solfredag.

Varit en rätt fin dag idag, varit lungt på alla lektioner och lunchen spenderades på bryggan. Kultur och idéhistorian slutade tidigt och även indv.val. skönt =)

Nej orka skriva, helgen väntar och jag är glad.
Dop på söndag med världens sötaste bebis!

Tjings!

God morgon.

Onsdags morgon i bolandskolan. Dags för digitalt foto. Är verkligen inte pepp alls måste jag säga. Men det är väl bara att uthärda, solen skiner ute och snart får vi gå tillbaka till Linné. Sen är det en rätt seg dag med massa onödiga lektioner. Som förhoppningsvis går forta! Jag ska ner på stan och inhandla leggins och möjligtvis något linne om det finns billigt. Man kan ju alltid hoppas. Jag behöver verkligen nya linnen måste jag säga. Det är verkligen katastrof. Menmen, sånna problem är småpotatis. Ja, det blir nog bra allt det här.

Usch vill verkligen inte att det blir dåligt väder i helgen, vill ha sol. =(

Nej lektionsdags...

Naturkunskapens dag.

Hela dagen blev det Nk, hmm var rätt trevligt. Var inte så mycket att göra. Fick även sitta ute i solen några timmar.
Hmm. leta jobb för hela slanten. Jobbigt men har man något val?!
Nej imorn är det onsdag och en ny dag!

Hejdå!


Vårsol.

Underbara dag, hade visserligen matteprov imorse som gick åt skogen men iaf. Det är vår! =)
Jag är jätteglad, jag & J gick till cykelgrejen men där fanns inga cyklar kvar. Attans måste jag säga!
Iaf så har jag suttit ute i solen i typ två timmar idag. Har faktiskt fått lite färg, annars vore väl annat.

Nej träning snart, sitter och letar billigt solarium.
Tjing så länge!

Stora vuxenpoäng.

Har nu fullt allvarligt anmält mig till Högskolan till hösten!
Är fullt medveten vad det innebär.
HJÄLP

Har fruktansvärt ont i magen, känns som en evighet tills man får reda på svaret.

Moln/Sol.

Söndagmorgon och en timmes mindre sömn. Ja, man var en duktig flicka och knallade ner för trappen och åt frukost direkt, sen bar det av på promenad ut i det kalla vädret. Hem till mormor och sitta och prata. Kikki & Staffan kom förbi. Blev mycket pratande om sommar, höst och dop. Iaf så blev det inte så mycket mer gjort denna dag, har pluggat lite matte. Ska väl försöka plugga mera också. Har varit på affären med M och handla nya kollegeblock som behövdes. Fick även pantpengarna från flaskorna ;P Mycket glad blev jag då det faktiskt var 50 kronor =)

Imorn är det måndag, ny vecka med skola. Hmm snart helg igen och sen påsklov iaf. Skönt!

Usch vad det är svårt att ranka rätt i högskolevalen!

Destination Gävle.

Uppe med tuppen i morse, eller iaf vid nio. A blev nog lite irriterad över den tidiga morgonen. Det bar iaf av mot gävle i bil. Hittade lätt till högskolan och kikade runt där i typ en timme. Träffade trevliga människor som berättade om min utbildning. Intressant, känner mig så fruktansvärt taggad! Det ska bli så kul, verkligen!
Sen bar det av upp i samhället och kikade på eventuella framtida bostäder för lilla mig. Bilen tog oss ner mot stan och käk väntade, blev en macka på suben. Mums, dagens val var mycket god! Och ännu godare när pappsen betalar! =) Sen begav vi oss hem till Linda och Maja på fika, kikade hur hon bodde och så. Där kanske man spenderar några fikastunder framöver hösten. Iaf sen blev det bilresa hemåt och då var jag mycket uttråkad och rastlös, checka bilder på dagboken om du ej tror mig. Iaf så blev det en väldigt lyckad dag. Senare kom Karin, Linus & Magnus över på middag och det blev massa gos med underbar pojke. Blev inte så mycket bilder denna gång. Var den som höll i linus hela kvällen nästan, ingen orkade hålla den lilla spralliga ungen. =) Solstråle.

Morgondagen blir lugn, måste plugga matte.
Mår verkligen blä... Usch...
Iaf så tror jag att det är så!
Man kanske tänker för mycket? ;-)
Enbart två veckor kvar innan påsk, underbara uppfinning!

//
Hopp och Stånk!


Kycklingmos.

Ja, helg äntligen!! =)
Nu sna det latas och slappas i massor.
Sova!!
Nu är det dags för lektion.

Föreläsningsdag.

Gårdagen då alltså... Helt okej, lärt mig vad "rörligt fjärrljud" är. och vad en "gule böj" är. =)
Dagen idag blev trevlig den med. Kvällen blir nog rätt ok. Vi får se....
Nej inte intresserad av att skriva!

Fisk med smak av illamående.

Ja, lunchen blev kaos. Finns förklaringar men personer som är utanför min närhet behöver inte veta.
Konferans imorn, trevligt...
Dagen blev bra iaf, införskaffades ett par fina vårskor =) Me and pinglan like!
Tack vännen för trevlig dag!

Tjoffs!

Frukostkorv el. pasta

Matte infattade min härliga måndagsmorgon. Gorgin, joel och jag var inte direkt peppade... Flum och fånerier.
Tror mattelena undrar vad det är för fel på oss. Iaf inte något jag orkar tänka på för tillfället. Lunchen var verkligen en besvikelse, gick iaf att äta pastan. Kidneybönorna fick petas ur, hmm kanske framgår här då vad jag tycker allmänt om bönor av olika slag. Sen var det lite rast och joel och jag knallade iväg till ica. Prata massa strunt mest. Sen var det lektion med kerstin som gällde. Gick faktiskt rätt bra denna lektion, bara mot slutet det blev tråkigt och man tappa koncentrationen. Sen var det klassråd som gällde, hade hoppats på ett kort men blev rätt långt när kerstin börja berätta om att imorn ska vi prata krakow och då kom hela klassen med massa frågor. Mycket osmart! Kunde gott ha väntat tills imorgon med dessa frågor. Dagen kommer bli lång kan jag lova. Efter äntligen lektionens slut var det pa-möte som vänta. Vi satt i över 1,5 timmar och prata och diskutera. Var bra, men fruktansvärt påfrestande för kropp och sinne.

Träning ikväll för hela slanten, ska bli skönt att röra på sig lite. Har iaf inget annat för mig för tillfället. =) Väntar spänt på att klänningen ska dimpa ner i brevlådan. (okej jag vet, klänningen kommer inte till mig, den kommer till Palmen där jag får hämta ut den)

Borde försöka göra något åt mitt stökiga rum, behöver dammsugas... Känner inte dirket för det för tillfället. Är alldeles mätt för det för tillfället. (oj lite upprepningar)

Satt precis och tänkte om helgen som kommer, bra att man redan på måndagen börjar tänka på nästa helg när det precis varit helg. Känns som otrolgit pepp inför veckan som kommer. Men den kommer endå bli okej tror jag.

Idag är det då träning
Imorn är det heldag i skolan sen träning
Onsdag är det konferens på Ultuna.
Torsdag PA-jobb och sånt och såklart träning.
Fredag blir väl en hemma kväll med älsklingen.
Lördag hoppas jag på tripp till gävle och även träffa johanna.
Söndag är än så länge oplanerad.

Låter som en full vecka detta. Ska bli skönt att ha något att göra. Får väl klämma in lite matteplugg då även genom att det måstes.

Blev en alldeles för långt inlägg och då är det bäst att lägga av.

/PQ

Outsider.

Känslan är starkt och släpper nog aldrig, då vet man iaf var man har alla och hur det ligger till. Nu får väl livet vara som det är och ja, det finns inte så mycket att säga. Längtar otroligt mycket till i höst. Är fruktansvärt klar med Uppsala. Öppet hus då den 24, maby åka på... Känner verkligen inte för någonting annat just nu. Vill åka till IKEA, där framtidsdrömmarna kan växa sig större.




Förlåt

slafsa mule.

umgicks med emelie och henrik igår kväll. Mycket trevligt. Vi kika på lite filmer. Sista, säg att du älskar mig. Fy, det är otroligt bra. Men.... Ja, den är otäck. Fick sällskap till bilen sen iaf. mycket behagligt. drog i väg hemåt och blev stoppad i en poliskontroll. Hihi, min första dårå =) Bara blåsa och visa kort. Gick som en dans. Hemåt var det och snusa säng. Me like very much! Vaknade då och kika ut... inte glad man blev inte. Vår snö och jag blev riktigt ledsen, hade ju tänkt gå en promenad i vårsolen. Men ikke. Får nöja mig med att sitta inne. Älsklingen kommer över om ett tag. Me like =) Ska väl bli en slappdag med att inte göra någonting. Skönt tycker jag.

Finns väl inte så mycket mer att säga mer än att jag tänker på dig.
Mina tankar går till dig varje minut.
Vet att allt kommer gå bra!!


Vårregn.

Helg, skönt måste jag säga. Även om veckorna går så snabbt så man inte hinner fatta att det är måndag förrän det är torsdag. Läskigt... Men så funkar det. Gårdagens kväll spenderades hos andreas, trevligt. Idag blev det av att pappa och jag åkte till farmor. Länge sen sist...

Nej har ingen lust att skriva
Tänker mycket på dig... Finns här!!

Tjoff!

Con eller Sin.

Fredagar brukar vara bra, min var väldigt förvirrande. Dagen började med promenad med mamma, jättemysigt och trevligt. Massa svanar fortfarande i ån. Sen bar det av in till skolan. Omtumlande. Av respekt till dig skriver jag inte mer om det. Jag bara lider otroligt med dig! Finns här om du behöver prata vännen. Du finns i mina tankar idag! Naturkunskapen blev då inte riktigt som jag tänkt mig då utan blev knas... Lunchen blev förhållandevis trevlig, vi gick ner på stan och jag shoppade lite nödvändigheter. Rengöring och nytt fotoalbum. Blev plus-medlem på apoteket =) hihi värsta sär man kände sig då. Behövs iaf.

Kvällen ska spenderas hos pettersson, mys. Länge sen sist! Få se om man får hämta pappa efter krogen. Haha. Nej men nu ska vi väl ha sista delen av lektionen. Sen blir det hemåt som gäller med middag med mamma. Tur jag har som har en snäll pappa som hämtar mig här på boland. En liten parantes, bolandskolan kommer inte heta det så länge till, Bolandgymnasiet däremot. Bara så ni vet. Otroligt onödig info.

Tack för mig!!
Tjoff!

Pannkakor och socker.

Tilda sov här då och vi kom faktiskt i säng relativt tidigt. Upp imorse var det segt. Det gick efter en stund. =) Matten imorse var fruktansvärt dryg, jag, johanna o emilié pratade mest om krakow =)
Naturkunskap med läxförhör, gick rätt okej hoppas jag. Se vad hon tycker om det. Svenskan blev jag otroligt besviken på, hade hoppats på bättre betyg. Men nu jäklar ska vi fixa resten bättre. =)
Iaf så tog dagen slut rätt fort och jag åkte hem till mamma. Vi gick en promenad och jag fick prata av mig endel. Skönt!
Har varit en duktig flicka och lagt all tvätt i tvättmaskinen. Ska väl kanske städa lite oxå, om man orkar. Morgonkväll ägnas nog hemma hos pettersson, var ett tag sen man var där. Borde väl visa sitt ansikte så dom inte glömmer bort en ;P Resten av helgen vet jag inte riktigt vad som sker, ska väl umgås mer med andreas antar jag.

Sitter och tittar på kalendern, så underbart när man verkligen känner att dagarna bara tickar förbi. Ännu en dag man kan strycka snart. Om två veckor är liksom mars slut. O då blir det dop och träffa massa släkt, sen blir det lov och efter det krakow och sen ännu mera lov och sista april o massa skoj. Och bara en liten bit till efter det så är det studenten! Helt underbart, väntar bara på svar från en del arbetsplatser som jag lämnat in mitt cv på.

Har iaf fått en del positiva svar från bostadsföreningen. Verkar som allt går vägen =)
För några ögonblick är livet underbart och inte bara nedtryckande i skorna.

Tjoff nu slipper ni mig för idag!

Onsdagsledig.

Sådan lycka, ja igår var vi lediga men behövde åka in för ett litet pa-möte, var ingen fara. Gick rätt snabbt endå. Gick upp redan halv nio igår, duktiga jag. Åt frukost och fixade iordning mig och pluggade lite grann. Gick sedan en lång promenad ute i fina vårvädret. Sån typ 100 svanar nere i ån. =) Helt underbart nu är våren här, bara den är här för att stanna hoppas jag. Sen var det lunch och lite senare åkte jag in till stan. Träffade andreas sen efteråt, gick mot bussen. Var glad att andreas ville åka 110 med mig och så när vi kommer till s-vreta så svånger den dumma bussen fel. Hela bussen protesterade men jaja, det var väl bara att kliva av där då och traska hem. Elakt att ta ifrån en de små sakerna när man blir så glad över dem. Sen kom älsklingen hit och jag var tvungen att baka en kaka, gjorde visserligen inte så mycket genom att det är så kul =) Idag vaknade jag rätt tidigt igen, skönt har käkat lite frukost, ska gå en promenad snart. Sen kommer Tilda hit, vi ska plugga pa och lite naturkunskap. Tycker det ska bli roligt! Förhoppningsvis går vi en promenad med, är så promenadfixerad för tillfället. Haha... Det är faktiskt Matildas namnsdag idag, tycker folket ska ta och skicka mess och gratta henne. för det ska iaf jag göra sen när hon kommer! =) Nej promenaden väntar...

Tänkte på en sak... man kanske inte alltid behöver förstå allt, det kanske inte är meningen att alla ska göra det...
Snart studenten, underbara ting. Pratade med arby i måndags, han sa att det var 88 dagar kvar betydande att det måste vara 86 dagar kvar idag då =) Och desto närmare till Krakow, ska bli så kul (nej pinglan vi kommer inte störta). Det ska bli en minnesvärd resa =)
Nej nu ska jag gå och promenera.
Tjoff!


...

Trodde jag skulle ha lust att skriva nu, men känner inte alls för det. Iaf, helgen var bra. Veckan går nog fort, ledig imorn och på onsdag. Känns bra.
Tror jag slutar nu!

Torsdag. Regn

Ja, dagen har gått otroligt fort, har faktiskt varit bra. Tilda och jag har suttit och skrivit lite mer på boken och sen kikat lite i kalendern. Känns mys att det faktiskt går framåt. Svenskan kändes visserligen lite jobbig me tanke på den stora ventileringen som ska has på det. Blir nog bra det me ska vi se.

Har tappat en del av lusten att blogga, få se om jag är så aktiv nu framöver...

Blir så trött på det här nu, förstår när saker är riktade mot mig och ja, det enda jag gav var en fråga. Iaf studenten nalkas och det märks på människor och ja, då får man väl finna sig idet. Jag överlever rätt bra ska jag säga! För hösten är något jag så grymt längtar efter! Gävle här kommer jag!!!

Iaf snart är helgen här.
Hopp...

Dryg dag...

Hade då första lektionen i digitalt foto =) kan bli mycket intressant och kul!
Sen blev det bara knas, orkar inte gå igenom det.
fråga om du är så nyfiken....

...

Har inte gråtit på länge, men nu är det inte långt därifrån....
(redan försent...)

...

Jag vill flytta nu!!!!

PA-dag

Ja, det blev pa idag med som de flesta tisdagar tidigare. Tilda o jag sågs på stadsbibblan och sen gick vi vidare och träffade gruppen på cafe storken. Trevligt

Fy jag är besviken!

Besviken.

Är fruktansvärt besviken. Trodde faktiskt att någon iaf tänkte på mig då, att höra dagen efter av någon annan att hela gänget var där. Alla utom jag, då vet man iaf att man inte längre räknas!
Besviken!
Vet man ju iaf vart man inte ska vända sig länge...
Det blir visst som alla säger att när studenten närmar sig så visar det sig, man märker att folk drar sig undan för " Ja, nu är det inte långt kvar och sen så slipper man"

Besviken.

Måndag.

Ja, åkte med siiri till gävle idag och så. Hon skulle göra teoriprovet. Gick mycket bra =)
Fick se gävle ett tag iaf, mycket fint!
Vill faktiskt nog flytta.

Träning snart
Tjing!

UPDT.

Ja, Sanna Nielssen o Sonja Aldén till final. Hade kanske inte några favoriter så det spelade ingen roll. Se finalen nästa helg då, se vem som vinner. Nej nu är det nog inte lång tid kvar till man ska sätta sig och köra i väg.
Gör mig inte så mycket att det dröjer, det är rätt skönt att vara sj! =)
Träffa andreas imorn! =)
Sötnöten ringde för ett tag sen, krogen för honom var det. Och en del dricka, hördes det... =)

Nej nu orkar jag nog inte skriva mer för idag, detta får vara sista inlägget.

Tjingen!

Andra Chansen

Vilka går vidare?

UPDT.

Fy vad jag är mätt, har ätit räkor o sallad till middag med avocado. Hur gott som helst. Mums! =) Funderar vad jag ska ta för mig nu innan "andra chansen", imorgon ska vi till syster. Så kul, linus har lärt sig klappa händerna! Stolt moster!! =) Han gör massa nytt tydligen, min älskling. De är väl lite dumt om jag flyttar då när nu linus är så liten den plutten. Visst kommer väl hälsa på en hel del. Det vet jag! =) Men måste nog säga att jag längtar till hösten, vill komma underfund med mig sj. Få lista ut hur jag sj funkar, veta vad jag vill och få bo ensam ett tag. Dessutom så kan jag träffa Linda o Maja mer. Hon är så söt den flickan! =)
Måste verkligen få ett sommarjobb bara, fy vad jag hatar den här ovissheten. Vill veta nu, hoppas verkligen på det bästa! Nej nu ska jag se om man kan hitta på något roligt.

Tjingsing!


Äntligen helg!

Ja, efter en lång dag igår med först roraty(eller vad det nu hette) väldigt tråkigt, och sen två lektioner naturkunskap. Sedan skridskor på studenternas som faktiskt var rätt kul! Sen blev det hemfärd med pappa, skönt att slippa ta sig till city o sen buss. Hem och duscha, käka och fixa sig och sen in med buss till emelie. Förkrök och party. Sen ner till city och krogen, väldigt lyckad kväll måste jag säga! Svängde förbi lotus ett tag, rätt fräscht måste jag säga. Dit drar man nog fler gånger. =) Träffade mycket trevligt folk, och hade superkul! Hade då riktigt trevligt. Ja, hemfärd med buss och en rätt snabb promenad hem i mörkret. Somnade som en stock efter man slängt några blickar på tvn. Idag blir det lugnt, hemmakväll med ögonen på "andra chansen" någon biltur sent med upplockning av mor och far. Ska ut och trava snart, väntar bara på att mamma ska vakna. Hmm.. hoppas blocken är lättare uppdaterad nu, väldigt irriterande när man kämpat och skrivit ett inlägg så försvinner det. Frustrerande! Menmen, saker ska väl inte vara rättvisa heller. Funderar på vad jag ska göra nu om jag ska sätta mig och plugga ett tag, kanske vore som en bra idé. Men vi får se. ville ju ut och gå först jue! Nej nu ska jag sluta skriva massa dumt.

Tjings!