Sol inne...

Efter en promenad på morgonen, lunch en svalkande dusch och en cykeltur till Bomhus blev det en latmiddag. Pommes i ugn och nuggets. Massa champinjoner och morötter som verkar ha blivit min nya drog! Jag är trött, men kommer inte riktigt i säng heller. Har försökt scrappa men går inte riktigt.... Tror jag löst det till Marcus-studentkort iaf.... Nej, jobb imorgon och jag ska upp halv sju. Dags att sova tror du?! Jaaaa....!! Det har verkligen varit en toppen dag och jag är riktigt nöjd. Imorgon är det jobb, sen träffa Christoffer och fixa med skola. Tisdag skoldags och sen är det faktiskt ledigt!! Sååå skönt! =D

nej, det var ju sängdags!!
Puss

Sol, vind och vatten....

Underbara dagar med sol har förflutit. Jag har haft fullt upp med jobb, fest och innegården. Ja, fullt upp med innegården vet jag inte men den har varit välbesökt av mig denna helg iaf. Fredagen blev riktigt lyckad. Härlig förfest och därefter massa trevligt folk på kåren. En taxi hemåt och då popcorn över hela köksgolvet... Underbar dag alltså! Gårdagen spenderades i solen och sedan på stan. Köpte studentpresent åt Marcus och åt lite glass i solen. En promenad till affären slutade i cola, grillad kyckling och en massa champinjoner. Smaskens!! Kan inte få nog av champinjoner. Helst ska man steka eller grilla dom lite. Mums!! Iaf, idag har jag hunnit promenerat i solen med gåstavar.. Tro mig det är jobbigt, iaf de första gångerna!! Duschen var verkligen efterlängtad och snart lite lunch och en cykeltur ut till Bomhus, finally träffa Ares!! Lite gott fika väntar säkert där sen ska vi väl slå våra kloka huvuden ihop och koka ihop en middag... Hmm....!

Iaf... jag mår toppen!!!
Puss

Regnet bara faller ner....

Ännu några dagar har gått och det har hänt massor och inget, i går hade jag jobb uppe i Strömsbro och därefter skulle jag ta tåget ner mot Storvreta. Cirka en halvtimme innan tåget skulle gå ringde älsklingen och fråga om jag var klar att åka... Oförstående svarade jag ja.... Han hade fått en körning att hämta folk på akkis i Uppsala. Yes, jag fick åka taxi ända ner till Storvreta!! Där väntade en god sallad och därefter massa gott fika. Hmmm med eftertanke så blev det inte ett par nyttiga dagar detta. Iaf, somnade tio minuter in i Fråga Olle efter en timmes tittande på Grey´s, vilket gjordes med tårar i ögonen. (vad jag läst i andra bloggar så var jag nog inte den enda med tårar i ögonen!) Upp i säng och där tog jag tag i bokläsandet ett tag. Så skönt när man får läsa en bok jag har valt att läsa!! Nu ska det bli jobb och bara egen läsning! Me like!!

Idag möttes jag av regn när jag vaknade, inte så kul eftersom regnjackan låg hemma i Gävle och en dag i stan väntade. Snälla mamma lånade ut paraply och en springtur till tåget blev det. Därimellan hann jag göra illa min tå ordentligt. Öppnade städskåpet och dammsugaren i stort sett anföll mig, den stora klumpen ramlade rätt på min tå. Oj vad ont det gjorde!! Den är alldeles blå och ful. Iaf, till stan kom vi, massa pappersaffärer gick vi igenom. Mamma köpte ny bh och därefter åt vi lunch med syster på Subways. Hämtning av Linus på dagis och en fika på Linnécafét. Linus fick en grodbakelse... Dock blev det en doggybag hem eftersom 2/3 av den låg kvar på tallriken. Regnet fortsatte att stänka och tjugo över fyra satt jag på tåget hemåt. Boken i handen och musik i öronen gjorde resan kort. Väl hemma på perrongen stod M och väntade! =) Skönt att vara hemma efter lite flängade på stan. Trevliga inköp och trevligt sällskap. Lite mer kort har tillverkats och kommer senare någon gång i helgen landa på scrapbloggen... Nu väntar en stor säng på en liten Lisa.

Jag är väldigt trött nu!!!
Sov gott. =)

Toppen!

Ännu en fin dag blev det idag, har promenerat med älsklingen en timme, legat i solen och myst med bok. Käkat lite honungsmelon. Nu blev det en snabbdusch, ska iväg till CityGross och storhandla, ja dumt när alla fått pengar men vadå. Mat behövs!! Fick igång min LO-tillverkning igår så möjligen att scrapbloggen uppdateras snart. Just nu är livet rätt skönt, vill bara vara och rå om mig själv. Uppsatsen inlämnad och klar, bara en liten bokresumé kvar...

Nej, CityGross var det jue!!

Måndag

Så nu är A-uppsatsen klar, bara en sista fix på den och sen inlämning. Bara ventilering kvar nästa tisdag. Sen är det faktiskt sommarlov. Ja, sommaren kan väl komma också, värmen kom idag. Har legat ute i solen och myst lite men har haft lite annat att göra också så någon långre stund blev det inte. Morgondagen ska tydligen den också vara varm och fin. Städningen hemma är i stort sett klar. Ska bara moppa om ett tag.

Micke skulle tydligen ner på stan med Kenta... ska stackars jag hitta på då då?! ;-)


Löser sig...!

Grillning

Gårdagen blev toppen, bild på shoppingfynden kommer senare... En heldag i Valbo med kusinerna var verkligen vad jag behövde. En massa shopping och senare god mat och lite vin. Linda hade även köpt en bubbelflaska vilket var väldigt gott!! Kvällen blev inte jättelång utan jag var hemma strax innan elva och somnade ganska snabbt därefter. Idag är det plugg som gäller och därefter fix och piff inför grillning i Bomhus ikväll. Kommer bli superkul tror jag, länge sen vi träffade Bomhusbarnen. Kanske användning av nya kläder kommer till. Imorgon är det plugg igen och även kårfesten som ska upplevas. Vet att mamma ville att jag skulle komma hem men ibland hinner man inte. Ska försöka åka ner i veckan något. Troligen ons-tors blir det! En tripp i stan med syster på torsdag hoppas jag på då. Dock en shoppfri sådan!! ;-)

Ha en toppen fredag... oj höll på att säga lördag men vad skönt... helgen är lååång!
Kramkram

Kristihimmelsfärds....

Hade tänkt ta en promenad innan jag ska möta upp kusinerna. Men, just nu ser himlen väldigt dyster ut.. Tyckte även jag hörde några stänk på fönsterrutan. Inte kul alls om man ska ut och vandra för första gången på väldigt längre... Usch vad förslappad jag har blivit på senaste veckan. Ja, har man mycket att göra så är det svårt att hålla upp samma anda hela tiden! ;-)

Nej, en titt i garderoben för se vad dagens outfit ska bli...
Kramkram

Vikarien

Ännu en vikdag avklarad, fick precis veta att jag får två till nästa vecka. Så skönt att få lite extra pengar så där i juni då. Toppen!!! =) Har både jobbet och tvättat idag och snart ska vi iväg på bio. Ska se Änglar och demoner, hoppas på att den ska vara bra. Men, vi får se... inte för höga förväntningar här inte!! Imorgon blir det kusindag som sagt. IKEA och OWE´s, kommer bli kul. Grilla på kvällen och bara umgås! Kommer bli toppen.

Nej, biodags var det jue!

Fullt upp!

Ja, en annan uppdatering än från den sovandes rum, har haft vik idag och haft en härlig tvåa uppe i Strömsbro. Dagen gick fort och dom små liven har inte så långa lektioner. Carl Larsson har varit temat idag. Pratat om hans lill lucka i sovrummet där han kunde kika ner om in i ateljén om någon var där... Smart karl! Lyckades genomföra en av intervjuerna för uppsatsen. Ska göra den andra imorgonbitti. Hade även handledningsmöte i eftermiddags vilket gick bra. Snart ska skiten vara inlämnad och sen är läsåret över. Kommer bli riktigt skönt att få jobba och bara ta det lugnt på kvällarna. Tråkigt dock att älsklingen kommer jobba eftermiddagar så jag får knappt träffa honom, jag jobbar sju-fyra han oftast fyra-två... Ingen bra kombination.

Såg häromdagen att alla mina helger är uppbokade i stort sett hela sommaren....
Kristihimmelsfärd:
tors. Kusindag. kommer bli mycket roligt!
fre. tre olika fester att välja mellan... lutar åt det lugnare hållet eftersom jag lovat sen länge.
lör-sön. möjligen S.vreta

Pingst
fre. Tunntömning

Första helg i juni
lör. Inflytt.fest hos Björn & Ida

Andra helg i juni
fre. Marcus studenten

Tredje helgen i juni
Midsommar i Härnösand

Sista helgen i juni
Dalarna med mamma och Karin på scrapmässa

Första helgen i juli
lör. Fira kära syster som fyller år.

Andra/tredje helgen i juli
möjligen en ledighet men ska troligen till jämtland någon av helgerna

Fjärde helgen i juli
fre. Fira lilla mig
lör. Fira lilla mig
sön. Fira söta Linus

Första helgen i augusti
Utomlands... Polen

Andra helgen ledig men sen börjar nollningen.... ;-)



En fullsmäckad sommar och därimellan ska jag jobba. Jobbar mellan vecka 24-30 slutar lagom till min födelsedag!! =)
Inte en dag mer än så tänker jag jobba. Sommaren kommer bli toppen, ska umgås med vänner och bara ha kul!! Träffa familjen och bara mysa. =)

Åter till Navy!!!

Lugnt...

Nu ligger majsan i sin säng och somnar nog snart sött. =) Att vara barnvakt åt en sån här go tjej är ju toppen!! ;-)

Barnvakt!

så, sitter med majsan i soffan och hon äter macka och dricker mjölk. Mysigt, kikar på barnprogram. Något sött om en champanjeflaska som pratar. Snart dags för sängdags för sötnosen och sagostund.


Återkommer med uppdatering senare... ;-)

Vårtjut!!

Ja skrik så ni blir hesa.. de ska jag iaf göra.. ;) dagen är full med planering. Ska iväg för lokalfix snart och sen snabbis på stan och hem för piffning och fixning. Lite förkrök också möjligen. Sen är det vårtjut på Goya, kommer bli toppen!!!

Ännu en bränt kaffe-dag.

Ännu en jobbdag över, lektioner i strömsbro och sen frukthämtning på konsum triangeln. Sen tog jag med mig Janaki hem så hon fick en middag i sig. ;) En trevlig kväll och nu har Micke kört hem henne på väg till jobbet. Ska försöka ta mig i kragen och lägga mig tidigt... kommer behövas!

Morgondagen kommer bli toppen!!!
Kramkram
Lisa

Bränt kaffe

Gårdagen blev mycket lyckad, stessig till en början men toppen mot slutet. Började med jobb uppe i Strömsbro och klass 5b, dagen flöt på men kikade rätt mycket på klockan eftersom jag visste att när den började närma sig två så skulle det börja bli stressigt. Fort in i bilen och iväg hem för dusch, färgning av håret, en snabbis på stan och ihopslängning av kläder. Ner till bilen kånkande på en tung kasse med korv och två kassar med bröd. Plus min väska med kläder. Oj vad kämpigt det var, tur att bilen fanns!! Iväg till skolan för styrelsemöte och senare förfest på midgård. FIA-sittning och senare CK. Melody club var där. Bra drag och skön stämning. Korvförsälningen gick toppen och det var en toppen kväll
Jag blev utnämnd till årets framtidshopp! Så kul att få något för allt man gör för föreningen och kåren. Jag räknade inte med att få något eftersom jag gör detta för att JAG verkligen vill göra detta. Så kul att få lite feedback!! Tack så mycket för igår!

En toppen FIA-sittning!
Kramkram en mycket trött Lisa

Måndag

Dags för en promenad och senare även för phaddermöte, ska bli spännande att se grupperna. Sjukt att inte vara ansvarig, svårt att hålla näsan utanför! :P Men det är bra, har tillräckligt med mina uppgifter. Ska åka och köpa korv imorgon! :P

Puss o kram

Scrapbooking!!

Yes, nu har jag gjort det!!
Jag ahr skapat en scrapbookingsblogg. Så nu slipper folket här läsa och se bilderna på mina projekt.. Dom finns att se på
http://lisentottsscrapbooking.blogspot.com

Kommer bli fint!! =)

försök...

har ett försök med en scrapbookingblogg. Mer info om denna kommer senare. Måste få igång den och även lägga ut lite mer bilder. Tänkte det kunde vara kul. Har flera projekt på g nu så det kommer nog startas upp snart!!

Sov gott, nu måste jag nog sova!!

Helg!!

Ja, nu är arbetena inskickade och jag fick äntligen helg. Bra gjort av mig tycker jag eftersom jag började skriva idag för fem timmar sen. Ja, jag vet men press är det bästa för mig!! Skriver som bäst då. =) Sitter och scrappar lite. Tänkte jag skulle lagt upp något på sidan här men... fel dator. Får bli en annan gång kanske. Nej, tillbaka till tvn, melonen och min cola! =)

Underbara underbara helg!!
Kramkram

Suck!!

Ja, en helg fylld av massor av shopping i scrapform blev det. En riktigt trevlig helg och fick tag på massor som jag ville ha. Nu är det en ny vecka och denna började ingen bra. Kom ut till bilen och upptäckte en påbackningsskada. Ja, någon har backat in i min bil och sedan åkt därifrån! Arg.. ska till polisen imorgon och anmäla, men jag är fruktansvärt arg!!! Iaf, snart är sommaren här och sommarjobb väntar. Längtar eftersom jag är fruktansvärt skoltrött. Massa möten väntar inom en snar framtid och snart är det Vårtjut. Ska bli skönt när det är klart. =)

Nej, kvällspromenad med Ares sedan kanske läggdags. Upp tidigt för trip till polisen...