Ont i huvudet, kan bero på diademet eller så att det just bara är söndag idag. Svårt att veta...
Ledig på tisdag iaf, vilket innebär massor av plugg och sånt onödigt som man inte vill veta av. Jobbigt värre måste jag säga. Men man får väl stå ut antar jag, men får väl förhoppningsvis en liten sovmorgon iaf! Visserligen var det bra med spanska på tisdagsmornar innan man hade annat eller var ledig för då kom man upp på morgnarna men man fick ju inte sova något heller vilket inte heller var så bra.
Nej man ska väl se till att dra sig härifrån så man kan göra något annat...

Ha en skön söndag nu och tänk inte på att det är M-dag imorgon...

Tisdag hela veckan.

Ja fick se Al Gores film idag med skolan, sjukt hur läsktigt det är.
Det är ruskigt hur våran framtid ser ut.
Man blir riktigt mörkrädd när man inser allvaret i allting, men känns som att jag just nu inte gör så mycket för att skada miljön så mycket... Eller?!
Ja iaf så rekommenderar jag verkligen Al Gores film En obekväm sanning (eller var det otrolig..? ja något sådant iaf var det.)

Ja då borde man ha lite panik över allt som hänger över en just nu då, och som att jag inte har det då?!
Jo ganska reällt med nertungt är det nu.
Matteprov på tisdag, mycket tungt måste jag säga. plus en geografiuppg. som skulle varit inne idag. (fick dispans av läraren att lämna nästa vecka). Otroligt skönt... Sen filmprov nästa vecka. Hmm man kanske skulle tänka på att börja plugga på något iaf?! Eller är det för mycket begärt?
Iaf så tror jag det blir bättre någon gång.

Aså det är mitten av oktober, snart november och då är det inte långt kvar till jul och sen är det vår och så tar vi studenten. Oj tilda och jag måste sätta igång med vårat Projektarbete.. hmm jobbigt. Men det fixar sig nog. Hoppas vi....

Ja snart dags för halkbana och uppkörning då... Hoppas verkligen det går vägen. Men vi får väl se hur det går! Blir nog bra det där. Men ska väl köra lite till först bara, bara lite till. =)

Ska träffa syster imorn med linus. Mysluncha eller något med henne. Ska bli trevligt!
Nej man kanske skulle ta för sig något vettigare att göra, som typ titta på tv eller något.

Hmm...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Hmm vi får väl låta det vara vid det då! =)

Att man inte orkar med skola kan det bero på lathet? Eller är det så att man blir helt tokig av allt jobbigt?
Jag tror på det sista, jag får typ prestationsångest av allting och klarar inte av något.
Arbeten och prov funkar bara inte för mig.
Ska försöka skriva på geografin imorn och kanske försöka få ihop en sammanfattning av filmkunskapen. Om jag har tur vill säga?!
Ne snart ska man ta och bränna lite fläsk! Dags att göra sig i ordning snart och kila iväg på friskis.
Ska bli skönt att få röra lite på sig.

Nje nu ska jag nog ta och röra på mig då.
Tjing ho hoj!


Imorn...

Ja imorn åker jag o tjejerna till Jämtland.
Ska bli så toppen kul alltså, har verkligen längtat efter det här. Att få komma iväg och bara vara! Ska verkligen bli jättekul. Kommer väl få svårt att somna ikväll bara för att jag längtar så tills imorn =)
Men det löser sig nog på något sätt!

Ja ne men det finns väl inte så mycket mer att säga =)
See u next week!
Bye,bye<3

Torsdag.

Fredag imorn, troligen.. hehe
Syster m. familj kommer väl ut hit imorn låter det som. =) Trevligt.
Helg igen, mycket trevligt måste jag säga.
Låter som det blir en bra helg iaf =)
Mysig.

Ne nu ska ja väl ta och göra något annat =)

en vecka kvar...

Yes om en vecka är vi precis på väg, då sitter vi på ett tåg på väg till Jämtland och myser!
Om bara två timmar och en vecka är vi framme i bräcke :) hihi
Kan knappt bärga mig, just ja de påminner mig om att jag måste ringa moster min! =)
ska påminna henne om att hämta oss vid tåget.

Hoppsan nu vräker det ner regn här på landet, massa regn. rätt skönt måste jag säga för då får man sitta och mysa i soffan och dega. Möjligen göra lite matteläxa eller något men inte någon gigantisk insats =)
Äta lite goda bullar och läsa lite i någon bok. Kanske kan tänka mig att läsa lite i filmboken så man har det gjort till viss del. Måste ju få MVG på film provet så jag kan få nå fint i betyg ;P hehe
Men det löser sig de där =)
Helg snart igen då, mycket trevligt måste jag säga.

En tanke

Ja lördagen blev helt okej endå. eller hur man nu ska säga.
Gick ut och gick med danne i några timmar, så skönt att få prata av sig visade det sig från båda håll.
Sen började det regna och vi blev blöta =)
Men dt var ingen fara, man har väl kläder.. haha, ne men började tillslut traska hemåt och det var med dystra steg...

Idag då, ja det blir en annan dag.

Jo visst är det bra med en annan dag men jag tror att jag önskar att allt vore så mycket lättare och ingenting var i vägen. Just nu vill jag bara det. Jag orkar inte sitta och vara nere eller bara ligga i sängen och stirra upp i taket. Det är alldeles för jobbigt för att orka med.