Träningsdags.

Ja. träning snart. Laddar lite med musik innan! Måste ju bli taggad som fan. Ska bli skönt! Imorn är det huvudstaden som gäller. Museum o sånt. funkar med rätt människor! =)

Nu hoppar jag iväg iaf!

Prinskorv

Ja, äntligen frisk. Back to school. Hmm... vet inte riktigt om jag tyckte om den idéen men det funkar. Får ju iaf umgås lite med folk oxå! =) Fick träffa johanna idag iaf. Vi tog oss en liten tur ner på stan på lunchen genom att prinskorv inte är det bästa vi vet direkt. Blev då vårt budgetställe donken. Mums mycket godare än prinskorv =) Sen tillbaka för tråkig lektion, mycket frustrerade att Kerstin håller så tråkiga lektioner för ämnet tycker jag är jätteintressant! Men så är väl livet...

Ja efter skolan var det en snabbpromenad ner på stan och kika på nya skor. Det vara värkte i mina fingrar o fötter efter nya skor! Tyckte jag behövde ge mina fötter något nytt =)
Gick iaf in i lite affärer och hitta dem mest snyggaste skorna jag någonsin sätt. (haha iaf för tillfället) Kostade bara 199 kr mycket billigt för sånna hetingar. Bad expiditen mycket snällt om att ställa undan dem till på onsdag. Mycket snäll människa! =)

Bussen hem gjorde att dagen blev mycket längre genom tankar och funderingar.
Nej matdags nu!
Träning senare.. Snyft förlorar min sovmorgon imorn! =(

Sjukling.

Ja, gårdagen var det PA som gällde. Ja första delen av dagen gick okej, klarade mig igenom det och vi pratade på. Sen blev jag mer och mer förkyld, sprang på toa stup i ett och snöt mig. Insåg att dagen inte skulle bli lång utan behav mig hemåt med min nylagade väska under armen. Väl hemma var det myskläder och sängen som väntade. Boken fick även den följa med för inte kunde jag sova inte. Middagen gick ner med lite tvång och sen var det stan som gällde även om sängen lockade mer. Blixtlåset på jackan min hade gått sönder. Otroligt ledsen var jag för det. Åkte iaf in till stan, P fick köra. (som om jag hade orkat det i min huvudvärk) Kikade på tvättmaskiner oxå, vår har då gått sönder. Snyft...
Somnade relativt tidigt och så klev jag upp imorse i min dumhet och skulle promt in till idrotten, ska man ha bra betyg så ska man. Visade sig att vi inte hade någon instruktör och inte heller någon lärare. Så det var bara att knalla iväg till skolan. Tur att det inte var långt... Fick iaf åka hem. Otroligt skönt, har inte pluggat något idag genom att orken inte fanns där. Ska nu iaf gå och lägga mig i sängen med en bok. Matteboken är dock inte välkommen.
Morgondagen får vi se hur den blir. Mycket beror på huvudet och orken. Kan hända att den räcker till matten men sedan tar slut. Vi får se...

Snyft, ingen träning för mig imorgon heller =(

Träningskväll.

Jag tycker verkligen inte om klockor som ringer alldeles för tidigt på morgonen. Måste verkligen göras något åt. Önskar man kunde bara... Iaf, iväg till skolan för ännu en dag utan johanna. Me don´t like! =(
Men viktigast att du blir frisk gumman!
Ja, matten segade man sig igenom efter att förstått flera gånger att man inte kunde något. Vad ska det bli av med mig?! Kvickt iväg till matan för att få i sig något och möts av fisk och potatis. Mums säger lisas mage och vänder sig nästan ut och in. Så det blev morötter och ärtor för min del. Visserligen var ärtorna typ torra inuti, fråga mig inte hur dom lyckats.
Väntan på nästa lektion kändes lång, och sen så fick vi iaf sluta tidigare. Hemma innan vi egentligen skulle slutat! =) Om man skulle sluta skriva och göra något vettigare kanske skulle hjälpa en vidare.
Är iaf väldigt taggad för träningen ikväll. Ska ge järnet! =)

Väntar på att du ska ringa... =)

Over & Out

Mätt.

Nu är jag verkligen proppmätt, efter mycket springade runt i köket så blev maten jag lagat klar =)
Alla tog plats vid bordet och högg in, menar verkligen inte att det var en bravad av mig att fixa maten men iaf, jag gjorde det sj utan någon som hjälpte till. Nu är jag proppmätt, ätit väldigt mycket fajitas. Mycket gott!

Något om gårdagen (+tidigare idag). Det var riktigt roligt med fäktning på idrotten, visserligen inget jag skulle göra på min fritid men det var roligt. Hade ju då lite fördel av att vara vänsterhänt när alla andra var högerhänta! Otroligt bra för min del. Spenderade kvällen hos mormor med middag och massa släkt, är alltid lika trevligt. Dröjer inte direkt länge innan det är dags igen, nästa lördag hos oss. P fyller år! =) Så då får man hjälpa till i köket, inte mig emot. Senare gick jag hem till älsklingen och kikade på tv. Gick och la oss tidigt och prata längre än vanligt =P Mycket mysigt. Andreas klocka ringde nio och då var det väl bara för honom att masa sig upp, som en otroligt snäll och duktig flickvän så klev jag oxå upp och gick senare med honom till bussen! Fast det var en omväg för mig att gå hemåt! Duktigt av mig. Bara skynda hem så man inte frös ihjäl på vägen, burr hela 7 minus väldigt kallt hittills iaf men det är så det ska vara. P & jag begav oss ut på en prommis runt byn, handlade lite ingredienser till kvällen och traskade hemåt. Upptäckte att min mössa är borta, undrar om den ligger i klädhögen i rummet eller om jag glömt den någonstans?! Någon som vet? =P

Tankar snurrar i huvudet, mycket jobbigt. Men man överlever väl antar jag. Tankar har väl inte skadat en hittills?! Hmm.. vet inte om alla håller med om det.

Nej men man ska väl ta och kura ihop sig i soffan brevid pojken och bara mysa. (visserligen är det sport på tv och någon som inte är så intresserad av en men man får väl vara en duktig flickvän ist)

Ha en mysig kväll nu allihopa!

Just ja... Jag tror jag har fått Johanna-abstinens! Jag tror jag blir tokig(-are)!!!


Äntligen fredag.

Ja, fredag morgon och jag sitter i skolan o väntar på lektion. Mycket trist måste jag säga utan min Johanna! *En otroligt ledsen min*
Ja, kvällen lär tillbringas hos mormor genom att hon fyller år. =) Blir väl lite sådär trevligt. Men alltid trevligt att träffa släkten.

Tycker inte om att bli lämnad utanför... Hmm men jag räknas väl troligen inte med längre...

Nej nog om kryptiska saker men iaf, ska väl om ett tag till lektion, sen väntar lite senare ett otroligt långt hål. Och sen lite idrott! Me like very much =)
Träningsvärken börjar så smått släppa och jag känner mig lite mer som en människa. Helgen ska väl tillbringas med älsklingen och familjen. Händer väl inte så mycket, ska väl iväg och kika på match på söndag. Kanske promenad med linus?!

Väldigt trött måste jag meddela folket så jag är nog inte direkt den bästa bloggaren, är man det någonsin?! Btw lite så där, så provade vi studentmössor igår =) Helt underbart! Är så taggad så jag spricker. Längtar något fruktansvärt efter den dagen. Då man kan få känna sig lite friare!
Visst vänner kommer saknas men det är då man märker vilka som verkligen var värda det, för det är då man splittras. Johanna, tycker verkligen inte om när du är sjuk, okej det händer inte ofta men just därför. Det är ju då jag får abstinens. Säger bara det att på måndag får du bestämt pallra dig hit för annars kommer jag själv och hämtar dig! =)

Kvart kvar till lektion, rätt segt. Men man får väl stå ut antar jag. Skulle inte vara helt fel att få sova en stund till, fredagar är faktiskt den skönaste dagen att sova på. Rätt avundsjuk på de som har sovmorgon. Är verkligen i behov av en sådan. Plånboken gapar tomt btw och jag är otroligt irriterad över den saken, Iaf två veckor kvar till studiebidrag. Mycket frustrerande.... Men man får väl stå ut, livet är inte alltid så lätt.

Nej nu ledsna jag på att sitta här alldeles ensam och övergiven.

Hoppohej!

Hmm...

Ja, jobbigt med träningsvärk. börjar då bli lite bättre men mycket jobbigt iaf.
Step up igår var jobbigt o få se om jag tar mig i väg till friskis ikväll! Beror på värken..
Nej men nu är lektionen slut och annat väntar... Svenska och sedan lunch. Mycket efterlängtad måste jag säga! Senare mössprovning! Haha, studenten here we come!

Frågan besvarad iaf..
Friskis.. =P

TRÄNINGSVÄRK!

Ja, lektionen gick fint imorse och alla jobbade på. Mycket kul var det måste jag säga.
Se om man kan höja betyget lite för det =)
Iaf, så är jag mycket trött och har fruktansvärd träningsvärk i ryggen. Gick faktiskt bra imorse iaf.
Tillbaka till skolan och kämpa på. Väldigt frusterande eftersom jag börjar må illa, hmm jag tror ju inte på att det är nå smittande med det johanna har men verkar som det iaf smittar. Kanske psykiskt?!

Vill inget hellre än att gå hem från skolan och gräva ner mig i sängen ett tag. Skulle vara så skönt!
Men har man läxor att göra så är det mindre lätt. Har ju iaf lovat mig själv att jag ska plugga i eftermiddag.
Men löften är ju till för att brytas brukar det ju heta. =P

Ja men snart dags för nästa lektion...
Johanna... Jag saknar dig!!

Tisdagsledig.

Ja. ännu en ledig tisdag till ända, har spenderat den i Knivsta. *host*bondhåla*host* =P
Ja Johanna och jag jobbade hårt och ringde runt som tusan. Men inte gav det någon tur heller. Nej!
Tog sen ett proppfullt tåg hemåt och traska den kladdiga vägen hem. Nu är det snart dags för mat och sen lite snabbplugg och sen träning! Me like!

Nej mat som sagt!

UPDT.

Ja, träning blev det... För fullt! Så underbart, hade verkligen längtat till den!
Fullt ös och nu är man lagom seg och med lite ont i kroppen :)
Sitter och letar lite music för idrotten på onsdag, ska bli kul hoppas iaf jag =)
Imorn blir det knivsta som gäller, och endel pluggande...
Knivsta blir nog kul, men det andra ska vi nog inte ens nämna... =P
Nej något bättre att göra finns nog!

Hopp!

Måndag.

Ja, måndag idag. Skola igen... Rätt okej var det idag.
Var hos läkaren, gick okej ska göra en sån där kontaktgrej. Mycket intressant...
Iaf nej ska gå iaf nu kom på bloggen i sista sekund.
Tänk om jag hade missat informerat er om mitt händelsefulla liv!?

Nej träningen väntar och det ska bli sköj! =)
Hoppohej!

Lördag.

God Morgon!

Ja, helg äntligen. Men denna helg betyder plugg.. Usch! Men det ska vi väl klara av.
Ska om ett tag iväg till allianshallen då och kika på lite match. =)
Se vad man tar sig för under samlingen bara, men det löser sig nog :)
Nej om man skulle göra något vettigt då!

Tjohej!


Första skolveckan till ända.. snart

Ja, torsdagen avklarad. Gårdagen började med att jag mot min vilja tog mig upp ur sängen och tog mig in till skolan, insåg när jag kom dit då när man kika på tvn att lektionen var inställd. Mycket förargligt. Så det var bara att sitta där vackert i ca 2 timmar innan nästa lektion börja. Dagen flöt iaf på och det blev dags att springa till bussen för att hem och göra sig iordning för utgång. Käkade middag och drog senare upp till linus för lite förkrök. I sista minuten bestämdes att vi skulle åka in en buss tidigare. Kuta iväg och hann med den, in på red room bar det av och satt där ca en timme och prata. Vidare in på 7an och parta loss. Mycket trevlig kväll måste jag säga och den avslutades relativt tidigt när annika o emelie drog hem, tänkte då att ja, varför inte ta en tidigare buss så så blev det. Väl utanför seven såg man snö falla från himlen. Blev då väldit glad och satt hela bussresan hem och kikade på flingorna som föll utanför.
Vaknade av pappas väckarklocka imorse, då min skulle ringa ca 10 minuter senare, mycket frustrerade. Iaf upp ur sängen och iväg till skolan. Dagen har rullat på och man insåg att det var torsdag. Slut tidigt och bara fredagen kvar sedan helg. Nej nu ska jag kika på tv med mamsen.
Mycket roligare! =)

Ohoj!

UPDT.

Ja, hemma nu. En väldigt tråkig dag i skolan, geografin var visserligen ganska rolig, vi spela något konstigt spel. Men matten, nej usch inte kul alls.
Nej men nu orkar jag inte skriva mer. Skulle bara säga det där...

Tjohej!

God Morgon

Ja tidigt var det som klockan ringde för typ en timme sen.
Det var bara att masa sig upp det, skönt var att ingen var hemma så man kunde skramla lite utan att det gjorde något. M skulle på möte av något slag...
Iaf, första dagen på sista terminen, oj vad det kommer tjatas om och om igen. =)
Rivstart med geografi och matte, låter inte så det jublas så stort över det.
Snart dags att kila iväg till bussen och sitta och skumpa till skolan. Lång dag blir det oxå, ända till fyra stod det i min kalender då.
Nej men återkommer under dagen med mera info om mitt liv!

Ha en bra dag i skolan, alla ni som är där. Och för er resterande, så får ni väl ha det så skönt i sängen då.
//Lisen

.

Kan bara inte saker och livet vara enkelt?!

Sista dagen...

Ja, inte så drastiskt som det låter, har inte alls gått och jämrat mig över att skolan börjar igen. Tror jag...
Iaf så har jag fått små klagomål av min kära mor som så finurligt har hittat min blogg, att jag svär för mycket. Lovar nu här efter att skärpa mig =)

Iaf försöka....

Dagen blev rätt lugn, vaknade med ett ryck halv elva av telen som tjöt och slängde mig för att få tyst på oväsendet. Mamma svara samtidigt, slapp iaf prata med en försäljare. Kikade på klockan och insåg att jag skulle gått upp för ett bra tag sen. Bara att pallra sig ner för trappen och tugga i sig lite frukost innan mamma och jag gav oss ut på en powerwalk. Mycket trevligt speciellt när solen kikade fram bland molnen. Tyvärr mycket blåsigt... Iaf gick senare och hämtade mammas "stora" paket på palmen från panduro. Inte mycket till innehåll för denna låda inte.

Skola imorn, låter inte så farligt alls. Ska nog gå bra det där ska vi se =)
Visserligen så har vi matte imorn eftermiddag till klockan fyra. Det ska verkligen inte bli roligt, och våran kära mattelärare tycker väl att vi ska jobba på som vanligt.

Känns i magen som att det skulle kunna tänkas bli mat nu och tro det eller ej, M ropar att den är klar!
Mumsigt värre.

Som vanligt har man varit dum nog och inte lyckats vända på dygnet ordentligt, vaken till två halv tre och upp vid elva. Inte bra alls. Men som jag brukar säga, lisen behöver inte mycket sömn. =)

Hoppohej!

Lisens Rekommendation:  
CSI-NY på 5an kl 21.00
Prison Break på 3an 22.00

7 Januari Söndag.

Rätt seg idag måste jag säga, inte direkt någon höjdar dag idag. Får väl se om man får ut familjen på en promenad eller så, eller om man kan hitta på något annat skoj att göra.
Vet inte riktigt vad jag ska ta för mig idag, behöver ju visserligen plugga, men det är sååå tråkigt!
Skolan ja, den börjar då i övermorgon, hjälp så snart. då är det dags att komma in i vanorna igen och försöka iaf gå och lägga sig tidigt. För det är ju det jag gör i vanliga fall, försöker komma i säng tidigt. Önskar jag vore som johanna och kom i säng tidigt i veckorna, oj vad man skulle orka mera då!

Idag har mams börjat plocka undan julsakerna, det dröjer väl inte länge förrän jag hakar på och rensar bort julen. Jag vet, jag vet det är inte tjugondedagknut förrän nästa vecka men vem orkar ha kvar julen fortfarande?! Inte jag iaf, nu ska den ut.

Nej om man skulle göra slag i saken!

6 Januari Lördag.

Hmm, vakna nyligen... Fixade frukosten och satte mig framför datorn, inte varje dag man får en smärre chock så här nyvaken. Iaf för att inte nämna några namn, så säger jag bara att det är visst väldigt många som ska ha barn då...! (OBS, det är inte jag!!)

Hade då egentligen inte tänkt skriva så mycket, behöver plugga litegranna och fixa ihop geografin.
Men vi får väl se hur det blir med den saken... =)

Måste nu faktiskt säga att jag längtar litegranna till tisdag, om man nu får säga det. Saknar mina vänner så!! =( Och destu fortare vi börjar igen, destu fortare tar vi studenten =D
Fan vad kul vårterminen ska bli :)
Började fundera över om jag skulle ta högskoleprovet eller ej... Får väl checka med kusinerna.
Det är inte kul att ta reda på sitt snitt måste jag säga...

Nej plugg var det som gällde.

5 Januari Fredag.

Ja, slut på detta lov snart då. Usch tycker inte om den tanken...
Iaf blev det utgång i onsdags med middag innan på amazing thai =) Mycket gott måste jag säga.
Kvällen började sen med lite förfest hos tilda, mest bara lisa som drack sig lite vinglig på benen.
Tog bussen ner till city och vi knallade in på 7an. Rätt avslagen kväll men med trevligt sällskap.

Gårdagen var oxå riktigt trevlig, åkte ut till syster och linus. Åt jättegod paj till lunch, tog det lugnt och myste med lillkillen! :) Papsen kom och hämta oss senare efter vi åt middag där.
Karin hade eldat i kaminen, linus låg och skrek i vardagsrummet. Byxorna åkte av. Han svettades. Han lugnade sig när han svalkades av att inte ha några byxor på sig och började skratta igen.
Lisa däremot satt och frös, karin gick och kolla tempraturen i rummet och började skratta. 27grader var det, lisa hade två tjocka tröjor, raggsockor och tofflor. Behöver inte säga något mer än att jag är sjuk!

Räknade precis ut mitt snitt på studentum. Hmm ingen trevlig siffra. Kommer då knappast in i uppsala!
Livet är hårt!

Nej dags för lunch.
Tjings på er!

UPDT.

Gick en ca 40 minuter med Sofia runt Storvreta. Kikade på den nya delen ovanför järnvägen med sportvägarna ;P motionsvägen, orienteringsvägen m.m. =)
Ja som sagt vägar ska heta massa mysko i stan. Jordgubbsvägen eller så kanske ;P
Ja sen vart det snabba papper in till city och en shoppingrunda med några av sofias vänner. Mycket trevligt måste jag säga! Hittade inget speciellt utan köpte lite hårfärg och lite schampoo och sådana nödvändiga saker! =) Åkte bussen hem då och käkade lite middag, inte fullt så hungrig efter lite käk på stan.
Kom hem med planerna att färga håret, nix. fortfarande blöt och alldelles nytvättat kändes det som att det inte var någon så stor idé. Men då får jag något att göra imorgon oxå =) Visserligen är det en del som behöver göras då med som tex, matte, geografi och PA. Men det löser vi på något sätt. Lisen inte fullt så duktig på att plugga på loven måste jag säga.
Nej man ska kanske göra något vettigt istället för att sitta här...
Tjings!


2 Januari

Ja, andra dagen på det nya året.
Fick iaf något att göra idag =) Mycket trevligt, ska kila ut på promenad om en liten stund.
Bör väl då ta och byta lite kläder eller så...
Denna vecka blir nog trevlig kan jag tänka :)
Får inte glömma att ringa tilda senare oxå... Risk för att jag är glömsk =)
Nej men på återseende dårå!
//Lisen

1 Januari updt.

Ja, kom aldrig ifrån datorn fast msn blev nerstängt och allt annat. Kikade runt lite och kollade in lite bilder.
Känner mig otroligt partysugen och det ska bli röj på onsdag.
Långt till dess tycker jag för tillfället. =)
Morgondagen blir nog tyvärr rätt trist...
Tjings!

1 Januari 2007

Ja nytt år. Mycket som väntar...
Gårdagen var mysig med en helkväll hemma hos andreas, käka god middag och bara myste. =)
Strax innan tolvslaget kilade vi hem till M & P och skålade in det nya året. Ut på gatan vart det och kikade på massa fyrverkerier. Me like =) Väldigt fint var det.
Ja, vad finns det att säga. Längtar tills på onsdag då det blir åka av! Shaka loss reällt ska vi göra.
Morgondagen blir nog tillängnad tvn och geografin. Usch måste verkligen sätta igång med arbetet nu. Hade ju tänkt göra det tidigare men så blev det ikke.
Men imorn sätter jag igång, man kanske får lite inspiration till att plugga matte oxå?! (man kan ju drömma iaf) Väntar spänt på massa bilder som ska komma hem i brevlådan. Så kul att framkalla, tyvärr vet man ju redan hur dem ser ut men det är ju iaf mycket positivt det med.

Sitter här och kikar i kalendern, en hel del som ska fixas denna månad. Pappa fyller år, måste köpa kläder åt stackarn, han behöver lite nytt =) Lite prov som ska avklaras och så även lite läkarbesök. Fler födelsedagar inträffar även. Tvingade mamma att lämna datorn så jag kunde få den men tappade precis lusten av att sitta här. Känns som jag får dåligt samvete för att jag borde plugga lite. Men man kanske kan köra med den att det är nyårsdagen och då ska man bara slappa och ta det lugnt! =)

Åt så otroligt god mat idag till middag, pasta med lax och spenat sås! Så fruktansvärt gott, och så lyckligtlottad är jag att det blev rester som jag ska mumsa i mig till lunch imorgon! =)

Tror jag ska gå och ta mig en apelsin och sätta mig att läsa en liten stund.
Hoppohej!

Lisens Rekommendation: CSI-NY 21.00 på 5an ikväll, underbar serie!